- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.801
tesekkur bitanem.bilgilerini hemen guzel listemize aliyorum.ay zaten kiskandiklari icin arada girip 1-2 laf atip ortalik bulandirip cikiyorlar.topigimiz ve tablomuz altindan olsa bile,onemli olan bizim diyer topikteki,dogan bebek listemiz.subatta o listeyi sag-salim dogacak bebek isimleriyle suslemek icin sabirsizlaniyorum.Hoşbulduk SLADI. İyi dileklerin için teşekkürler canım. O kadar güzel bir tablo yapmışsın ki bayıldım. Diğer topikleri kıskandırıcaksın
Ben de vereyim sana bilgilerimi : Yaş 37. SAT : 1-Mayıs İL: iSTANBUL Beklenen doğum tarihi : 5 Şubat Bebişimin kesesini gördük.
cnm ben gece yatarken içiyorum...
canım maşallah allah nazarlardan saklasın bende bu gün gittim doktora resmen piskolojimle oynadı baktı göremedi keseyi şu an bişi yok dedi adet gecikmiştir ümitlenme dedi kanda pozitif çıktı test yaptım onda da pozitif çıktı onlara pek bakma dedi nasıl doktorsa eşimde başka doktora göstermiş kan tahlili sonucunu ilk testte 1124,00 çıkmıştı bu günde 10000,00 o da ikiz olabilir değerler çok yüksek demiş şaştım kaldım
hay bi de hamile olduğumu öğrendiğinde "daha çok erken, aldır bence, azıcık bi kuşkun bile varsa doğurmamalısın" diyip beni illa ikna etmeye çalışan kişi ablam oluyo!şimdi kendi napıcak bakalım, istemiyorum 2.yi diyodu? aynen benim görümcem de zaten temmuzda bebek yapmak istiyodu, kaynanam da ona bakacak şimdi. ben kalıcam mı dımdızlak ortada?! kürtaj olmayı düşünürken annelerime güvendim de vazgeçtim, bakıcaz biz dediler diye. hey Allah'ım!!.. nolcak bakalım şimdi..
Kızlar ya ben kafamı yastıktan kaldıramıyorum 2 gündür canım hicbirsey yapmak istemiyor yerimden kalkasın gelmiyor acaip tembellik var nasıl olacak boyle sizdede bu durumu yaşayan var mı
Kafayı yicem kalkmak istiyorum is yapmak istiyorum yok .. Kuaföre gitmem lazım ki çok yakın evime kapıdan çıkıp gidemiyorum.. Offf ne bu Halim boyle benim
kızlar merhabaumarım keyifler iyidir.
ben bu akşam doktora gidiyorum. 5 buçukta gidicez.eşimin iş çıkışını yakalayalım dedik.gün üçünde izin almak sıkınntı oluyor.
bakalım ilk doktor kontrolüm.yavrumu ilk defa görücem
karnımdan muayene eder herhalde. 7.haftadayım kese kalp atışı hepsini duyarız herhalde :18: sorularımda var bakalım doktora.umarım elektiriğimiz uyar.
tavsiye üzerine gidiyorum çünkü.sözde iyiymiş bakalım
tatlm doktormu söyledi sana.ben sabah içiyorum ve 1,2 saat sonra bulantı yapıyo.bende gece yatmadan mı içsem diyorum
tatlm doktormu söyledi sana.ben sabah içiyorum ve 1,2 saat sonra bulantı yapıyo.bende gece yatmadan mı içsem diyorum
gelişimi çok iyi canım,zaten beta hcg hormonumuz 2 gnde bir 2 katına çıkarmış:) buda bebişlerimizin gelişiminin çok ii olduğunu gösteriyor. haftaya salı kontrolüm var ama geçmek bilmiyo zaman...inş kalp atışlarını duyarız:) benim bulantılarım başladı sende varmı bulantı?
SEKERLER sizde oyle oldunuzmu doktora gittigimde karnimda oyle bir adet agrilari basladiki,cok pis agridi ya,sanirim heyecandan ve korkudan oldu,ama keseyi gorurken rahatladim,bide doktor bu hastalik milyonda 1 olur ve ikinci kez raslanmaz dedi,daha cok sevindim,karnimin agrisi gecti,ama o odanin bende cok kotu anisi vardi,birazcik bozuktum.resmi cekerken anneme dedim,kadinlar klubunda kizlara gostericem oda sakayla bana iyi altinda benimde ismimi yazarsin dedi.ya cok sevincliyim ya.artik herkes oyrendi tebrikler falan.erkek kardesim bebek arabasi sozu vermisti ilkinde simdi yine alicagini dedii.artik simdi icimde bebis oldugu inancina alismaya basladim.kizim olucak gorursunuz.tahmin dogru ciksa veya cikmasa kizim olucak
canım hiç üzülme sen.kısmetiyle doğar bebişler.elbet bulunur bir hal yolu.sen sadece yavrunu düşünaldırmakta neymiş.iyiki vazgeçmişşin.annesin sen gücün her zamankinden fazla olacak
ok canim bilgileri eklerim tahminide esimin tahmini diye yazarim.sladiiii
benim bilgilerim de eksiklik vardı
bebeğin durumu: kalp atışı görüldü
c. tahmini: erkek (eşimin tahmini)
eşim kız istiyo aslında ama bak gör ben kız olmasını çok istiyorum ya tersi çıkıcak erkek olcak dedi bakalım hayırlısı
Allah sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsin
iyi dilegin icin sagol canim.insallah hepimizin bebegi saglicakla dunyaya gelir.subatta hepimiz oguzel anilari yasiyicaz.hepimiz burda insallah yazicaz.kalbi duyunca yazarsin.hayırlı olsun inş. allah kucağına aldığın günleride göstersin sağlıkla sıhatle büyüsün bebişin canım bizde dün gittik doktora keseyi gördük kalbinide haftaya dinleyeceğiz inş.
canim Şükür ki mide bulantım yok ama ayağa her kalktığımda tansiyonum düşüyor
hesaplayıcı 5+2 diyo hayırlısı bakalım senin hcg kaç çıkmıştı. folik mide bulantısı yapıyosa elevit iç canım onda da tüm vitaminler var bu doktor folik verdi elevitide içe biliyosan devam et dedi de ikisi fazlamı olur bilmiyorum
canım zaten gebelikte genlede bulantılar sabah yoğun olur akşamda geçer, yani ilaçtan olmayabilir,,
ha ilaçtan diye düşünüyorsanda akşam al canım ne farkeder zaten beklenen ilacın o an etkisi değil depolanıyor karaciğerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?