2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tesekkur bitanem.bilgilerini hemen guzel listemize aliyorum.ay zaten kiskandiklari icin arada girip 1-2 laf atip ortalik bulandirip cikiyorlar.topigimiz ve tablomuz altindan olsa bile,onemli olan bizim diyer topikteki,dogan bebek listemiz.subatta o listeyi sag-salim dogacak bebek isimleriyle suslemek icin sabirsizlaniyorum.

kızlar merhaba umarım keyifler iyidir.
ben bu akşam doktora gidiyorum. 5 buçukta gidicez.eşimin iş çıkışını yakalayalım dedik.gün üçünde izin almak sıkınntı oluyor.
bakalım ilk doktor kontrolüm.yavrumu ilk defa görücem
karnımdan muayene eder herhalde. 7.haftadayım kese kalp atışı hepsini duyarız herhalde :18: sorularımda var bakalım doktora.umarım elektiriğimiz uyar.
tavsiye üzerine gidiyorum çünkü.sözde iyiymiş bakalım

canım benim de ilkten görünmemişti rahmin temiz demişti doktor sadece hafif bir karaltı vardı haftaya gel bı daha bakarız demıstı ama dun kalp atısını bıle gordum yalnız kendısını yıne goremedım
demem o kı umıdını yıtırme moralını de bozma bekle cok sınır bozucu ama beklemekten baska elden bısey gelmıyor

canım hiç üzülme sen.kısmetiyle doğar bebişler.elbet bulunur bir hal yolu.sen sadece yavrunu düşün aldırmakta neymiş.iyiki vazgeçmişşin.annesin sen gücün her zamankinden fazla olacak

SEKERLER sizde oyle oldunuzmu doktora gittigimde karnimda oyle bir adet agrilari basladiki,cok pis agridi ya,sanirim heyecandan ve korkudan oldu,ama keseyi gorurken rahatladim,bide doktor bu hastalik milyonda 1 olur ve ikinci kez raslanmaz dedi,daha cok sevindim,karnimin agrisi gecti,ama o odanin bende cok kotu anisi vardi,birazcik bozuktum.resmi cekerken anneme dedim,kadinlar klubunda kizlara gostericem oda sakayla bana iyi altinda benimde ismimi yazarsin dedi.ya cok sevincliyim ya.artik herkes oyrendi tebrikler falan.erkek kardesim bebek arabasi sozu vermisti ilkinde simdi yine alicagini dedii.artik simdi icimde bebis oldugu inancina alismaya basladim.kizim olucak gorursunuz.tahmin dogru ciksa veya cikmasa kizim olucak.

ben de 6. haftamda senin gibiydim. :) sonra bu pazar kalktığımda sanki herşey bitmişti! artık hamile değil gibiyim. ya da azcık hamileymiş gibiyim. :) o uyku hali, mide bulantısı, iştahsızlık, göğüs acısı, sancılar hepsi bittiiiii... genelde 12 hafta bitince ööle aniden kesiliyomuş ama ya benim erken kesildi ya da missed abortus dediğimiz bi düşük cinsi. bilemiyorum. bugün görücem işte doktorda

öncelikle hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin bende ilk dün gittim doktora sadece keseyi gördük kalbi için haftaya salı gel dedi gittiğimde 6+6 günlüktük belki senin doktor dinletir canım

tatlm doktormu söyledi sana.ben sabah içiyorum ve 1,2 saat sonra bulantı yapıyo.bende gece yatmadan mı içsem diyorum

yok hayır cnm ben ööle içiyorum.şükür bulantılarım falan yok ama ilk gebeliğimde bu konuda ciddi sıkıntılar çektiğim için şuan kendimi riske atmak istemiyorum.en ufak bişe zaten gözümde büyüyor o yüzden içip yatıyorum...

tatlm doktormu söyledi sana.ben sabah içiyorum ve 1,2 saat sonra bulantı yapıyo.bende gece yatmadan mı içsem diyorum

saat kaçta hangi aralıklarla aldığın falan fark etmiyo çünkü depolanıp, bebeğe lazım oldukça o depodan kullanılıyo. ben yatmadan önce içeyim dedim gündüz bulantı yapıyo diye ama şimdi de gece uyutmuyo. bi dene bakalım sen de.

SEKERLER sizde oyle oldunuzmu doktora gittigimde karnimda oyle bir adet agrilari basladiki,cok pis agridi ya,sanirim heyecandan ve korkudan oldu,ama keseyi gorurken rahatladim,bide doktor bu hastalik milyonda 1 olur ve ikinci kez raslanmaz dedi,daha cok sevindim,karnimin agrisi gecti,ama o odanin bende cok kotu anisi vardi,birazcik bozuktum.resmi cekerken anneme dedim,kadinlar klubunda kizlara gostericem oda sakayla bana iyi altinda benimde ismimi yazarsin dedi.ya cok sevincliyim ya.artik herkes oyrendi tebrikler falan.erkek kardesim bebek arabasi sozu vermisti ilkinde simdi yine alicagini dedii.artik simdi icimde bebis oldugu inancina alismaya basladim.kizim olucak gorursunuz.tahmin dogru ciksa veya cikmasa kizim olucak

sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben liste duzenlemesine geciyorum eksik bilgileri olan varsa cabuk son sayfada yazsin.hadi hadi kalkiyorrrrrrrrrrrrr

canım gelişimi için doktor çok iyi dedi ama ikiz olabilir demişti artık yarın kese görünürse belli olcak hayırlısı....

benim bulantım yok canım aksine iştahım açıldı ne bulsam yiyorum....

sladiiii

benim bilgilerim de eksiklik vardı

bebeğin durumu: kalp atışı görüldü
c. tahmini: erkek (eşimin tahmini)

eşim kız istiyo aslında ama bak gör ben kız olmasını çok istiyorum ya tersi çıkıcak erkek olcak dedi bakalım hayırlısı
Allah sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun inş. allah kucağına aldığın günleride göstersin sağlıkla sıhatle büyüsün bebişin canım bizde dün gittik doktora keseyi gördük kalbinide haftaya dinleyeceğiz inş.

canım hiç üzülme sen.kısmetiyle doğar bebişler.elbet bulunur bir hal yolu.sen sadece yavrunu düşün aldırmakta neymiş.iyiki vazgeçmişşin.annesin sen gücün her zamankinden fazla olacak

zaten dün akşamki ağlamamdan sonra kocacım ben bakarım merak etme dedi. ama benim kariyerim için yapmak zorunda olduğum şeyleri düşününce çok zamansızdı aslında sürpriz olmuştu zaten. o yüzden güvendiydim anneciklerime amma napalım artık kendim bakıcam, kariyerim de allah kerim bikaç sene.. bebişim iyi olsun sağlıklı doğsun da şimdilik tek düşündüğüm o zaten. gerisi hamile alınganlığı işte. :)

ok canim bilgileri eklerim tahminide esimin tahmini diye yazarim.

hayırlı olsun inş. allah kucağına aldığın günleride göstersin sağlıkla sıhatle büyüsün bebişin canım bizde dün gittik doktora keseyi gördük kalbinide haftaya dinleyeceğiz inş.
iyi dilegin icin sagol canim.insallah hepimizin bebegi saglicakla dunyaya gelir.subatta hepimiz oguzel anilari yasiyicaz.hepimiz burda insallah yazicaz.kalbi duyunca yazarsin.

canim Şükür ki mide bulantım yok ama ayağa her kalktığımda tansiyonum düşüyor

Tatlicadı benim de sürekli tansiyonum düşüyordu. Evde tansiyon aletim var arada ölçüyorum. Ne zaman başım dönse gözlerim kararsa hemen ölçerim. Geçen gün büyük tansiyonum 8 e kadar düşmüştü. Doktora gittiğimde sordum. Bebeğime zarar verir mi diye. Doktorum hiç bir şey olmaz dedi. Yüksek tansiyon zarar verir. Düşük tansiyon zarar vermez dedi. Ve tansiyonun düştüğünde peynir zeytin tüket ve ayaklarını uzat yat dedi. Yarım saat sonra bir şeyin kalmıyor. İçini ferah tut

tatlm 23 haziranda gidicem doktoruma konusup danısıcam artık

heralde öyle yapıcam canım cünkü içtikten 1,2 saat sonra oluyor ynede danısayım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…