- 27 Şubat 2012
- 16.987
- 28.745
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.921
kız eşimle konuştuk ama onu konuşmadık neyse canım akşam konuşuruz bu arada akşama ne yeme yapacaz yavvv hergün şu yemek işini düşünmekten bıktım ya:)
evt canım dursunbey ormanlarıyla meşhur dağ havası güzel olan bir ilçevalla ben de 6 yaşımdayken taşındık bandırmadan ama tanıdıkları görmeye gideriz hala hatta bu yaz da ordaydık baya bi değişmiş en son gördüğümden beri siteler falan baya bi nüfus da artmış galiba çarşı aynı çarşı amadursun bey baya bi içerde kalıyodu hatırladığım kadarıyla balıkesirin tam köşesi olması lazım hiç gitme fırastım olmadı oraya genelde bandırmadan burhaniyeye geçip ordan izmire uçağa yetişiyoruz
biz karı koca mercimek çorbasını çok seviyoruz ama gel gelelim bizim oğluş yemiyo ya dün ıspanak yaptık bugün ne yapacaz fırında tavuk yapsam mı acaba pilavlazıkkım yesinler boşverayy dün mercimek yapmıştım da o var işte yanına ne yapıcam bilmiyom valla bıktım usandım artık şu yemek işinden haa bigünde kocalar yapsın yaw
evt canım dursunbey ormanlarıyla meşhur dağ havası güzel olan bir ilçe
kaçaktım bu aralar bacım ihmal ettim sizi gusura galma :)nerrrdddeeeesinnn kız sen kaç zamandır bakem ???????????
çok cici bir modelmiş. inşallah örebilirsin. ben de kendimi gaza getirdim, 2 sattir 4 sıra öremedim, söküp söküp geri örmeye çalışıorum. allahım ne becerikszim
aman diyim bacım dikkat et kendine hemen nane limon bişiler iç halsiz felan düşme allah korusun dikkat et kendineKızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?
canım öylede biraz da beslenmene bakıcaksın bizde çalışıyoruz ki ben bak daha işteyim çıkıcam anneme gidicem oğlumu alıcam eve geçicem yemek yapıcam ama ağırlıklı olarak sebze de yemen lazım biz kendimizi düşünmüyoruz da çocuklar olunca mecbursun tabi karnındaki bebiş içinde hemen yap yoğurt çorbası enf azla 15 dakika tatlım hem de yararlı hamilelikten üşengeçlik gelmiş size bence çocuklar olunca bugünlerini arıcaksınız sürekli arkasından koşturmak isteklerine yetişmek zor alışın şimdiden hadi bakimkızlar ya ben kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olan var mı okuldan 4 gibi geliyorum zaten yorgun argın okulda yapıyorum kahvaltı akşama doğru meyve çorba bazen yorgun oluyorum akşam kahvaltı yapıyorum peynir zeytinle yani öyle hazrlanıp düzenli dengeli beslenme yok bende... nolcak yaaaaa((( var mı benim gibi olan... gözüm almıyor napim elime ne gelirse onu yiyorum bazılarınız yazmış yumurtadır falandır filandır öyle dakik dakik yemiyorum ya da bakmıyorum bazen faydasına falan...
kaçaktım bu aralar bacım ihmal ettim sizi gusura galma :)
ben allah kısmet ederde eve gidersem ip alcam da başlicam bataniye de başlıyodum bi aralar ama yok kız bende beceremiyom sanırsam
aman diyim bacım dikkat et kendine hemen nane limon bişiler iç halsiz felan düşme allah korusun dikkat et kendine
evt canım kışı çok sert geçiyo mayısta daha kaloriferlerimiz yanıyo bizim o denli yanioooh gitmek lazım o zaman ama yazın tabi kışın donmayalım sonra
evt canım kışı çok sert geçiyo mayısta daha kaloriferlerimiz yanıyo bizim o denli yani
kızlar ya ben kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olan var mı okuldan 4 gibi geliyorum zaten yorgun argın okulda yapıyorum kahvaltı akşama doğru meyve çorba bazen yorgun oluyorum akşam kahvaltı yapıyorum peynir zeytinle yani öyle hazrlanıp düzenli dengeli beslenme yok bende... nolcak yaaaaa((( var mı benim gibi olan... gözüm almıyor napim elime ne gelirse onu yiyorum bazılarınız yazmış yumurtadır falandır filandır öyle dakik dakik yemiyorum ya da bakmıyorum bazen faydasına falan...
anammm eksik olma kuzumm kızçemle çok iyiyiz maşallah bu gün ilk doz tetanozu yaptırdık 1 ay sonra 2.yi yapçez hayırlısıyla bu arad 470 gr olduk teyzesi büyüdü kızım maşallahestağfirullah bacım meraklandık göremeyince
kızlar ya ben kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olan var mı okuldan 4 gibi geliyorum zaten yorgun argın okulda yapıyorum kahvaltı akşama doğru meyve çorba bazen yorgun oluyorum akşam kahvaltı yapıyorum peynir zeytinle yani öyle hazrlanıp düzenli dengeli beslenme yok bende... nolcak yaaaaa((( var mı benim gibi olan... gözüm almıyor napim elime ne gelirse onu yiyorum bazılarınız yazmış yumurtadır falandır filandır öyle dakik dakik yemiyorum ya da bakmıyorum bazen faydasına falan...
anammm eksik olma kuzumm kızçemle çok iyiyiz maşallah bu gün ilk doz tetanozu yaptırdık 1 ay sonra 2.yi yapçez hayırlısıyla bu arad 470 gr olduk teyzesi büyüdü kızım maşallah
sağol kuzucummmmm
canımmm doğum günün kutlu olsun mutlu yıllara :)))
güle güle giydir bebişine canım
Merhaba sohbetinize dahil oluyorum ama tetanoz aşını olmuşun canım aman kolunu fazla kullanma,ben 2 hafta önce yaptırdım ve kolumu kaldıramadım resmen 1 hafta üstüne yatıp uyuyamadım.Aşının üstüne yorum kolumu ondan heralde ben deneyimimi ileteyim dedim:)
yaa kızlar ben çok mandalina yiyorum ama aşırı günde yarım kilo nerdeyse zararı var mı acabaa
yaa kızlar ben çok mandalina yiyorum ama aşırı günde yarım kilo nerdeyse zararı var mı acabaa
sağol bacım iyi oldu söylediğin çünkü ben hep sola yatarım şimdilik ağrısı felan yok ama ebe dikkat et dedi birkaç gün kolumu korumam gerek haklısın
,selam kızlarr nasılsınız bu gün bütün gün nette örgü araştırdım her ne kadar anlamasam da azimle yaparım diyorum kendi kendime gaz veriyorum birkaç şey buldum ama bitanesi çok hoşuma gitti dedim bizim hatunlara bi sorim yapılışını bilir bizimkiler hemen paylaşim de sizin de fikrinizi alimEki Görüntüle 529268
ben 9 sene once oğlumda da bu markayı kullandım o zaman tr de yoktu satısı halası almanyadan getırtmıstı şimdi sanslıyız burada da satılıyor ama almanyadan gelen ler cok buyuktu ben 2 sene kullanmıstımbenim de görümcem ALmanya'dan getirdi bu markadan kremden şampuana kulak çubuğuna kadar
sağolsun benım görümcem de bu konularda çok düşüncelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?