2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kız eşimle konuştuk ama onu konuşmadık neyse canım akşam konuşuruz bu arada akşama ne yeme yapacaz yavvv hergün şu yemek işini düşünmekten bıktım ya:)

zıkkım yesinler boşver ayy dün mercimek yapmıştım da o var işte yanına ne yapıcam bilmiyom valla bıktım usandım artık şu yemek işinden haa bigünde kocalar yapsın yaw

evt canım dursunbey ormanlarıyla meşhur dağ havası güzel olan bir ilçe

kızlar ya ben kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olan var mı okuldan 4 gibi geliyorum zaten yorgun argın okulda yapıyorum kahvaltı akşama doğru meyve çorba bazen yorgun oluyorum akşam kahvaltı yapıyorum peynir zeytinle yani öyle hazrlanıp düzenli dengeli beslenme yok bende... nolcak yaaaaa ((( var mı benim gibi olan... gözüm almıyor napim elime ne gelirse onu yiyorum bazılarınız yazmış yumurtadır falandır filandır öyle dakik dakik yemiyorum ya da bakmıyorum bazen faydasına falan...

zıkkım yesinler boşver ayy dün mercimek yapmıştım da o var işte yanına ne yapıcam bilmiyom valla bıktım usandım artık şu yemek işinden haa bigünde kocalar yapsın yaw
biz karı koca mercimek çorbasını çok seviyoruz ama gel gelelim bizim oğluş yemiyo ya dün ıspanak yaptık bugün ne yapacaz fırında tavuk yapsam mı acaba pilavla

nerrrdddeeeesinnn kız sen kaç zamandır bakem ???????????
kaçaktım bu aralar bacım ihmal ettim sizi gusura galma :)

çok cici bir modelmiş. inşallah örebilirsin. ben de kendimi gaza getirdim, 2 sattir 4 sıra öremedim, söküp söküp geri örmeye çalışıorum. allahım ne becerikszim

ben allah kısmet ederde eve gidersem ip alcam da başlicam bataniye de başlıyodum bi aralar ama yok kız bende beceremiyom sanırsam
Kızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?
aman diyim bacım dikkat et kendine hemen nane limon bişiler iç halsiz felan düşme allah korusun dikkat et kendine

canım öylede biraz da beslenmene bakıcaksın bizde çalışıyoruz ki ben bak daha işteyim çıkıcam anneme gidicem oğlumu alıcam eve geçicem yemek yapıcam ama ağırlıklı olarak sebze de yemen lazım biz kendimizi düşünmüyoruz da çocuklar olunca mecbursun tabi karnındaki bebiş içinde hemen yap yoğurt çorbası enf azla 15 dakika tatlım hem de yararlı hamilelikten üşengeçlik gelmiş size bence çocuklar olunca bugünlerini arıcaksınız sürekli arkasından koşturmak isteklerine yetişmek zor alışın şimdiden hadi bakim

estağfirullah bacım meraklandık göremeyince

bende hiç dikkat etmiyorum ve o suçluluk duygusu gerçekten çok berbat ((

Süt yok, doğru beslenme yok, sadece günde 1 elma muhakkak yiyorum oda oğlum sewiyo diye elma yiyince oynuyo içeride

Yemene dikkat etmen gerekir dr unda söylüyor olması lazım,üşenme bende çalışıyorum öğretmenim 4,30da anca evde oluyorum ama genede yemek yapıyorum,gün aşırı yumurta yiyorum kahvaltıda çok mu severek yiyorum hayır ama evladımın hatrına üşensem bile bi güçle yapıyorum.Sende yaparsın ama üşengeçlik yapma neolur:)

yaa kızlar ben çok mandalina yiyorum ama aşırı günde yarım kilo nerdeyse zararı var mı acabaa

anammm eksik olma kuzumm kızçemle çok iyiyiz maşallah bu gün ilk doz tetanozu yaptırdık 1 ay sonra 2.yi yapçez hayırlısıyla bu arad 470 gr olduk teyzesi büyüdü kızım maşallah

Merhaba sohbetinize dahil oluyorum ama tetanoz aşını olmuşun canım aman kolunu fazla kullanma,ben 2 hafta önce yaptırdım ve kolumu kaldıramadım resmen 1 hafta üstüne yatıp uyuyamadım.Aşının üstüne yorum kolumu ondan heralde ben deneyimimi ileteyim dedim:)

sağol kuzucummmmm

canımmm doğum günün kutlu olsun mutlu yıllara :)))

güle güle giydir bebişine canım

çok teşekkür ederim kızlar
daha iyileri sizin olsun
kampanya tarihi bitince kargoya 3 iş günü içinde veriliyor canım
18-24 ekim arası kargoya verilecekmiş benimkiler
eşim öle dedi
[/QUOTE]

hmm sağol canım. o zaman ben siparişlerimi bayram sonrasına saklim ya. bayramda eşimin memlekete gitcez, ben yokken gelir falan, uğraşmim

sağol bacım iyi oldu söylediğin çünkü ben hep sola yatarım şimdilik ağrısı felan yok ama ebe dikkat et dedi birkaç gün kolumu korumam gerek haklısın

yaa kızlar ben çok mandalina yiyorum ama aşırı günde yarım kilo nerdeyse zararı var mı acabaa

sağol bacım iyi oldu söylediğin çünkü ben hep sola yatarım şimdilik ağrısı felan yok ama ebe dikkat et dedi birkaç gün kolumu korumam gerek haklısın

Canım benim de sabah vurundum akşama kadar bir ağrım yoktu pastalar börekeler yaptım yemek yaptım aman abartıyorşar dedim valla akşamına ağrı girdi yemin ederim 1 hafta sürdü ve anlatamam ağrısını aman dikkat et ebenin sözünü dinle ben çektim sen çekme:)

,

hatun nerelrdesın gazeteye ılan verıceltık neredeyse meraktan:)))) bu arada gece haftadan beri lısteyı toparlamaya caıştım ıster benım bılgılerı ekle lıstene devam et yada yenı lısteden devam edelım karar senın

benim de görümcem ALmanya'dan getirdi bu markadan kremden şampuana kulak çubuğuna kadar
sağolsun benım görümcem de bu konularda çok düşüncelidir
ben 9 sene once oğlumda da bu markayı kullandım o zaman tr de yoktu satısı halası almanyadan getırtmıstı şimdi sanslıyız burada da satılıyor ama almanyadan gelen ler cok buyuktu ben 2 sene kullanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…