- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.941
tamam şekerim sözünüCanım benim de sabah vurundum akşama kadar bir ağrım yoktu pastalar börekeler yaptım yemek yaptım aman abartıyorşar dedim valla akşamına ağrı girdi yemin ederim 1 hafta sürdü ve anlatamam ağrısını aman dikkat et ebenin sözünü dinle ben çektim sen çekme:)
mandalinalar tatlandı mı?yaa kızlar ben çok mandalina yiyorum ama aşırı günde yarım kilo nerdeyse zararı var mı acabaa
canım benım öyle büyük değil normal boyutta,
hatun nerelrdesın gazeteye ılan verıceltık neredeyse meraktan:)))) bu arada gece haftadan beri lısteyı toparlamaya caıştım ıster benım bılgılerı ekle lıstene devam et yada yenı lısteden devam edelım karar senın
ben 9 sene once oğlumda da bu markayı kullandım o zaman tr de yoktu satısı halası almanyadan getırtmıstı şimdi sanslıyız burada da satılıyor ama almanyadan gelen ler cok buyuktu ben 2 sene kullanmıstım
,
hatun nerelrdesın gazeteye ılan verıceltık neredeyse meraktan:)))) bu arada gece haftadan beri lısteyı toparlamaya caıştım ıster benım bılgılerı ekle lıstene devam et yada yenı lısteden devam edelım karar senın
ben 9 sene once oğlumda da bu markayı kullandım o zaman tr de yoktu satısı halası almanyadan getırtmıstı şimdi sanslıyız burada da satılıyor ama almanyadan gelen ler cok buyuktu ben 2 sene kullanmıstım
evet burada kaynıyo bende o yuzden ayrı bı baslıkta olusturdum lısteyıkuzumm giremedim yaa ulaşmaya mesaj at sen bana böyle durumlarda liste işi farketmez istediğin gibi yapalım aslında defalarca söyledim mesaj atın kızlar die atlanıyo çünkü sohpette yazınca:)
liste nerde bacım bende bi görüverem:)evet burada kaynıyo bende o yuzden ayrı bı baslıkta olusturdum lısteyı
liste nerde bacım bende bi görüverem:)
hemen kontrol edıyorum canım sagolllmeltemcim sana özel msj atmaya çalışıyorum ama msj kutun doluymuş canım
o agrı bende de var yaaakızlar merhaba nasılsınız benm biraz göbek deliği çewremde sancılarım war garip bi şeklde nedendr bilmiorum ama endişeleniorum..dahada doktora gtmeme 1 hafta war...bide size bişi sorucam kızımız için balın ismini düşündük anlamı sewgili yar demekmiş..oğlumun adı batın uyuyor hoşuma gtttii sizce nasıll
hemen kontrol edıyorum canım sagolll
o agrı bende de var yaaa
canım ver bılgılerını ekleyeyım kac gundur yazıyorum burdan ama gormedın heraldeii akşamlar arkadaşlar bebişler nasıl herşey yolundadır umarım int fazla giremedğimden geçmişi okuyamıyorum
bu arada benim ismim listede neden yoook(
ben zıbın takımı aldım kuması falan cok guzel cıktıkızlarrrrrrr crazy baby nasıl bi marka ?? bilgisi olan var mıı?? butik bebede gördüm dayanamadım aldım bişiler.ama nasıldır bilmiyorum
koctastan stor perde baksana onların fıyatı uygun oluyorkızlar napıyonuz muhteşem yüzyılı ızlıyorum ayyy nasıl bı uyku çöktü bana yaaben alpişin odasına perde bulamadım varmı uygun fıyata nette falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?