2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltem caNIM listede var mıyım bakmadım ama ben yine bilgileirimi güncelleyeyim adet tarihim 12 mayıs muhtemel doğum 5 şubat cinsiyet erkek adı henüz belli değil. doğum şekli belli değil ama epidural normal istiyorum... dr. umla henüz tam olarak konuşmadık. başka ne gerek :)

canım senı yazmısım lısteye eksık bılgın yasın ve adı oda bellı degılmış ben koyarım kafama gore adını ihi:))))))

KIZLAR SON ISTATISTIKLER;
57 ADET SUBAT ANNESINE SORDUK:)
24 ADET ERKEGIMIZ
1 CINSIYETI BELLI OLMAYAN BEBISIMIZ VE
32 ADET KIZIMIZ VAR
yıne ıstatıstıklerıme gore hıc 1ımız ıkız yapmayı becerememısız:)

18 adet sezeryanla 18 adet te normal dogumumuz mevcut
21 annemızın ne olacagı bellı degıl:)
5 adet annemızde buna bende dahıllll aslında cakma subat annesıyız gercekte ocakta dogurucaz:) bence bu 5 kısı ıle sınırlı kalmaz tahmınım 20yı bulacak bu rakam sımdılık turk ıstatıstık kurumunun bana verdıgı verıler bu kadar bı sonrakı seansta gorusmek uzere hoşçakalın anacımmmmmmmm:)

Ağzına sağlık canım benim bende aynen senin gibi düşünüyorum..bizim neler yaşadığımızı görmeleri gerek bende nazlı değilimdir ama her yere gel diyorum artık öyle pimpirikli olduki gel demesemde geliyo..bence bu hayatı paylaşmak dediğin gibi destek olmaktır..

günaydıııııın topıgın en sorunlusu benım ben ıyıysem herkes ıyıdır tatlım

canım arkadaşımmm çok tatlısın seennn

Maşallah canım çoook sevindim alperenin iyi olmasına..bırak tek sıkıntı tembel olması olsun çocuk keyif adamı belki keyfinin kahyası diilis yaa

ayyy süper bayıldım bayıldım :) ellerine sağlık meltem

Kızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?
hemen sayayım. bal ve karabiber karıştır bi çay kaşığı yut. ıhlamur limon elma kabuğu balla tatlandır her akşam iç, bir de ben tabanlarıma vicks sürüp çorap giyip yattım baya iyi geldi.geçmiş olsunnn:)
zıbın battaniye valan ara renklerden beyaz sarı yeşil falan getirsin bence çünkü orda konfeksiyon türü ürünler pahalı bildiğim kadarıyla...

benim annem de ilk bebğinden sonra iğne olmuş kan uyuşamzlığından bi sorun yok sen doktorların önerilerini dinle cnm...

kız sıkma canını afrikada aç susuz doğuruyolar. bebek için vücut gerekirse senden alır besinini. ama ufak tefek önlemler alabilirsin. ben de öğretmenim senin gibi. tenefüslerde ayran içiyorum örneğin ya da sabah elma mandalina falan atıyorum çantama ya da badem fındık kuru incir kayısı falan. hem aç kalmıyosun hem de sağlıklı besleniyosun. yatmadan süt iç akşam bi porsiyon meyve daha ye haftada 1-2 sebze yemeye çalış. haftasonu hazırlayıp derin dondurucuya at. okuldan gelince yarım saatte pişer...
Günaydıınn,günaydıınnn,günaydııınnnnn herkesee
günaydın canımm
size de günaydınarrrr :)
günaydınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl....
bebiş kıpır kıpır size selamları var:)

maşallahhhhh çok tatlı

ellerine sağlık Meltemcim istatistik kurumu bile senin kdr çalışmıyor valla helal olsun

günaydın herkeseeeee

anammm eksik olma kuzumm kızçemle çok iyiyiz maşallah bu gün ilk doz tetanozu yaptırdık 1 ay sonra 2.yi yapçez hayırlısıyla bu arad 470 gr olduk teyzesi büyüdü kızım maşallah
aman maşallah

bende de var dr a sormuştum bebiş bu haftalarda her hafta 1 cm yukarı çıktığı için o ağrı normal demişti ben 25. haftamdayım bu hafta biraz daha azaldı sanki ama ara ara yine zorluyo

çok güzel olmuş kuzummm ellerine sağlıkkkkkk . bu arada o beş anneden biri benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…