2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Süper olmuş bu ya..!
Banada doktor detaylıdan sonra bu velet beklemez Ocak da gelir dedi hahahahaaa

Son düzenleme:
günaydın en kötü gününüz böyle olsun neşe saçın bebişlerinizle hep beraber inşallahh
bende bir saat sonra meleğimi görecem inşallah hersey yolundadır

1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)

bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım

1 sen 1 ben 2 bebek

yuhhhh çokmuş beyaaaaa 3 ay için gerçi ona 3 ay deme eteği normalde de giyeriz de gene de çokmuş bence

Günaydınlar ... Ben de birşey sormak istiyorum. Ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarlardan biri biraz sıkıntılı çıktı. Ama 24. haftadan sonra çoğu gebelikte bu damar kendiliğinden düzelebiliyormuş. Sizin ayrıntılı ultrasonlarda böyle bir durum oldu mu? (sol aort=nutch++) gibi birşeydi.

Son düzenleme:

Tatlım eşofman altı kalitelimi nasıl? ben hiç bakmadım LCW ye yeni sezonlara. ben de kadıköyden almıştım 2 tane alt eşofman ikisi 100 tl ama çok kaliteli. ordan da alırım olmazsa günlük giymeye (bu arada ben ifadelerimi kullanamıyorum nedenki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…