- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.981
günaydın kızçemin teyzeleriiii :)
burdayım bacım :) iyiyiz allaha şükür büyüyoruz teyzesi sen nasılsın bebişin ne durumdagamzelihatun günlerce seni aradık:) nerelerdeydin kaçak... sağlığınız yerinde inşallah?
Günaydın kızımın kuzeninin annesi
KIZLAR SON ISTATISTIKLER;
57 ADET SUBAT ANNESINE SORDUK:)
24 ADET ERKEGIMIZ
1 CINSIYETI BELLI OLMAYAN BEBISIMIZ VE
32 ADET KIZIMIZ VAR
yıne ıstatıstıklerıme gore hıc 1ımız ıkız yapmayı becerememısız:)
18 adet sezeryanla 18 adet te normal dogumumuz mevcut
21 annemızın ne olacagı bellı degıl:)
5 adet annemızde buna bende dahıllll aslında cakma subat annesıyız gercekte ocakta dogurucaz:) bence bu 5 kısı ıle sınırlı kalmaz tahmınım 20yı bulacak bu rakam sımdılık turk ıstatıstık kurumunun bana verdıgı verıler bu kadar bı sonrakı seansta gorusmek uzere hoşçakalın anacımmmmmmmm:)
burdayım bacım :) iyiyiz allaha şükür büyüyoruz teyzesi sen nasılsın bebişin ne durumda
teşekkür ederiz ikimiz de iyiyiz
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)günaydın herkeseeeee
aman maşallah
bende de var dr a sormuştum bebiş bu haftalarda her hafta 1 cm yukarı çıktığı için o ağrı normal demişti ben 25. haftamdayım bu hafta biraz daha azaldı sanki ama ara ara yine zorluyo
çok güzel olmuş kuzummm ellerine sağlıkkkkkk . bu arada o beş anneden biri benim
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)
bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım
1 SEN 1 BEN 1 DE BEBEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK dıyesim geldiiii:)
bu arada ben dun waıkıkıden hamıle esofmanı aldım 26 tlye daha sonra ebru maternty den opak hamıle corabı aldım 25 tl ye
ıstedıgım mını kot etek 100 tl dedı 1 avuc sey ıcın cok geldı ne yalan soyleyeyım almadan cıktım
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım bebişler nasıl bakalım :)
şimdi kucağımızda olsaydı daha şanslı olurdukayyy kış hamilesi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum
şimdi kucağımızda olsaydı daha şanslı olurdukben sabırsızlanıyorum
bu gün durgun bi gün sanırım kimsede çıt yok
nette sörf yapıyom ben kızçeme ne yapsam şöle değişik die arıyorum:)bu gün durgun bi gün sanırım kimsede çıt yok
aynen bacım bende senle aynı moddayım en sonunda git evine die kovulcam burdan :)kapalı havalardan mıdır nedir hiç bişey yapasım yok.. uyumaktan başka
çay kahve de fayda etmiyo sızıcam işyerinde şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?