2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kaçılınnn tosun geliyooo :) bacım baya iştahlıyım ben valla 65-66 kiloydum başladığımda ver al ver al şimdi 70-71 geliyom sağlam kilo almışım

hadi gözün aydın bence de yeter :)

bacım ben de p.tesi şeker yüklemesi yaptırdım önce kan aldılar sonra bi su al gel dediler kendileri hazırladı ben sadece suyu aldım bi saat sonra da tekrar şekerimi ölçtüler çok şükür iyi:nazar:

ben de özelde yaptırdım muayene ve tahliller 47 lira verdim tam kan tahlili ve 50 gr yükleme istemişti doktor

:1::1::1:ay güldümmmm çok tosun geliyoooo
şekerin iyi çıkmasına seviindim canım
inşallah benım de iyi çıkar

kaçılınnn tosun geliyooo :) bacım baya iştahlıyım ben valla 65-66 kiloydum başladığımda ver al ver al şimdi 70-71 geliyom sağlam kilo almışım

hadi gözün aydın bence de yeter :)

bacım ben de p.tesi şeker yüklemesi yaptırdım önce kan aldılar sonra bi su al gel dediler kendileri hazırladı ben sadece suyu aldım bi saat sonra da tekrar şekerimi ölçtüler çok şükür iyi:nazar:

ben de özelde yaptırdım muayene ve tahliller 47 lira verdim tam kan tahlili ve 50 gr yükleme istemişti doktor

tamam canım bende şimdi bir özel hastaneyi arıcam bakalım ne kadar dioalr:27:devlet hastanesinde kapıda beklemek sinirimi bozuyor benim:27:kendi doktorumu aramıştım hemen başka gune ertelediler die demekki boşluk yok dedi:27:kadıncağız ameliyathanede nöbetciydi aradım:9::9:

kızlar hamilelikte şimdiye kadar kaç kilo aldınız yada 20.haftaya kadar kaç kilo almıstınız?iştahınız ne durumda

ben evdeki tartımda 2 günde bir tartılıyorum onu baz alaraktan bulantılarda 54 tüm şimdi 58 küsür geliyorum ama sağlık ocağında yada doktorda tartıldığımda 1 kilo falan fazla çıkıyo ama ben kendi tartıma inanıyorum inanmak istiyorum:27: yani 4 -4-5 kilo aldım galiba çok yemek yiyemiyorum ben ama genede her tartıya çıktığımda bi artış oluyo nası şey anlamadım:1::1:

:9::9::9::9:kurbanlıktan yırttımm:9::9::9:

dur ikinize birden cevap yazayım:9::9:valla randevuyu veren labarant kağıda yazdı 75 gr lık glukoz alıp geleceksin hatta 2 tanede plastik bardak:27::27:bende eczaneye gittim eczacıda glukoz 2 turlu biri toz halinde diğeride ped şişede hazır sulandırılmış die gösterdi bizde hazırını aldık hastanede uğraşmayalım die:27:fiyatıda 4.5 liraydı:9:

dogru söyliorsun burdada ayni sekil yyapiliyor banada bisey demediler ama yeni dogum yapan bi arkadasim anlati gidip eczaneden alyiorsun iciyorsun kan aliyorlar bilmem bir saat beklyiorsun yine kan alyiorlar baya bi kalyiorsun o gün doktorda bildigim kadariyla. burdada haftayi bilmyuorum ama 6 ayliken yapyiorlar yani ayda bir gidiliyor bu ay detayli ultrason yapyildi (5aylik) bidaki ay seker yüklemesi (6 aylik). 7 aylikende yine detayli ultrason yapyilior yani bende cinsiyeti ögrenemedim bu ay detaylida bakiyorlar 7. ayimda yine bakacaklar ozaman gösterdi gösterdi göstermedi süpriz olacak bize ;-))

selammmmmmmm:52::52::52:

özlediniz mi biziiiii:36::36::36::36:

yaa çok yoruluyorum bazen sızıp kalıyorum kızlar
dün arkadaşımla gezmeye gittik
kendime az topuklu ayakkabı aldım çoğu ayakkabım topuklu okulda giydiklerim yani

kuzuma da kanz dan 2 aylık çok güsel bi tulum aldım:)))
ablası onu kardeşi doğana kadar bebeğine giydirse noolurmuş, doğunca verirmiş falan filan ama kandırdım kurtardım elinden:1:

geçmiş çoook birikmiştir bakamadım önemli bişi varsa söyleyin bana lütfeeennnnnnnnn

ne linki beaaaaa ??????

Ne linki kııııııııııı
bebeklerin ölçülerinin yazıldığı topici diorummmm:27::27::27:
dogru söyliorsun burdada ayni sekil yyapiliyor banada bisey demediler ama yeni dogum yapan bi arkadasim anlati gidip eczaneden alyiorsun iciyorsun kan aliyorlar bilmem bir saat beklyiorsun yine kan alyiorlar baya bi kalyiorsun o gün doktorda bildigim kadariyla. burdada haftayi bilmyuorum ama 6 ayliken yapyiorlar yani ayda bir gidiliyor bu ay detayli ultrason yapyildi (5aylik) bidaki ay seker yüklemesi (6 aylik). 7 aylikende yine detayli ultrason yapyilior yani bende cinsiyeti ögrenemedim bu ay detaylida bakiyorlar 7. ayimda yine bakacaklar ozaman gösterdi gösterdi göstermedi süpriz olacak bize ;-))

hımmm 7 aylıkkken detaylıya gircez haaa:27::27:seninkide ne inatcıymış göstermemesi çok ilginç:9::9:süprizciii senin bebişinnn:9::9:

bebeklerin ölçülerinin yazıldığı topici diorummmm:27::27::27:

hımmm 7 aylıkkken detaylıya gircez haaa:27::27:seninkide ne inatcıymış göstermemesi çok ilginç:9::9:süprizciii senin bebişinnn:9::9:

aslinda bebisimde suc yok o gösterdi ama göbek bagi bacaklarin arasindaydi orayi tam kapatmisdi doktor göremedi ;-)
neyse saglik olsun hic süpriz yapsin raziyim onada yeterki saglikli bi sekilde gelsin bana

dünki ultrason kağıdında sadece yazılar var resim olarak vermedi doktor:27:boyunu bulamıyorum hangisi belli bir terim mi kullanılıyor ki:26:
birde ters ama düzelir döner dedi doktor anlamadım bişeyy:18::18:

merhaba kızlar nasılsnız masallahnız var yanı yıne bu ne kadar ılerleme valla cok yorgunum ama ara ara bakıp o sayfları bıtırıcem:)
yarın seker yuklemesıne gdyrum okuldan da ızınlym ohh 3 gun keyf catıcam valla burda okuyunca bu seker yuklemesnden bıraz trstım ama yarn bakalım neler olcak hepinizi optumm

bizim her 2 mizin de anne babaları şehir dışında olduğu için, bebek arabası ne kadar küçük katlanırssa o kadar kar.
bir de oto koltuğunu bu markadan almıcaz. bu markadan sadece arabayı alıcaz.ne bilim ya benim de kafam karışık.biz gösterişli şık bişiler istedikçe eşlerimiz manevra yeteneği, yok katlanma ebadı, yok ağırlığı taktılar gidiolar valla

Benim eşimde aynen katlanınca küçük olsun, manevra yeteneği iyi olsun ağırlığı iyi olsun diyor tam onun isteğine göre bir arababulduk ama almadık daha chicco'nun bir arabası var, katladık hatta böyle baston araba gibi oluyor. Ama tek kötü özelliği var çift yönlü kullanılmaması onun dışında arabada içime sinmeyen hiç bişey yok. Lingini aradım ama bulamadımm :)

dünki ultrason kağıdında sadece yazılar var resim olarak vermedi doktor:27:boyunu bulamıyorum hangisi belli bir terim mi kullanılıyor ki:26:
birde ters ama düzelir döner dedi doktor anlamadım bişeyy:18::18:

fl değerini 7 ile çarpacaksın boyu çıkıyor o zaman

bu arada duruşunu takma günde kaç kez dönüyorlar aşağı denk gelmiştir.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsnız masallahnız var yanı yıne bu ne kadar ılerleme valla cok yorgunum ama ara ara bakıp o sayfları bıtırıcem:)
yarın seker yuklemesıne gdyrum okuldan da ızınlym ohh 3 gun keyf catıcam valla burda okuyunca bu seker yuklemesnden bıraz trstım ama yarn bakalım neler olcak hepinizi optumm

senden deneyimlerini alırız yarın:9::9:

fl değerini 7 ile çarpacaksın boyu çıkıyor o zaman

bu arada duruşunu takma günde kaç kez dönüyorlar aşağı denk gelmiştir.

hım bir bakayım ozaman:9:geçende elelriyle bölleeee başı aşağı dediii sanki secde yapar gibi çıktıda veremedi guzel pozu yok dedi doktor:27:dunde dieğr doktor öyle deyince garip oldum:27::27:dinine düşkün olacak sanırım:9::9::9::9:

hım bir bakayım ozaman:9:geçende elelriyle bölleeee başı aşağı dediii sanki secde yapar gibi çıktıda veremedi guzel pozu yok dedi doktor:27:dunde dieğr doktor öyle deyince garip oldum:27::27:dinine düşkün olacak sanırım:9::9::9::9:

offf Allah ım ben nereye düştüm diyordur bence :52::52::52::52::52::52::52:

Back
X