2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Sen iyice duygusal olmuşsun demekki. Benimde idrarımı yaparken ağrım oluyor, ama genelde idrarım sıkışınca oluyor canım, kasıklarım batıyor, anlık sonra geliçiyor. Kürtaj olan arkadaşınada geçmiş olsun. Allah bir dahaki bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Geçmiş olsun canım ama hemen ümitsizlenme, kendini sıkıntıya düşürme. Bence hemen iyi bir doktora gitmelisin. Daha netleşmesi için

sevtapcım, o idrar gelince sancı dediğin şeyden bende de oluyor ve ben onu rahim baskısı olarak düşünüyorum, böbrek ağrısı olarak değil. içini rahat tut. her yerde yazıyor bu dönemlerde rahim artık heryere baskı yaptığı için bazı sancılar çekebiliyoruz...ben de tüp bebek ile hamile kaldım. bu zamanlara kadar geldik, pozitif düşünmeye çalış.inşallah bugünleri de atlatıcaz ,kucağımıza alıcaz bebişlerimizi. arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.

Bol bol su iç canım 2lt içiyosan 3 ltr ye çıkar...Ve ne olur karamsarlığa düşme inş. herşey iyi gidecek !!..Dikkat et kendine...

canlarım az önce dr uma msj attım böyle böyle idrar torbam kasıklarım sancıyor önemliyse bana döner misiniz diye. az önce aradı. git hemen tam idraqr tahlili yaptır dedi. sonuçları için muayeneye gel dedi. bakalım akşam 9 da eşim gelecek. gitcem akşam bahar hastanesine 7 24 açık laboratuvar. yaptırıcam. ne zaman çıkar sonuçları???? ay bu idrarda iltihap çıkarsa kötü bişey mi* önemli mi yani????

Sende benim gibi çok şekerli olmuşsun bende de şeker var ama hamilelik şekeri değilmiş ilk hamile kaldığımdan beri diyetisyen kontrolndeyim diyetle şekerimi düşürdük şu an tatlı yiyebiliyorum ama haftada 1 kere biraz dikkat edersen seninkide yükselmez inşallah
gebelikte açlık şekeri 90-95 tokluk ise en fazla 140-145 olmalıymış.yemekelrden 1 saat sonra.Bende hergün sabah akşam şekerimi ölçüyorum.bu şeker yüzünden bebişlerimiz çok şekerli olucak tadından yenmicek

Berraaak biri Ziya Şark sofrasımı dedi yine içli köfte geldi aklıma

Nagicim benimde mide yanması şikayetim vardı dr pulcet diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum 1 aydır muhtemelen doğuma kadarda kullanıcam

sağolun desteğiniz için canlarım. Allah sizin de yardımcınız olsun, korusun yavrularınızı. suyu azalmış deyince dr çok şaşırdım. nedenlerini bilmediğim için heralde. çünkü ben 2 lt falan su içiyorum günde. hep ağzım kuruyor. şekeri yüksek olanın kurur derler.şeker yüklemem de önümüzdeki hafta yapılıcak. şekerim hep düşüktü daha önce. ağız kurumamın nedeni ne onu da bilmiyorum ama suyu az içmiyodum cidden. inş önemli bir problem değildir ve düzelir. benim de dualarım sizinle.

slm kızlar çok şükür bu haftayı da bitirdik ama ben de bittim
git gide daha çok yorulduğumu hissediyorum, hele de bu hafta
matematik öğretmeni olduğum için sürekli ayaktayım, şurayı açın okuyun
diyip oturamıyorum da artık bebeğim ayakta durmaktan kasıklarımın
alt tarafına baskı yapıyor ve sancı oluyor, güya ben de doğum iznim doğumdan sonraya
kalsın die 37. haftama kadar çalışacaktım daha 24. haftamda böyleysem
37. haftamda ne halde olurum düşünemiyorum ama doğum iznimi 32. haftamda kullanırsam bu kez
doğumdan 2 ay sonra bebeğimi bırakıp çalışmam gerekebilir
offfff kafam çok karışık, şu meclis koltuklarında oturan insansı yaratıklar
doğum iznini 24 haftaya çıkartsaydı da bizde rahatlasaydık....

ii akşamlar arkadaşlar burda okudukarım yanlız olmadığımı anlamam için cook yardımcı oluyor ve ii hissediyorum kendimi dün bebeğimin anatomik taraması vardı doktor bebğin kalbinin etrafında su olduğunu ve kalbinin sorunlu olduğunu söyledi ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim cevremdeki insanlar ve eşim de dahil bu doktorlar kafanı cok karıstırıyorlar herkes birsey söylüyor bizim bebebğimizin birseyi yok olmayacak ..............diye söylenip duruyorlar bende var yada yok en erken nasıl çözebilirim diye çırpınıp duruyorum onun içimde hasta olduğunu düşünmek içimi acıtıyor

canım geçmiş olsun yaa...suyu azalıp sonra normale dönen çok kişi tanıyorum. illa ki bebekte sorun olması anlamına gelmez bu..dörtlü test falan zaten birçok kişide çıktı biliyosun. detaylı en önemlisiydi sen onu iyi atlattın..suyu iyice arttır amniyosentezle de su azalmazdı zaten vücut onu tamamlıyordu..

ahh ahhh ben de Türkçeciyim ama anlatmak var anlatmak var
şurayı açın okuyun diyip oturamam ben o zaman hakimiyet sağlayamıyosun 2. kademede zaten
ama o dediğini yapan da çok var tabi orası ayrı
ben iznim gelince alırım 37ye kadar duramam izin çıksın diye deli gibi bekliyorum
bi çıksın halay çekelim burda

cnm 5 aydır ben de aynı durumdayım. sürekli problemler bitmiyor. insan kime inanıcağını şaşırıyor. kötü bir haber birşey olmasa da kurt düşürüyor insanın içine. Allaha emanetiz yapıcak çok birşey yok aslında. ultrasonları testleri mükemmel çıkanların bebeklerinin hasta doğduğunu da çok duydum. Rabbim korusun hepimizi.

Benim hamileliğimin ilk günlerinden beri idrarda enfeksiyon var. 2 kere antibiyotik kullandım ama geçmedi. Çok akıntım oluyor, çok sık idrarım geliyor ve geldiğimde inanılmaz ağrı yapıyor. Kendi doktorum çok önemsemiyor bu durumu ama bugün sağlık ocağına gittim, erken doğuma sebep olabilir enfeksiyon dedi. Kafam karıştı, yarın doktoruma sorucam. Sen de ihmal etme canım, en iyisini doktorun bilir..

bende 20.haftamda idrar yolları enfeksiyonu vardı.doktorumun verdiği ilaçları içmedim bol bol su içtim sık idrara çıktım çok şükür atlattım. bunun çaresi bol su ve idrarı tutmamak bence

ihmal eder miyim hiç, zor buldum yavrumu zaten allahım korusun...

ya kızlar kesin varsa iltihap okuldaki öğretmen tuvaletinden olmuştur. sifonu çekmekten bile aciz insanlar var. öğretmen ama !!!!!! sorum şu şöyle tuvalete girdiğinde falan umumi tuvaletler için dezenfekte edici bir sıvı falan var mı? girer girmez sıkayım sonra yapayım tuvaletimi... ?????????????????????????????????????????????????????*

Sevtaporhan nehir_87 ve wilma8
Ucunuze de gecmis olsun. Uzmeyin kendinizi nolur. Allah yardimciniz ve yaninizda olsun.

Zuzum
Hani 6 aya cikiyodu ya dogum izni red mi edildi?..

Sevtaporhan
Alafranga tuvalet icin zefiran onerebilirim. Zefort gibi markalari fln var. Kimyasalcilarda satiyolar. Sulandirip fisfislayabilirsin.:) guzel de kokuyor haa. Ama sen genede oturmadan yap derim ben. Alaturka wcden kaptiysan yapacak bisey yok hic girme daha iyi nasi bi pisletmekse o! Öğkh!!

Son düzenleme:
canım gebelik şekeri sanırım sende çıkan değil mi?geçmiş olsun... kendine de bebişe de dikkat...
aynen canım bide çalıştığım için müşteri gelince sürekli içiyorum

yaptım geldimmmben her gun içiorum
kızlaaar fazla kafein zararlı dikkat edin bakiim türk kahvesi yararlı ama çok içmeyin siz yine ben çayı bile bıraktım sadece sabah 1 bardak o kadarr
Ben de 6 kilo aldım. bunun 2-3 kilosu bebektir. gerisi benim aldığım kilolar. Sonra da vermeye çalışıcaz.
plasenta ve amniyon sıvısının toplam ağırlığı yaklaşık olarak bebeğin ağırlığı kadardır. yani su an bebeğe ait maksimum 2 kilomuz vardır diye düşünüyorum. ama vücut kıtlık durumu için bizim vücüdümuzu yağlanmaya eğilimli hale getiriyormuş. fazla kilolara dikkat öpüldünüz... sonra zayıflama forumlarında bulucaz kendimizi
canım dualarımız seninle başka bir doktora daha görün bence. içini ferah tut ve dua et. inşallah sağlıklı olacak bebişin üzülme tamam mı annesi...
sorma ben de türkçe öğretmeniyim kendimi paralıyom sınıfta ayakta sürekli 1 haftadır öksürük var ve sesim kısık bi türlü düzelmiyo:2:
bir doktora daha danış canım ya böyle durumlarda doğru teşhis ve önlemler çok önemli.. geçmiş olsun umarım bebişin çoook sağlıklıdır ve öyle doğar

fazla titiz insanlarda enfeksiyon olur canım. sen doktorunun önerilerine kulak ver. çok sık olan bişey gebelikte enfeksiyonn hiiç mi hiç canını sıkma

merak etme gunde 1 tane içiyorum onuda doktorum içebilirsin dedi rahatım o yuzdençayı çok severim kahvaltıda özellikle ama artık sabahları içmiorum süt içemiorum çay içersem sütle kahvaltımı yapıorumm

kuşum 24 hafta die yasa verilmiş ya ee zaten 24
hafta olunca ay hesabıyla 6 ay oluyo :)
ama hiç bi gelişme yok ben takip ediyorum
yasa tasarısı verildi mi görüşüldü mü internette hiç bişey yok
eğer olsa şimdiye kadar çoktan haberlerde bile çıkardı, memurlar.nete de
hep bakıyorum orda da herkes bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…