2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aferin o zaman sana afiyet şeker olsun bebişine de lop lop et olsun
geçmişe dalarsan çıkamassın

ya çıktım ama benn konuşmaya başalyınca herkes susuyo sevmiyo musunuz beni:26: ağlarım bak zaten hamileyim

canlar çoğunuzdan iyi haberler alamadım çok üzüldüm ama inannın dualar ediyorum sizin için inşşşşşşşşşşş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alacaz kucağımıza benim yengeme 7 aylıkken bebeği almamız gerekiyor bebekte sorunlar var ve senide öldürebilir buna rağmen çok sağlıklı doğdu şimdi 1. sınıfa gidiyor mşl karın ortasında çorapsız gezer hastalanmaz bizde millete anlatır böyle diye

naber kızlarrr geçmişi tam okuyamadım ama bazı arkadaşların başına talihsiz olaylar gelmiş herkese geçmiş olsun.bu gün bende garip bir olay yaşadım düşük riski için sağlık ocağında iğne yaptırdım. iğneden sonra birden boğazım gıcıklandı öksürmeye başladım. hemşire panik oldu. doktor çağırdı. doktor muayene etti. geniz akıntın var dedi olay nereye bağlandı yaa hala boğazımda bi tahriş var. korktum bende iğne alerji yaptı diye hamilelik nelere kadir başımıza böyle olaylar gelecek galiba sonunda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım da

ben de bebğe banyo malzemelri bakıyodum küvet şampuan falan... eşim de yok şehir dışındayalnızımm dostlarım yalnızım yalnızzz

aaaaaaaaaaa biz ne güne duruyoruz biz varızya yüzyüze görüşemesekte bence burda güzel arkadaşlılar oluyor benim hiç kimsem yok gurbette yanlızım eşimin bir kaç arkadaşıyla ara sıra görüşüyoruz çok samimi değiliz evlerimiz uzak çünki benim sadce burdakiler var arkadaşım bende eşimi kandıra bilirsem yarın oğluşuma biraz bişeyler alayım diyorum ama bakalım bizim babamız erken diyip druyor doğuracam nerdeyse

benim eşimde maçın başında, sıkıldm biraz size takılıym dedim.. zaten pek arkadaşım yok şehir değişikliğinden dolayı, arkadaş dedimlerinde kendi alemlerinde . idaree ediyoruz işte. İyki sizleri buldum burda, buraya takılınca biraz kafam dağılıyo en azından..:))

sanki bakarak almak daha iyi cunku bazen netten kotu urun geliyor. ama magazalar cok pahali ben kis indirimini bekliyorum cnm

netten bakıyorum arasıra ama güvenip almadım şimdiye kadar ben doğuma memlekete gidecem burdan alacaklarımızı alalım ordan zaten annemde alıcak biraz gitmeden burdakini alayım yavaş yavaş diyorum daha hiç bir mağzaya gidip bakmadım bile şimdi pahalımı olur diyorsun bilemedim

bende annemin yanına gitcem inşallah doğuma. Nekadar zaman kala gitceksiniz? bana doktorum 36. haftadan itibaren burda ol dedi ama ben daha erken gidiyimdiyorum..

ben de bildiğim markalardan alıyorum nette. yoksa kalite olarak bilmek pek mümkün değil... ama dışarda da uygun şeyler var yani gezip bakmak lazım

aferin o zaman sana afiyet şeker olsun bebişine de lop lop et olsun

ya çıktım ama benn konuşmaya başalyınca herkes susuyo sevmiyo musunuz beni:26: ağlarım bak zaten hamileyim
teşekkur ederim
aynen bende öyle geliorum bir bakıyorum altta bir sürü isim var bir konuşan olmuyor:44::44::44:

şimdi canım sıkıldı bir bakayım dedim

Son düzenleme:
öksürükten boğuluyom tabi çocuk uyandı içerde şimdi de o beni tpikleyip duruyo annnnemmmm benimmm özledim kızımıı

ben de bakıp almayı seviyorum çok zevkli oluyor seçe seçe alması

yaaa kızlar bişi dicem zuzuma dedim ama ben de gelip gelip yazıyorum ama kendi kendime konuşur gibi oluyo kimse tınlamıyo sanki
bir de bizim sayfada bişi var hani herkes kendi sorusunu yazıp çıkıyo, e herkes kendi sorusunu yazarsa soruları kim cevaplayacak falan durumu oluyo
her zaman değil de bugünlerde bi kopukluk var dimi yoksa bana mı öyle geliyo kiii

biz de berrak la aynı şçeyden bahsediyoduk janımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…