- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.261
aferin o zaman sanamerak etme gunde 1 tane içiyorum onuda doktorum içebilirsin dedi rahatım o yuzdençayı çok severim kahvaltıda özellikle ama artık sabahları içmiorum süt içemiorum çay içersem sütle kahvaltımı yapıorumm
geçmişe dalarsan çıkamassın
iyi akşamlar cicişler niye kimsecikler yok ya gelinde sohbet ediverelim birazcık beeaaaa(((
iki günüdü ben de böyle diyo ama herkes meşgul. sen nasılsın
iyiyim canım allaha şükür eşim maç izliyor bende öyle dolaşıp duruyorum kızlarla sohbet edeyim bari dedim geldim:) sen nasılsın
ben de bebğe banyo malzemelri bakıyodum küvet şampuan falan... eşim de yok şehir dışındayalnızımm dostlarım yalnızım yalnızzz
kızlar sizce bebeğin eksiklerini netten almak iyimi yoksa bakıp almak daha mı iyi
sanki bakarak almak daha iyi cunku bazen netten kotu urun geliyor. ama magazalar cok pahali ben kis indirimini bekliyorum cnm
netten bakıyorum arasıra ama güvenip almadım şimdiye kadar ben doğuma memlekete gidecem burdan alacaklarımızı alalım ordan zaten annemde alıcak biraz gitmeden burdakini alayım yavaş yavaş diyorum daha hiç bir mağzaya gidip bakmadım bile şimdi pahalımı olur diyorsun bilemedim
kızlar sizce bebeğin eksiklerini netten almak iyimi yoksa bakıp almak daha mı iyi
netten bakıyorum arasıra ama güvenip almadım şimdiye kadar ben doğuma memlekete gidecem burdan alacaklarımızı alalım ordan zaten annemde alıcak biraz gitmeden burdakini alayım yavaş yavaş diyorum daha hiç bir mağzaya gidip bakmadım bile şimdi pahalımı olur diyorsun bilemedim
teşekkur ederimaferin o zaman sanaafiyet şeker olsun bebişine de lop lop et olsun
ya çıktım ama benn konuşmaya başalyınca herkes susuyo sevmiyo musunuz beni:26: ağlarım bak zaten hamileyim
teşekkur ederim
aynen bende öyle geliorum bir bakıyorum altta bir sürü isim var bir konuşan olmuyor:44::44::44:
şimdi canım sıkıldı bir bakayım dedim
ben de bakıp almayı seviyorum çok zevkli oluyor seçe seçe alması
yaaa kızlar bişi dicem zuzuma dedim ama ben de gelip gelip yazıyorum ama kendi kendime konuşur gibi oluyo kimse tınlamıyo sanki
bir de bizim sayfada bişi var hani herkes kendi sorusunu yazıp çıkıyo, e herkes kendi sorusunu yazarsa soruları kim cevaplayacak falan durumu oluyo
her zaman değil de bugünlerde bi kopukluk var dimi yoksa bana mı öyle geliyo kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?