2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar minure bebeğim cinsiyetini erkek olarak söyledi çin takvimindede öyle çıktı..
tabiki farketmez cnsiyeti önemli olan sağlıklı olması eli ayağı düzgün olması
ama bir anda düşününcede erkek anneside olmak kulağa çok hoş geldi valla
ne yalan söyleyeyim

Benim 3 yaşında bir oglum vr guzel annem canim annem diye seviyor beni deliyorum. Babamiz o yuzden bu sefer kiz olsunda bana düşkün olsun diyor.minure de bana kiz dedi cin takvimi de kiz diyor bakalim artik hayirlisi

Benim 3 yaşında bir oglum vr guzel annem canim annem diye seviyor beni deliyorum. Babamiz o yuzden bu sefer kiz olsunda bana düşkün olsun diyor.minure de bana kiz dedi cin takvimi de kiz diyor bakalim artik hayirlisi

erkek çocuklarının anneye olan düşkünlüğü zaten dillere destan aralarındaki aşk
büyük benimde bana aşık bir yakışıklı oğşuşum olsa güzel olur :):)
seninde allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla kucağımıza
almayı nasip etsin rabbim

Selam kizlar ben de test yaptim bugun pozitif cikti subatin son gununden yetistim sizlere)))
Kismetse 2ci bebiş Ablaya kardes ))
Anne adi Leyla01
Şehir Bakü
yas 23
kilo 44
2ci bebş
SAT 24 mayis
TDH 28 subat
Dogum sekli sezeryan
Cinsiyet tahmini : Kız

Sonunda dr ye gittim dr bebegimin kesesini gördü kalp atışlarını duydu. Çok şükür bir sıkıntı yok. 4 mm büyüklüğündeymiş.

ezel..bizim evde modem sürekli kapalı internete gireceğim zaman kısa süreli açıyorum..haklısın üst katta alt katta sürekli modem açık ama senin kendi evindeki kadar etkilemez..ben evdeyken bile modemin olduğu odada girmiyorum nete..bana doktor 20 dk dan fazla bilg başında durma dedi..telefon kesinlikle yattıgınız odada olmasın dedi..bende elimden geldiğince dikkat ediyorum...denize girmek faydalı..ama havuz konusu biraz muallakta.. :)) dikkat etmek lazım..bizim sitenin havuzunu valla öle sadece balkondan bakmak zorunda kalıyorum :)))
Kızlar bir de ben dün günlük aldım :)) bebeğim için :)) her gün olmasa da bazı günler onun için birşeyler yazıcam..sizede tavsiye ederim :)) hamileliğimi öğrendiğim gün tarihli yazmaya başladım...hamile olduğumu öğrendiğim günden bugune kadar yasadıklarımın kısa bir özetini geçtim..bundan sonra da ara ara yazmaya devam edicem :))

bizler de dikkat edelim o zaman..
havuz konusunda aynı şeyleri yaşıyorum ama kesinlikle girmem 9 ay boyunca yasak hatta:)
ama deniz serbestti kızımda da ilk 3 ayı aşmıştım o zaman..
günlük kızıma ilk günden itibaren ben de ara ara yazarım onları okumak da sonradan duygulandırıyor insanı..kızıma 18 yaşında vereceğim hediye olarak..
buna daha başlamadım hep muallakta başladı diye inşallah yine yazarım
bence de çok güzel bi fikir hatırlattığın iyi oldu canım

acı biber eşine söyle çok ümitlenmesin benim kız da babayı çok sever ama bana aşık valla:)))

günaydın kızlar
canım çok sıkkın
sabah bir kalktım berbat ağrıyan göğüslerimde hiçbir şey kalmamış
dün de kasık ağrım bitmişti
şu an hiçbir belirti kalmadı
cuma günü kontrolüm var benim gibi olan var mı?
yoruldum artık endişelerden bir yoluna girmedi durumum Allah beterinden korusun(

günaydın canım bende aynıyım sıkma canını

eşim hatta diyoki sen hamilemisin eminmisin yani diye

dünde ben yakınıyodum burda ne bulantım var ne baş dönmesi ne aşerme ilginç

olabiliyomuş böyle üzülmeyeyim yaa etkileniyoruz herşeyden

mrb kızlar nasılsınız?
ben yenı geldım dr dan bebeyım6+5gunluk olmuş.kalp atışınıda gorduk cok mtluyuz cok sukur.oglumda kardeşını gordu.cok duygulandım..
her sey normalmış kan verdım cuma gunu sonuclarla bırlıkte dr gııdıcez..
bizden haberler bunlar
şimdiden 3resmi oldu yavrumun

GunAydin hamişler biz bugün bebeğimle erkenciyiz kahvaltımızı bile yaptık:)öğlen 3 te doktor randevumuz var ama heycandan uyuyamadik bugün meleğimin inşallah kalp atışlarını duyucaz bize dua edin kizlaar

Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah bugün bizde sizin gibi güzel haberlerle doneriz evimize

merhaba iyiyiz siz nasılsınız bakalım oyyyy çok sevindim canım benim ne için kan testi yaptı canım bu arada 6+5 sen nasıl 9 haftalık oluyorsun kız :) sizin bebiş çabuk büyüyor herhal :)

canım benim de 5+2 mi 5+3 mü neydi bebeğimi öğrendiğimde. HCG 10018 çıkmıştı alttan ultrasonla baktı doktor keseyi görmüştü ama bebek henüz net görünmüyodu ertesi hafta gittim hem bebeğimi hem de kalp atışlarını gördüm çok şükür ben de korkmuştum acaba boş gebelik falan mı diye ama doktor henüz onu bilemeyiz erken daha demişti.

meraklanma haftaya görünür inşallah.

merhaba kızlar birgün girmedim ne kadar ilerletmişsiniz sohbeti,maşallahınız var...

DÜN KALP ATIŞLARIMIZI DUYDUK, DARISI TÜM ANNE ADAYLARINA ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU:))

günaydın kızlar
ben de lekelenmeye devam bakalım ne zaman bıtcek
su ılaç etkısını gosterse de kurtulsam artık

ayyyy canım benim darısı başımıza inş. tahlil falan istedimi ne dedi ilaç falan verdimi canım

rutin olarak folik asit ,coraspin,progestan ve iğnelere devam,çünkü benim durumum kritik(( onun dışında kan ve idrar tahlili yaptı sonuçlar güzel çıktı, 20 gün sonra kontrol var, sen ne zman gidiceksin doktora?

canım senin belirtin hiç olmadı mı yoksa oldu sonradan kesildi mi?
hiç olmadıysa sorun değil o yapıyla alakalı
göğüslerim çok ağrımaya başlamıştı o kesildi bir de hiç kasık ağrım kalmadı
başka da belirtim yoktu zaten
cumaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

kontrolden gelenler ve en önemlisi mutlu dönenler gözünüzaydın
maşallah diyeyim nazar değmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…