- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.921
kızlar minure bebeğim cinsiyetini erkek olarak söyledi çin takvimindede öyle çıktı..
tabiki farketmez cnsiyeti önemli olan sağlıklı olması eli ayağı düzgün olması
ama bir anda düşününcede erkek anneside olmak kulağa çok hoş geldi valla
ne yalan söyleyeyim
Benim 3 yaşında bir oglum vr guzel annem canim annem diye seviyor beni deliyorum. Babamiz o yuzden bu sefer kiz olsunda bana düşkün olsun diyor.minure de bana kiz dedi cin takvimi de kiz diyor bakalim artik hayirlisi
ezel..bizim evde modem sürekli kapalı internete gireceğim zaman kısa süreli açıyorum..haklısın üst katta alt katta sürekli modem açık ama senin kendi evindeki kadar etkilemez..ben evdeyken bile modemin olduğu odada girmiyorum nete..bana doktor 20 dk dan fazla bilg başında durma dedi..telefon kesinlikle yattıgınız odada olmasın dedi..bende elimden geldiğince dikkat ediyorum...denize girmek faydalı..ama havuz konusu biraz muallakta.. :)) dikkat etmek lazım..bizim sitenin havuzunu valla öle sadece balkondan bakmak zorunda kalıyorum :)))
Kızlar bir de ben dün günlük aldım :)) bebeğim için :)) her gün olmasa da bazı günler onun için birşeyler yazıcam..sizede tavsiye ederim :)) hamileliğimi öğrendiğim gün tarihli yazmaya başladım...hamile olduğumu öğrendiğim günden bugune kadar yasadıklarımın kısa bir özetini geçtim..bundan sonra da ara ara yazmaya devam edicem :))
günaydın kızlar
canım çok sıkkın
sabah bir kalktım berbat ağrıyan göğüslerimde hiçbir şey kalmamış
dün de kasık ağrım bitmişti
şu an hiçbir belirti kalmadı
cuma günü kontrolüm var benim gibi olan var mı?
yoruldum artık endişelerden bir yoluna girmedi durumum Allah beterinden korusun(
mrb kızlar nasılsınız?
ben yenı geldım dr dan bebeyım6+5gunluk olmuş.kalp atışınıda gorduk cok mtluyuz cok sukur.oglumda kardeşını gordu.cok duygulandım..
her sey normalmış kan verdım cuma gunu sonuclarla bırlıkte dr gııdıcez..
bizden haberler bunlar
şimdiden 3resmi oldu yavrumun
mrb kızlar nasılsınız?
ben yenı geldım dr dan bebeyım6+5gunluk olmuş.kalp atışınıda gorduk cok mtluyuz cok sukur.oglumda kardeşını gordu.cok duygulandım..
her sey normalmış kan verdım cuma gunu sonuclarla bırlıkte dr gııdıcez..
bizden haberler bunlar
şimdiden 3resmi oldu yavrumun
kızlar bugün kontrole gitiim.
beta hcg istedi hiç muayene rtmeden.
sat üzerinden 8 gün geçti değer 9.228 çıktı.
karından baktı(hatta salak bi asistan vardı 10 dakika baktı) göremedi. ay bişey mi var sorun mu var diyorum cvpda vermiyo.. devlet hastanesi ya artık.. nefret ettim hepsinden.
neyse doktoru çağıdı. (belki doktor bile değil, büyük ihtimalle asistan ama tecrübeli) karından baktı o da göremedi.
alttan bakiyim mi kabul ediyomusun dedi. ee dedim bak. sabahtan beri bekliyorum yok kandı yok muayeneydi die. en azından görelim dedim.
baktı işte keseyi gördü ama embriyo çok küçük olduğu için göremiyorum dediii. ama kese normal yerinde dedi. sıkıntı yok ama haftaya gel görürüz dedi. hatta kağıda şöyle yazdırdı 8*5 mm düzgün gs izlendi. fetal pol izlenmedi???? ne demek bu şimdi yaaaa.....
ay çok canım sıkıldı yaa. deli oldum valla ağlicaktım sinirden.
eve zor attım kendimi.
5+2 de beta hcg 9228 çıkıpda kseyi gören fakat embriyoyo göremeyen var mı kızlar aranızda noolur yardımcı olun??
merhaba kızlar birgün girmedim ne kadar ilerletmişsiniz sohbeti,maşallahınız var...
DÜN KALP ATIŞLARIMIZI DUYDUK, DARISI TÜM ANNE ADAYLARINA ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU:))
ayyyy canım benim darısı başımıza inş. tahlil falan istedimi ne dedi ilaç falan verdimi canım
günaydın canım bende aynıyım sıkma canını
eşim hatta diyoki sen hamilemisin eminmisin yani diye
dünde ben yakınıyodum burda ne bulantım var ne baş dönmesi ne aşerme ilginç
olabiliyomuş böyle üzülmeyeyim yaa etkileniyoruz herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?