- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.961
bilemiyorum ki ben hiç folik asit kullanmadım canım bakalım belkide bendende kalp atışlarını duyduktan sonra ister
bizler de dikkat edelim o zaman..
havuz konusunda aynı şeyleri yaşıyorum ama kesinlikle girmem 9 ay boyunca yasak hatta:)
ama deniz serbestti kızımda da ilk 3 ayı aşmıştım o zaman..
günlük kızıma ilk günden itibaren ben de ara ara yazarım onları okumak da sonradan duygulandırıyor insanı..kızıma 18 yaşında vereceğim hediye olarak..
buna daha başlamadım hep muallakta başladı diye inşallah yine yazarım
bence de çok güzel bi fikir hatırlattığın iyi oldu canım
acı biber eşine söyle çok ümitlenmesin benim kız da babayı çok sever ama bana aşık valla:)))
kızlar bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı ??
hangi durumlarda bu ücretler alınmıyor ?
canım nasıl vermez folik asiti ben hamilelik öncesi bile kullandım, bebek için çok önemli eczanede 1,5 lira istersen başla..
canım nasıl vermez folik asiti ben hamilelik öncesi bile kullandım, bebek için çok önemli eczanede 1,5 lira istersen başla..
Kızlar şimdi doktordan geldim,keseyi ve minnacık bebeği gördüm,kalp atışını duydum.Vücudumda aynı anda iki kalbin atması doğanın bir mucizesi,tahlillerimi verdim,kansızlık çıktı,umarım diğer tahlillerim iyidir.
kızlar günaydın
biz dün doktorumuza gittik ilk defa.
kesemizi,kalp atışımızı gördük kalp atış sesimizi duyduk çokk şükür
çok heyecenalıydım.doktorumuzu ve hastanemizi çok sevdik.2 hafta sonra tekrar çağırdı.sonra da ayda bir gideceğiz.
yalnız kızlar doktor dün kan ve idrar tahlili istedi muhasebe bize 280 lira maliyet çıkardı noluyoruz dedimsonra dokrora sordurtup dışarda yaptırmaya karar verdim.
özele giden var mı benim gibi.sizlerden de ücret istendi mi bu kadar?
ben hamişlere yapılan tüm tahliller ücretsiz diye biliyodum. ama dün orda aklıma gelipte soramadım.
canım bulunduğum yerde iki hastaneyi de araştırdım bi tanesi muayene için 100 lira ve gebelik testi için ayrıca 65 tl istiyordu, bi tanesi de muayene için 35 lira ve gebelik testine ücret almıyordu,üstelik fiyat olarak düşük isteyen hastane diğerine göre daha hijyen daha güleryüzlü doktorlara sahip olduğu için ben orayı tercih ettim, şuan yaptırdığım hiçbir tahlilden de artı ücret alınmıyor... hastaneden hastaneye fiyatlar fark ediyor 9 ay orada olacağınız için bence araştırıp öyle gidin...
boyu da 1 cm'ymiş. tam olarak 7 haftayı doldurmuş. sat tarihimle birebir uyumlu. tahmini doğum tarihi 5 şubat çıktı.
selam.kızlar.bugün 2. kez doktora gittim kese göründü fakat doktor çok zor gördü ve ulturason cihazını karnıma çok bastırdı görebilmek için canım çok yandı.3 haftaluıkmış.3 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi fakat ben 1 ay sonra gidicem iyice belli olsun diye.yaa bide ne tarttı nede dosya açtı özel bize çok ünlü bir doktor gebzede.anlayamadım ilk hamileliğimde hiç böyle değildi
...............
arkadaşlar benim bulantım ve baş dönmem çok oluyor dün hiç kalkamadım sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz(
canım bulunduğum yerde iki hastaneyi de araştırdım bi tanesi muayene için 100 lira ve gebelik testi için ayrıca 65 tl istiyordu, bi tanesi de muayene için 35 lira ve gebelik testine ücret almıyordu,üstelik fiyat olarak düşük isteyen hastane diğerine göre daha hijyen daha güleryüzlü doktorlara sahip olduğu için ben orayı tercih ettim, şuan yaptırdığım hiçbir tahlilden de artı ücret alınmıyor... hastaneden hastaneye fiyatlar fark ediyor 9 ay orada olacağınız için bence araştırıp öyle gidin...
arkadaşlar benim bulantım ve baş dönmem çok oluyor dün hiç kalkamadım sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz(
başından beri yok ama aynı haftalarda olduğumuz bir arkadaş var
uykudan gözünü açamıyor sürekli acıkıyor midesi bulanıyor
bende bir enerji herzamankinden az uyuyorum ,hiç iştahım yok ve mide bulantımda yok
kendi kendime acaba normalmi bunlar diye sormadan edemiyorum ama işte onu düşün bunu düşün geriliyoruz
kızlar günaydın
biz dün doktorumuza gittik ilk defa.
kesemizi,kalp atışımızı gördük kalp atış sesimizi duyduk çokk şükür
çok heyecenalıydım.doktorumuzu ve hastanemizi çok sevdik.2 hafta sonra tekrar çağırdı.sonra da ayda bir gideceğiz.
yalnız kızlar doktor dün kan ve idrar tahlili istedi muhasebe bize 280 lira maliyet çıkardı noluyoruz dedimsonra dokrora sordurtup dışarda yaptırmaya karar verdim.
özele giden var mı benim gibi.sizlerden de ücret istendi mi bu kadar?
ben hamişlere yapılan tüm tahliller ücretsiz diye biliyodum. ama dün orda aklıma gelipte soramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?