- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.941
günaydın kızlar
ben de lekelenmeye devam bakalım ne zaman bıtcek
su ılaç etkısını gosterse de kurtulsam artık
rutin olarak folik asit ,coraspin,progestan ve iğnelere devam,çünkü benim durumum kritik(( onun dışında kan ve idrar tahlili yaptı sonuçlar güzel çıktı, 20 gün sonra kontrol var, sen ne zman gidiceksin doktora?
merhaba canim olyl;e seylerin olmasi normal,bu belirtiler sonuna kadar gidicek diyilya,bunlar gider yerine baska belirtiler cikar,bendede oyle oldu.merak etme normal bisey.günaydın kızlar
canım çok sıkkın
sabah bir kalktım berbat ağrıyan göğüslerimde hiçbir şey kalmamış
dün de kasık ağrım bitmişti
şu an hiçbir belirti kalmadı
cuma günü kontrolüm var benim gibi olan var mı?
yoruldum artık endişelerden bir yoluna girmedi durumum Allah beterinden korusun(
gunaydin canim.18temmuza kadar yokmusun?günaydın kızlar nasılsınız bu hafta son benim izine çıkıyorum nasip olursa 18 temmuzda buradayım
merhaba canim gozun aydin.biz daha 1 hafta sonra duyucaz.listeye yazarim senin haberi.mrb kızlar nasılsınız?
ben yenı geldım dr dan bebeyım6+5gunluk olmuş.kalp atışınıda gorduk cok mtluyuz cok sukur.oglumda kardeşını gordu.cok duygulandım..
her sey normalmış kan verdım cuma gunu sonuclarla bırlıkte dr gııdıcez..
bizden haberler bunlar
şimdiden 3resmi oldu yavrumun
hadi canim doktor sonrasi bize haber verirsin.GunAydin hamişler biz bugün bebeğimle erkenciyiz kahvaltımızı bile yaptık:)öğlen 3 te doktor randevumuz var ama heycandan uyuyamadik bugün meleğimin inşallah kalp atışlarını duyucaz bize dua edin kizlaar
aaa ne guzel artik herkes kalbi duymaya basladi senide yazicam.merhaba kızlar birgün girmedim ne kadar ilerletmişsiniz sohbeti,maşallahınız var...
DÜN KALP ATIŞLARIMIZI DUYDUK, DARISI TÜM ANNE ADAYLARINA ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU:))
günaydın canım, kaç gün oldu lekelenmen bunun için hangi ilacı kullanıyorsun? ben de de 8 gün aralıklı devam etti progeston kullanıyorum hala lekelenme bitti çok şükür, kalp atımını bile duyduk üzme kendini..
bende haftaya pazartesi yada salı gideceğim bu hafta pazartesi gittim keseyi gördük haftaya gel dedi tahlil falan istemedi hiç bende decavit verdi bana o kadar
canım ben geçen pazartesi kontrole gitmiştim keseyi görmüştük
doktordan sonra açık kahverengi geldi sonra sarıya döndü
cumartesi hafif pembe gibi geldi ama bunlar gün içinde 1 veya 2 defa olan şeyler yani sürekli değil
sonra bu pazartesi baya yoğun kahve pembe karışık geldi
hemen doktora gittim baktı sorun yok dedi kalp atışını da gösterdi
progestan verdi günde 3 defa kullanıyorum
inşallah tez zamanda atlatalım şu 3 ayı da keyfimize bakalım
merhaba canim olyl;e seylerin olmasi normal,bu belirtiler sonuna kadar gidicek diyilya,bunlar gider yerine baska belirtiler cikar,bendede oyle oldu.merak etme normal bisey.
sana da günaydın sladicim
bir arkadaşın böyle olmuştu sonra kontrole gitti gelince de ismini sildirdi listeden(
çok şükür de bir oh çekemedim 15 gün olacak
şöyle hamileyim diye herkese söyleyebilmek istiyorum...
amin canım çok zor biliyorum lekelenme kesilene kadar progestana devam et sakın unutma; ama gündüzleri hazneden koymanı gece yatarken içmeni tavsiye ederim çünkü gün içinde içtiğinde baş dönmesi yapıyor çok fenaaa!!
canım senin belirtin hiç olmadı mı yoksa oldu sonradan kesildi mi?
hiç olmadıysa sorun değil o yapıyla alakalı
göğüslerim çok ağrımaya başlamıştı o kesildi bir de hiç kasık ağrım kalmadı
başka da belirtim yoktu zaten
cumaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
kontrolden gelenler ve en önemlisi mutlu dönenler gözünüzaydın
maşallah diyeyim nazar değmesin...
evet ya bu sabah baya bi sarstı ama çalışıyorum iş yerinde yapmam çok zor
sabah evde yapsam kahvaltı yapmaya çalışıyorum yine zor olur (önceden yapmazdım)
olmazsa haftasonu bide öyle denerim
kızlar günaydın
biz dün doktorumuza gittik ilk defa.
kesemizi,kalp atışımızı gördük kalp atış sesimizi duyduk çokk şükür
çok heyecenalıydım.doktorumuzu ve hastanemizi çok sevdik.2 hafta sonra tekrar çağırdı.sonra da ayda bir gideceğiz.
yalnız kızlar doktor dün kan ve idrar tahlili istedi muhasebe bize 280 lira maliyet çıkardı noluyoruz dedimsonra dokrora sordurtup dışarda yaptırmaya karar verdim.
özele giden var mı benim gibi.sizlerden de ücret istendi mi bu kadar?
ben hamişlere yapılan tüm tahliller ücretsiz diye biliyodum. ama dün orda aklıma gelipte soramadım.
sen bilirsin canım ben gece yatarken içtiğimde bile baya sarsıyor sen iyi dayanıyorsun, doktorum öyle tavsiye etmişti bana, lekelenme kesildiği için şuan sadece yatarken içiyorum.
öncelikle hayırlı olsun canım,çok güzel bi duygu biz de dün yaşadık aynı duyguları...
ben de özel hastaneye gidiyorum fakat hiçbir ücret alınmadı ve sonuçlar direk doktoruma aktarıldı sanıyorum hastaneden hastaneye değişiyor bu tür şeyler..
geç döllenme falan mı oldu acaba?
folik asit kullanmıyor musun?
kalp atışını duyduktan sonra istedi benden de tahlilleri..
kızlar günaydın
biz dün doktorumuza gittik ilk defa.
kesemizi,kalp atışımızı gördük kalp atış sesimizi duyduk çokk şükür
çok heyecenalıydım.doktorumuzu ve hastanemizi çok sevdik.2 hafta sonra tekrar çağırdı.sonra da ayda bir gideceğiz.
yalnız kızlar doktor dün kan ve idrar tahlili istedi muhasebe bize 280 lira maliyet çıkardı noluyoruz dedimsonra dokrora sordurtup dışarda yaptırmaya karar verdim.
özele giden var mı benim gibi.sizlerden de ücret istendi mi bu kadar?
ben hamişlere yapılan tüm tahliller ücretsiz diye biliyodum. ama dün orda aklıma gelipte soramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?