2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar
ben de lekelenmeye devam bakalım ne zaman bıtcek
su ılaç etkısını gosterse de kurtulsam artık

günaydın canım, kaç gün oldu lekelenmen bunun için hangi ilacı kullanıyorsun? ben de de 8 gün aralıklı devam etti progeston kullanıyorum hala lekelenme bitti çok şükür, kalp atımını bile duyduk üzme kendini..

bende haftaya pazartesi yada salı gideceğim bu hafta pazartesi gittim keseyi gördük haftaya gel dedi tahlil falan istemedi hiç bende decavit verdi bana o kadar

merhaba canim olyl;e seylerin olmasi normal,bu belirtiler sonuna kadar gidicek diyilya,bunlar gider yerine baska belirtiler cikar,bendede oyle oldu.merak etme normal bisey.

günaydın kızlar nasılsınız bu hafta son benim izine çıkıyorum nasip olursa 18 temmuzda buradayım
gunaydin canim.18temmuza kadar yokmusun?

merhaba canim gozun aydin.biz daha 1 hafta sonra duyucaz.listeye yazarim senin haberi.

hadi canim doktor sonrasi bize haber verirsin.

merhaba kızlar birgün girmedim ne kadar ilerletmişsiniz sohbeti,maşallahınız var...

DÜN KALP ATIŞLARIMIZI DUYDUK, DARISI TÜM ANNE ADAYLARINA ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU:))
aaa ne guzel artik herkes kalbi duymaya basladi senide yazicam.

canım ben geçen pazartesi kontrole gitmiştim keseyi görmüştük
doktordan sonra açık kahverengi geldi sonra sarıya döndü
cumartesi hafif pembe gibi geldi ama bunlar gün içinde 1 veya 2 defa olan şeyler yani sürekli değil
sonra bu pazartesi baya yoğun kahve pembe karışık geldi
hemen doktora gittim baktı sorun yok dedi kalp atışını da gösterdi
progestan verdi günde 3 defa kullanıyorum
inşallah tez zamanda atlatalım şu 3 ayı da keyfimize bakalım

amin canım çok zor biliyorum lekelenme kesilene kadar progestana devam et sakın unutma; ama gündüzleri hazneden koymanı gece yatarken içmeni tavsiye ederim çünkü gün içinde içtiğinde baş dönmesi yapıyor çok fenaaa!!

sladı merhaba canım, listende cinsiyet tahmini olarak önceden hep kız yazıyordun benim için şuan ilk sayfana baktım erkek yazıyor münırennin tam olarark tahmini neydi benim için öğrenebilir miyim?
sana özelde mesaj attığını söylemişti çünkü.

evet ya bu sabah baya bi sarstı ama çalışıyorum iş yerinde yapmam çok zor
sabah evde yapsam kahvaltı yapmaya çalışıyorum yine zor olur (önceden yapmazdım)
olmazsa haftasonu bide öyle denerim

Kızlar şimdi doktordan geldim,keseyi ve minnacık bebeği gördüm,kalp atışını duydum.Vücudumda aynı anda iki kalbin atması doğanın bir mucizesi,tahlillerimi verdim,kansızlık çıktı,umarım diğer tahlillerim iyidir.

başından beri yok ama aynı haftalarda olduğumuz bir arkadaş var

uykudan gözünü açamıyor sürekli acıkıyor midesi bulanıyor

bende bir enerji herzamankinden az uyuyorum ,hiç iştahım yok ve mide bulantımda yok
kendi kendime acaba normalmi bunlar diye sormadan edemiyorum ama işte onu düşün bunu düşün geriliyoruz

kızlar günaydın
biz dün doktorumuza gittik ilk defa.
kesemizi,kalp atışımızı gördük kalp atış sesimizi duyduk çokk şükür
çok heyecenalıydım.doktorumuzu ve hastanemizi çok sevdik.2 hafta sonra tekrar çağırdı.sonra da ayda bir gideceğiz.

yalnız kızlar doktor dün kan ve idrar tahlili istedi muhasebe bize 280 lira maliyet çıkardı noluyoruz dedim sonra dokrora sordurtup dışarda yaptırmaya karar verdim.
özele giden var mı benim gibi.sizlerden de ücret istendi mi bu kadar?
ben hamişlere yapılan tüm tahliller ücretsiz diye biliyodum. ama dün orda aklıma gelipte soramadım.

evet ya bu sabah baya bi sarstı ama çalışıyorum iş yerinde yapmam çok zor
sabah evde yapsam kahvaltı yapmaya çalışıyorum yine zor olur (önceden yapmazdım)
olmazsa haftasonu bide öyle denerim

sen bilirsin canım ben gece yatarken içtiğimde bile baya sarsıyor sen iyi dayanıyorsun, doktorum öyle tavsiye etmişti bana, lekelenme kesildiği için şuan sadece yatarken içiyorum.

öncelikle hayırlı olsun canım,çok güzel bi duygu biz de dün yaşadık aynı duyguları...
ben de özel hastaneye gidiyorum fakat hiçbir ücret alınmadı ve sonuçlar direk doktoruma aktarıldı sanıyorum hastaneden hastaneye değişiyor bu tür şeyler..

sen bilirsin canım ben gece yatarken içtiğimde bile baya sarsıyor sen iyi dayanıyorsun, doktorum öyle tavsiye etmişti bana, lekelenme kesildiği için şuan sadece yatarken içiyorum.

artık dayancam napayım daha da kötü olursam zaten haftaya kontrole gitcem doktora danışırım

kızlar bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı ??

hangi durumlarda bu ücretler alınmıyor ?

canım ben ilk sağlık ocağına gitmiştim orda öğrenmiştim hamile olduğumu
1 hafta sonra yine çağırmışlardı beni hem kaydımı hem de tahlil yapmak için
ben de orda yaptırmıştım istersen bir araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…