- Konu Sahibi papatya3459
kızlar progesoron hapını neden kullanıyorsunuz ?Ben düşük yapmıştım bir kaç ay önce o zaman vermişti doktor onun haricince ne gibi faydası var bu ilacın her hamilenin kullanması mı lazım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar progesoron hapını neden kullanıyorsunuz ?Ben düşük yapmıştım bir kaç ay önce o zaman vermişti doktor onun haricince ne gibi faydası var bu ilacın her hamilenin kullanması mı lazım ?
kızlar kasık ağrılarınız ne durumda benim iyice azaldı acaba normalmi azalması
ilk hafta çok kasık ağrım oluyodu
herkese merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım ..
coraspin ,progestan fitil ve folbiol kullanıyorum..
coraspin siz de kullanıyormusunuz ne kadar kullanacaksınız
herkese merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım ..
coraspin ,progestan fitil ve folbiol kullanıyorum..
coraspin siz de kullanıyormusunuz ne kadar kullanacaksınız
evet tatlım bende kullanıyorum hepsini sen fitilini ben iğnesini kullanıyorum :) bende tüp bebekle olduğu için sanırım aspirin ve folik asit hamileliğin 3. ayına kadar devam
teşekkür ederim ..ben doğal yolla hamile kalamıyorum genetik rahatsızlığım var yumurtalarımın yarısı hastalıklı çıkıyor zaten 2 yıldır da gebe kalmadım ..hayırlı olsun bebğin öncelikle
sağlıcakla gelsin inşallah tabi hepimiznki
bende 1 negatif tüp den sonra 2. ye başlıyacakken hamile kaldım çok şükür
progestanı 100 mg ağızdan alıyorum ben folbiolde var
coraspirini doktora sormayı unuttum ama kullanmayı düşünüyorum
faydası var zararı yok deniliyo
yani pıhtılılaşma için veriyolar ben de varmı bilmiyorum test de yaptımadım ama doktora sorup başlamayı düşünüyorum açıkcası
beta sonuçlarınız nasıl peki kızlar ben henüz yaptırmadım yaptıracağım gün reglim 6 gün geçmiş olacak kaç çıkması lazım ortalama acaba ?
Kızlar merhabaalar,
Listemiz ne güzel dolmuş taşmış :)
Tatilde olduğum için sıkı takipte olamıyorum, ptesiden itibaren sürekli sizleyim.
Lekelenmem devam edince doktora gittim burada, her ihtimale karşı ilaca başladım tatil boyunca.
Havuz ve deniz kullanımı yasak.2 gün ara ile kan baktırdım 1439 ve 3795 çıktı.
Alttan ultrasonla bakarak kesemizi gördük :)
Doktor doğum tarihi 9 şubet dedi bu sebeple değiştirdim kk hesaplamasını.
Sıra da kalp atışını duymak kaldı.
Benim hafiften mide bulantım var şimdilik çözümüm bol bol ayran içmek miğdemi çok rahatlatıyor denemenizi öneririm
Hepinizin gelişmlerini takip ediyorum , sağlıklı bir gebelik diliyorumm
9 Şubatçılar ne güzel birleşmiş :)
Kızlar bugün sanki bebeğimin gelişimi durmuş gibi yersiz bir hisse kapıldım,inşallah gerçek değildir.![]()
ah bende hep onu düşünüyorum gittim bugun yine kan testi verdim satt 4 te alacağım bakalım ne zormuş yarabbim allahım hepimiizn kucağına almayı nasip etsin
kızlar ben sütü çok sewerim we tabiki yıllardır pastörize süt içerim
ama şuan yaşadığım yerde süper doğal bir sütçü bulduk we bir kaç aydır en az 20 dk kaynatıp bu sütü içiyoruz, hatta hayatıma ilk defa yoğurt bile yapıyorumçokta güzel oluyo,, (zaten yoğurtla brusella falan bulaşma olasılığıda yok ama peynirle war tabi)
ama şimdi hamile olunca tereddüt ettim napsamki yaa,,
öyle alıştımki doğal yoğurda, süte
hazır süt helede yoğurttan iğreniyorum yaa :84: