• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar progesoron hapını neden kullanıyorsunuz ?Ben düşük yapmıştım bir kaç ay önce o zaman vermişti doktor onun haricince ne gibi faydası var bu ilacın her hamilenin kullanması mı lazım ?

kızlar progesoron hapını neden kullanıyorsunuz ?Ben düşük yapmıştım bir kaç ay önce o zaman vermişti doktor onun haricince ne gibi faydası var bu ilacın her hamilenin kullanması mı lazım ?

banada verdi doktor aslında herkese vermiyolar
öncelikle düşüğü olanlara drek veriyolar diye biliyorum
kanaması olanlara aynı şekilde
birde zor gebe kalanlara veriyolar sanırım her ihtimale karşı bende öyle oldu çünkü

Dün doktorumu aradım ne zaman kan testi yaptırayım diye oda 1 hafta geçsin ondan sonra dedi ama sadece folic asit verdi
bu haptan vermedi ?Bende açıkcası sormadım şimdi kızlar burada söyleyince aklıma takıldı acaba kullanmam lazımmı diye ?

düşük önleyici bu kızlar ben tüp bebekle hamile kaldığım için hamileliğimin 3. ayına kadar devam edecek normal gebelikte genelde verilmiyo düşük tehlikesi olanlarda daha çok bizim gibi tüp bebk tedavisi olanlara veriliyo

herkese merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım ..
coraspin ,progestan fitil ve folbiol kullanıyorum..
coraspin siz de kullanıyormusunuz ne kadar kullanacaksınız

evet tatlım bende kullanıyorum hepsini sen fitilini ben iğnesini kullanıyorum :) bende tüp bebekle olduğu için sanırım aspirin ve folik asit hamileliğin 3. ayına kadar devam

beta sonuçlarınız nasıl peki kızlar ben henüz yaptırmadım yaptıracağım gün reglim 6 gün geçmiş olacak kaç çıkması lazım ortalama acaba ?

hayırlı olsun bebğin öncelikle
sağlıcakla gelsin inşallah tabi hepimiznki
bende 1 negatif tüp den sonra 2. ye başlıyacakken hamile kaldım çok şükür
progestanı 100 mg ağızdan alıyorum ben folbiolde var
coraspirini doktora sormayı unuttum ama kullanmayı düşünüyorum
faydası var zararı yok deniliyo
yani pıhtılılaşma için veriyolar ben de varmı bilmiyorum test de yaptımadım ama doktora sorup başlamayı düşünüyorum açıkcası

evet tatlım bende kullanıyorum hepsini sen fitilini ben iğnesini kullanıyorum :) bende tüp bebekle olduğu için sanırım aspirin ve folik asit hamileliğin 3. ayına kadar devam

hayırlı olsun bebğin öncelikle
sağlıcakla gelsin inşallah tabi hepimiznki
bende 1 negatif tüp den sonra 2. ye başlıyacakken hamile kaldım çok şükür
progestanı 100 mg ağızdan alıyorum ben folbiolde var
coraspirini doktora sormayı unuttum ama kullanmayı düşünüyorum
faydası var zararı yok deniliyo
yani pıhtılılaşma için veriyolar ben de varmı bilmiyorum test de yaptımadım ama doktora sorup başlamayı düşünüyorum açıkcası
teşekkür ederim ..ben doğal yolla hamile kalamıyorum genetik rahatsızlığım var yumurtalarımın yarısı hastalıklı çıkıyor zaten 2 yıldır da gebe kalmadım ..
ilk denememde tuttu çok şükür.
daha keseyi görmedim gerçi ama ..
ben progestanı ağızdan yutamam yaa çok baş dönmesi yapıyor o ben günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum çok da memnunum

Kızlar merhabaalar,

Listemiz ne güzel dolmuş taşmış :)
Tatilde olduğum için sıkı takipte olamıyorum, ptesiden itibaren sürekli sizleyim.
Lekelenmem devam edince doktora gittim burada, her ihtimale karşı ilaca başladım tatil boyunca.
Havuz ve deniz kullanımı yasak.2 gün ara ile kan baktırdım 1439 ve 3795 çıktı.
Alttan ultrasonla bakarak kesemizi gördük :)
Doktor doğum tarihi 9 şubet dedi bu sebeple değiştirdim kk hesaplamasını.
Sıra da kalp atışını duymak kaldı.
Benim hafiften mide bulantım var şimdilik çözümüm bol bol ayran içmek miğdemi çok rahatlatıyor denemenizi öneririm :54:

Hepinizin gelişmlerini takip ediyorum , sağlıklı bir gebelik diliyorumm

beta sonuçlarınız nasıl peki kızlar ben henüz yaptırmadım yaptıracağım gün reglim 6 gün geçmiş olacak kaç çıkması lazım ortalama acaba ?

kuzum adetin ilk günü 158di, bugün tekrar yaptırdım 687 çıktı, umarım her şey yolundadır :44:

Rabbimin izniyle inş...

Kızlar merhabaalar,

Listemiz ne güzel dolmuş taşmış :)
Tatilde olduğum için sıkı takipte olamıyorum, ptesiden itibaren sürekli sizleyim.
Lekelenmem devam edince doktora gittim burada, her ihtimale karşı ilaca başladım tatil boyunca.
Havuz ve deniz kullanımı yasak.2 gün ara ile kan baktırdım 1439 ve 3795 çıktı.
Alttan ultrasonla bakarak kesemizi gördük :)
Doktor doğum tarihi 9 şubet dedi bu sebeple değiştirdim kk hesaplamasını.
Sıra da kalp atışını duymak kaldı.
Benim hafiften mide bulantım var şimdilik çözümüm bol bol ayran içmek miğdemi çok rahatlatıyor denemenizi öneririm :54:

Hepinizin gelişmlerini takip ediyorum , sağlıklı bir gebelik diliyorumm

ne güzel kuzum bizde daha gidemedik doktora... haftaya cumartesi gidelim diyoruz ama hayırlısı hakkımızda :16:

Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş...

9 Şubatçılar ne güzel birleşmiş :)
Kızlar bugün sanki bebeğimin gelişimi durmuş gibi yersiz bir hisse kapıldım,inşallah gerçek değildir.:43:

9 Şubatçılar ne güzel birleşmiş :)
Kızlar bugün sanki bebeğimin gelişimi durmuş gibi yersiz bir hisse kapıldım,inşallah gerçek değildir.:43:

kuzumm güzel şeyler düşünelim güzel şeyle olsunn :16:

inş kesemizi ve kalp atışlarını duyarızz

ah bende hep onu düşünüyorum gittim bugun yine kan testi verdim satt 4 te alacağım bakalım ne zormuş yarabbim allahım hepimiizn kucağına almayı nasip etsin

ah bende hep onu düşünüyorum gittim bugun yine kan testi verdim satt 4 te alacağım bakalım ne zormuş yarabbim allahım hepimiizn kucağına almayı nasip etsin

aminnn kuzummmm gerçekten zormuş, inş sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder Rabbim :16:

bende sabah verdim kanı, 684 çıkmış kuzum bakalım, öğleden sonra sağlık ocağına gidip kayıt olacağız inş.

selam kızlar, benimde bugün randevum var gelince tekrar yazarım size, keseyi görürüz heralde, sat'a göre 5+2 yim,
kramplarım azaldı benimde ama çok fena gaz sancım var, akşamları artık yiyip içmekten olsa gerek kocaman şiş bir karnım oluyor , bulantım vs. yok , inş. olmaz, sabahları uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum ama öğleden sonra şekerlemeleri muhteşem :9::9: şimdilik böyle
bu arada yeni gelen arkadaslarında hamişliklerini tebrik ediyorum,:49::49::49::49: rabbim herkesese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben sütü çok sewerim we tabiki yıllardır pastörize süt içerim
ama şuan yaşadığım yerde süper doğal bir sütçü bulduk we bir kaç aydır en az 20 dk kaynatıp bu sütü içiyoruz, hatta hayatıma ilk defa yoğurt bile yapıyorum :52: çokta güzel oluyo,, (zaten yoğurtla brusella falan bulaşma olasılığıda yok ama peynirle war tabi)
ama şimdi hamile olunca tereddüt ettim napsamki yaa,,
öyle alıştımki doğal yoğurda, süte :43:
hazır süt helede yoğurttan iğreniyorum yaa :84:

Valla canım bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum. Sütü kaynatıyorum. Bana göre daha sağlıklı,bazen korkuyorum, ama sonra annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diye düşünüyorum.

Back
X