2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hamiş arkadaşlarım benimde çok midem bulanıyo,gün boyu bişey yiyemediğime o kadar çok üzülüyorumki büyümücek die korkuyorum bebişim..heeep uyuyorumm....cuma günü kontrolüm war bakalım neler olacak hayırlı haberlerle dönerim inş size.. bide doktorum mide bulantım için maden suyu içmemi önerdi gerçekten işe yarıyo tawsiye ederim:)
münireciiim kız demişsin teşekkür ederim:) sağlıklı sıhhatli olsunda ilk bebeğim ikisinede ihtiyacım war cinsiyet hiç farketmez:)

benim ki zaten baya yüksek cıkmıstı o sebeple bidaha beta hcg ye bakmadılar bile 2 gün öncede keseyi gördük.kişiden kişiye ve erken döllenme gec döllenmeye göre degişiyor bu durum tatlm
gözün aydın canım senin randevu 26 haziran deilmiydi hangi ara gittin:16:bende yarın gidicen bakalım allah yardımcımız olsun inşallah görürüz

hamiş arkadaşlarım benimde çok midem bulanıyo,gün boyu bişey yiyemediğime o kadar çok üzülüyorumki büyümücek die korkuyorum bebişim..heeep uyuyorumm....cuma günü kontrolüm war bakalım neler olacak hayırlı haberlerle dönerim inş size.. bide doktorum mide bulantım için maden suyu içmemi önerdi gerçekten işe yarıyo tawsiye ederim:)
münireciiim kız demişsin teşekkür ederim:) sağlıklı sıhhatli olsunda ilk bebeğim ikisinede ihtiyacım war cinsiyet hiç farketmez:)

canım asit zararlı değilmi bebeğe maden suyuda asitli fazla içme

canım merak etme kan değerlerin normalse sıkıntı yok demektir, bebek beslenir... mide bulantıların ne zaman başlamıştı ?

stresı falan atmstm ustumden bazı topıklerı okyp yıne bozdum moralımı 6 temmuzda kontrole gdıcem kotu haberlerle donucem dıe odum kopuoo bıkre kalbı durdu bu seferde durmasn bebegm benmle olsnnn allahım ne olrsunn kızlarr kalp dursa bebege bısı olsa bunu ıllakı anlarmıyız mutlaka lekelenme falan olrmu olmadan da olrmu safakkk 11....gecmıor gunlerr[/QUOTE]
TATLIM NOLUR SIKMA CANINI 1 KERE CIKAN SEY ILLADA IKINCI KERE CIKICAK DIYE BIR KURAL YOK.KALBINI FERAH TUT.bak bana 4 aylik bebek kayb ettim,ama cok azicik korkum vardi onuda yendim,neden biliyormusun?ikinci kez ALLAH bu aciyi yasatmaz,ALLAH yardimci olur,ALLAHA dua edip ona signiyorum.insallah hepimiz bebekleri saglikli olucak.YA BENIM GORDUYUM RUYAYI GORSEYDIN???DUN GECE ruyamda topikteki,subat ayi gelmis topikteki,herkesin bebegini sepette kendisine veriyorlar ve bu sebetler yuklarida bir yerden iple iniyor,benim sepetim bos bebek filan yok.once korktum,ama sonra bu ruyayi psikolojik durumdan dolayi gorduyumu biliyordum.,bu ruyaya ragmen asla umudumu kayb etmem.VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH.eyer ALLAH isterse nasib edicek subatta bebislerimizi kucagimiza alicaz.bide tibbi olarak cok hazirlandik bu hamilelik icin.
:24:

TATLIM HIC CANINI SIKMA VE MERAK ETME.senin bebis daha buyume zamanina gelmedi,suan bebislerimizin kulagi bilmem karaciyeri ve baska orqanlari yarandigi ve vucudumuzda hizla degisiklikler gittigi icinb bizim mide bulantilarimiz var,daha bebis bizden beslenmeye baslamamis,henuz bebisimiz yaranma asamasinda.ALLAH annegi dogum ve hamilelik icin oyle 1 yaratmiski,hersey pilanli gibi.bebek hazir olupta hizla buyumeye basladigi haftalarda mide bulantilari gecicek ve hizla yemek yemeye baslityicaz iste o zaman ac kalirsak bebise zarari olucak.cunki,oda buyumek icin bizden besleniyor.simdi yaranma asamasinda daha buyumeye baslamamis bebek.suan yemek yemememizin sadece bize zarari var,cunki,halsizlik basagrilari ve zayiflik.yememek bebisi diyil bizi kotu ediyor.:49:

kızlar cinsiyeti nezaman öğrenebileceğiz.
tatlim cinsiyeti en erken 11 haftada ogrene bilirsin,yani doktorun iyiyse ve bebis kendini saklamiyorsa.:emir_bebek:

bebek dort aylikken beslenmek cok onemliymis ilk aylar bulantidan dolayi bebeginizi iyi besleyemediginiz dusunmeyin diyo doktorlar ayrica maden suyuda dort ayliktan sonra cok faydaliymis bebegin kemik gelisimi icin ben gunluk iciyorum simdiden ondanmi bulantim olmuyki bendeki tek belirti uyku duzensizligii gunduz uykum geliyor

OH OH HAMISLER sohbete toplandi bugun gun icinde nezaman girsem 2-3 tane hamis vardi.galiba sicaklar ve mide bulantilari herkes kendi derdinde.
yaklasik 2 saat once esimle kezmeye cikmistik,oturduk biyerde cay icmeye kenarda bisey pisiriyorlardi,tabi hamisler var adini soylemem.kokusu beni mahv etti ya.
caymi ictim onumu yedim belli olmadi.nereye ciksam bi koku.sanki,bilerek tum sokaklardan hatta deniz kenarindan bile yemek kokusu geliyor,bune ya burnuma pamuk tikayip cikicam.zaten acim.bde bombos.yediyim sey meyve yogurt,ceviz falan.ama aksamlar benim mide bulantim nerdeyse hic olmuyor.bide gece yataga girerken uyuyana kadar acizik oluyor.
:24:

bebek dort aylikken beslenmek cok onemliymis ilk aylar bulantidan dolayi bebeginizi iyi besleyemediginiz dusunmeyin diyo doktorlar ayrica maden suyuda dort ayliktan sonra cok faydaliymis bebegin kemik gelisimi icin ben gunluk iciyorum simdiden ondanmi bulantim olmuyki bendeki tek belirti uyku duzensizligii gunduz uykum geliyor
evet tatlim benim annemde doktor bana tek tek anlatmisiti gecen hamisliyimde zaten bebislerimiz suan beslenmiyor,daha yaranma asamasinda.tam olarak yaranip insan olucak sonra bizden beslenicek.eh ozamanada mide bulantimiz gecicek.

merhaba arkadaşlar...kaç gündür giremiyordum...umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...

bende pek hamilelik belirtisi yok bitek çok acıkıyorum.hemen birşeyler yemem gerekiyor yoksa elim ayağım titriyor normal midir acaba..onunda dışında birde ara sıra halsizlik oluyor.onun dışında mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok..inşallahta mide bulantım olmaz yoksa yollarda işe giderken mahvolurum

bende pek hamilelik belirtisi yok bitek çok acıkıyorum.hemen birşeyler yemem gerekiyor yoksa elim ayağım titriyor normal midir acaba..onunda dışında birde ara sıra halsizlik oluyor.onun dışında mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok..inşallahta mide bulantım olmaz yoksa yollarda işe giderken mahvolurum
canim ne kadar sanslisin ya 8.haftadasin mide bulantin yok tabi kisiye gore degisir.ne mutlu sana.biz hepimiz burda mide bulantisindan olelim sen orda tikir tikir ye.gobisini sisir.:9::49:

merhaba arkadaşlar...kaç gündür giremiyordum...umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...
merhaba tatlim neden giremiyorsun.zamanin olmuyormu?kiz sen 9.haftadasin 2 hafta sonra seninkinin cinsiyeti belli olucak.bu arada haftana gore senin ocak annesi olman gerek.:28:

canim ne kadar sanslisin ya 8.haftadasin mide bulantin yok tabi kisiye gore degisir.ne mutlu sana.biz hepimiz burda mide bulantisindan olelim sen orda tikir tikir ye.gobisini sisir.:9::49:

doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktım..haftaya mide bulantıların başlar dedi.başlamadı.bazı insanlarda anca başlar diyorlar bakalım görücezz..ama inşallah başlamaz.kızlar bide benim doktor 10 gün arayla çağırıyor normal mi acaba..bi risk mi var dedim herşey normal dedi.

doktora ilk gittiğimde 5 haftalıktım..haftaya mide bulantıların başlar dedi.başlamadı.bazı insanlarda anca başlar diyorlar bakalım görücezz..ama inşallah başlamaz.kızlar bide benim doktor 10 gün arayla çağırıyor normal mi acaba..bi risk mi var dedim herşey normal dedi.
tatlim ya bazi insanlarda 9 ay olmuyor mide bulantisi,mesela benim annemde 9 ay bulanti olmus,kadini mahv etmis.bide doktorun sorun olmamasina ragmen 10 gunde 1 cagiriyorsa demekki,tedbirli doktor ne guzel.
HAMISLER GOBISLER SLADI KACAR,UYKU BENI YAKALR HEPINIZE IYI GECELER,GOBISLERE VE FINDIKLARA IYI BAKIN OPULDUNUZ.:13::29::22:

iyi geceler kızlar
bugun kız kardeşimle beraberdim söyledim ona test yaptıgımı yarın beraber doktora gidcez oda hamşle 3.5 aylık hayırlısı artık hakkımızda ama annemlere söylemedim daha bakalım nekadar sabretcem
yarın doktordan gelince umarım iyi haberler veririm
dualarda unutmayın
iyi geceler

Back
X