- Konu Sahibi papatya3459
- #4.621
ben şimdilik çıkıyorum kızlar canım bişey istedi sölemiorum size
yapıp yiyeyim bari
görüşürzzz

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en şimdilik çıkıyorum kzılar canım bişey istedi sölemiorum sizeyapıp yiyeyim bari
görüşürzzz
![]()
Gamzeli ben de ilk hamileliğimde istememiştim,aşermem olmamıştı.Kışın birgün cadde de yürürken karpuz gördüm,kilosu da baya pahalıydı.Bunu alan var mıdır dedim ,eşim de aşerenler alıyordur dedi.Yürürken düşündüm düşündüm benim o aşerenlerden ne farkım vardı,istemedimde altın madalyamı taktılar.toplum tarafından hoş karşılanan bu olayı ben elimin tersiyle itmişim.Bazen azıcıkta olsa kendimizi şımartmaya hakkımız olmalı diye düşünüyorum.bu hamileliğimde de olmuyor,dua ediyorum inş bişi olur diye çünkü numaradan yapamıyorum.Mesela kabak isteyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum,helal olsun ,yarasın,bal şeker olsun.Bu arada bi sağlıkçı olarak en çok kanı yapanın kabak tatlısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim.![]()
valla ben de duymamıştım, cahilliğime bak ki, emzirme sütyeni diye birşey olduğunu bile bilmiyordum, yeni öğrendim. :) internette rahat bir sütyen araştırırken buldum ama çok rahat cidden
Eki Görüntüle 462350 Eki Görüntüle 462351 bunun gibi bir şey işte, tavsiye ederim...
ben şimdilik çıkıyorum kızlar canım bişey istedi sölemiorum sizeyapıp yiyeyim bari
görüşürzzz
![]()
sevgicim sana da birşeyler yazacaktım ya sinirden unuttum.7 aylık bebişin varmış allah bağışlasın.birşey merak ettim.sen emziriyormusun kızını.sütün tadı değişiyormuş.çocuk içmek istemiyormuş diyorlar sen de de oldumu böyle..
Gamzeli ben de ilk hamileliğimde istememiştim,aşermem olmamıştı.Kışın birgün cadde de yürürken karpuz gördüm,kilosu da baya pahalıydı.Bunu alan var mıdır dedim ,eşim de aşerenler alıyordur dedi.Yürürken düşündüm düşündüm benim o aşerenlerden ne farkım vardı,istemedimde altın madalyamı taktılar.toplum tarafından hoş karşılanan bu olayı ben elimin tersiyle itmişim.Bazen azıcıkta olsa kendimizi şımartmaya hakkımız olmalı diye düşünüyorum.bu hamileliğimde de olmuyor,dua ediyorum inş bişi olur diye çünkü numaradan yapamıyorum.Mesela kabak isteyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum,helal olsun ,yarasın,bal şeker olsun.Bu arada bi sağlıkçı olarak en çok kanı yapanın kabak tatlısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim.![]()
Canım doktorlar son adet tarihine göre hesapliyorlar.ortalama adetinden 15 gün sonra yumurtalar olusurmuş. O gunlerde dolenme oluyormus.Gec dollenmede olabilir tabıkı.sen hemen hamıle kalmısşın galıba.umarım yardımcı olabılmısımdır.Benim merak ettiğim bir konu var. Son adet tarihim 24 Nisan 2012. Ancak 13 Mayıs 2012 de evlendim ve gebeliğim bu tarihten sonra oldu. Ancak doktor tahmini doğum tarihimi 24 Nisandan hesaplayarak söyledi. Bunun nedenini bilen var mı? Ben kaç haftalık hamileyim şimdi. Kafam çok karıştı.
mrb seni çok iyi anlıyorum bende sendenim benimde ilk haftalarda bl ağrım çoktu hafifledi şimdi bence yorgunlukda tetikliyor kızım yürüyor ama dışarda yorulunca sadce benim kucağıma gelmek istemiyor kıyamıyorum yavruma sonra ağrım oluyor yatsam günlerce hiç kalkmadan diyorum zorluyor yani
ahhhh bi bulsak yesekkk belki afiyet şeker olur ama yokkk bacım yaaa yokk yer yarıldı yerin içine girdi bu kabaklar
tekrar söylüyorum bilen duyan gören varsa insaniyet namına hamişlerin gücü adına lütfen haber versin
![]()
Canım doktorlar son adet tarihine göre hesapliyorlar.ortalama adetinden 15 gün sonra yumurtalar olusurmuş. O gunlerde dolenme oluyormus.Gec dollenmede olabilir tabıkı.sen hemen hamıle kalmısşın galıba.umarım yardımcı olabılmısımdır.
canım netten yöresel online yemek satan siteler de ..orada çıkıyor. geçende bende bakarken görmüştüm..ben künefe bakmıştım ama orada kabak tatlısıda vardı. şimdi çıkıyorum eve gidecem eğer bulamazsan yarın bakarım senin için hangi siteymiş diye..kızlar herkese selamm
Çok özür diliyorum umarım canınız çekmezz amaaaa
Bende iki gündür kabak tatlısı aşeriyorumm yaaa öyle böyle değil artık mevsimi olmadığı için bulamıyor eşim bütün aile seferber oldu
Sadece kabak marmelatı buldular amayerinii tutmuyorr
Ne olur bir yerde satıldığını gören bilen varsa bana haber versin istanbulda yaşıyorum ben![]()
inşallaaaaaaaah bir sorun çıkmaz canım... benim dündü konrtol kanama falan yok ... progestanı benimki tüp bebek olduğundan ben başından beri her gün kullanıyorum. 3 ay tammalanana kadar da kullanıcam. biraz pahalı ama 15 günde bitiyor. 75 tl. batırdı bizi valla ama napalım...sevtaporhan kullanıcısından alıntı
günaydın arkadaşlar...
eskileri okudum da, bebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versinbir de görünür kanaması olmayan ama ultrasonda kanaması görünenler olmuş. öyle olabiliyor mu yaaaaa
ben de kanamam yok iyiki çok korkardım diye seviniyordum ama sanırım içerde de olup dışarı çıkmayabiliyor, öyle mi???
canım ultrasonda kanama görününce bi süre sonra kanama başlıyor zaten.bende öyle oldu mesela
canım benim öle oldu mesela. normalde kanamam yoktu ama ultrasonda çıktı. doktor dikkat etmezsen kanama çoğalarak bebeği düşürür dedi. evde dinlen dedi ve progestan adında bir ilaç verdi. günde üç kez. haftaya kontrolüm var bakalım. hayırlısı...
inşallaaaaaaaah bir sorun çıkmaz canım... benim dündü konrtol kanama falan yok ... progestanı benimki tüp bebek olduğundan ben başından beri her gün kullanıyorum. 3 ay tammalanana kadar da kullanıcam. biraz pahalı ama 15 günde bitiyor. 75 tl. batırdı bizi valla ama napalım...