2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben şimdilik çıkıyorum kızlar canım bişey istedi sölemiorum size:9: yapıp yiyeyim bari:60::60: görüşürzzz:3::3:

Son düzenleme:
Gamzeli ben de ilk hamileliğimde istememiştim,aşermem olmamıştı.Kışın birgün cadde de yürürken karpuz gördüm,kilosu da baya pahalıydı.Bunu alan var mıdır dedim ,eşim de aşerenler alıyordur dedi.Yürürken düşündüm düşündüm benim o aşerenlerden ne farkım vardı,istemedimde altın madalyamı taktılar.toplum tarafından hoş karşılanan bu olayı ben elimin tersiyle itmişim.Bazen azıcıkta olsa kendimizi şımartmaya hakkımız olmalı diye düşünüyorum.bu hamileliğimde de olmuyor,dua ediyorum inş bişi olur diye çünkü numaradan yapamıyorum.Mesela kabak isteyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum,helal olsun ,yarasın,bal şeker olsun.Bu arada bi sağlıkçı olarak en çok kanı yapanın kabak tatlısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim.:9:

:) her dediğimizi yapıyolar dediğin gibi numaradan da bi zevki olmaz dua edelim de şöle bol bol aşerelim keyfini çıkaralım mide bulantılar hazır ara vermişken:)

valla ben de duymamıştım, cahilliğime bak ki, emzirme sütyeni diye birşey olduğunu bile bilmiyordum, yeni öğrendim. :) internette rahat bir sütyen araştırırken buldum ama çok rahat cidden

Eki Görüntüle 462350 Eki Görüntüle 462351 bunun gibi bir şey işte, tavsiye ederim...

şimdi alırken sporcu sütyenimi diycez kız rahat gibi görünüyo inan artık telli sütyen canımı acıtıyo takamıyorumm...:26:

Benim merak ettiğim bir konu var. Son adet tarihim 24 Nisan 2012. Ancak 13 Mayıs 2012 de evlendim ve gebeliğim bu tarihten sonra oldu. Ancak doktor tahmini doğum tarihimi 24 Nisandan hesaplayarak söyledi. Bunun nedenini bilen var mı? Ben kaç haftalık hamileyim şimdi. Kafam çok karıştı.

sevgicim sana da birşeyler yazacaktım ya sinirden unuttum.7 aylık bebişin varmış allah bağışlasın.birşey merak ettim.sen emziriyormusun kızını.sütün tadı değişiyormuş.çocuk içmek istemiyormuş diyorlar sen de de oldumu böyle..

Ayca sanirim sutun tadi biraz degisiyor cunku benim kizim 17 aylikken hamilke kalmisim doktor emzirmeye devam edebilirsin dedigi icin 1,5 ay devam ettim ama kizim ilk zamanlar ogurdu emmeye baslayinca. sonra buyukler kizmaya basladi hamile emzirmez kiziminda gece uykulari da duzene girsin buyuklerinden vardir bi haklilik payi diye 15gun once memeyi biraktik

slm kızlar bende 10+4 üm şideetli derecede hazımsızlığım şişkinliğim ve kabızlığım var :((kilom olmamasına rağmen (51) 5 -6 aylık hamile gibi karnım çıktı :(((
kimyon erik kayısı zeytin yağı incir hergün 1 saat yürüyüş ama banamısın demiyor :((
19 temmuzda da ikili tarama testim var sanırım buradada sadece tahlilin parasını veriyorsunuz oda 40-50 lira+ 42 lira muayene ücreti herhalde,
doktorun 4 dli ultrasonu var bakalım bebişimi göreceğim çok merakta ve özlemekteyim en son gördüğümden beri
bol bol dua edelim birbirimize hayırlısyla taramaları atlatalım:))

Gamzeli ben de ilk hamileliğimde istememiştim,aşermem olmamıştı.Kışın birgün cadde de yürürken karpuz gördüm,kilosu da baya pahalıydı.Bunu alan var mıdır dedim ,eşim de aşerenler alıyordur dedi.Yürürken düşündüm düşündüm benim o aşerenlerden ne farkım vardı,istemedimde altın madalyamı taktılar.toplum tarafından hoş karşılanan bu olayı ben elimin tersiyle itmişim.Bazen azıcıkta olsa kendimizi şımartmaya hakkımız olmalı diye düşünüyorum.bu hamileliğimde de olmuyor,dua ediyorum inş bişi olur diye çünkü numaradan yapamıyorum.Mesela kabak isteyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum,helal olsun ,yarasın,bal şeker olsun.Bu arada bi sağlıkçı olarak en çok kanı yapanın kabak tatlısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim.:9:

ahhhh bi bulsak yesekkk belki afiyet şeker olur ama yokkk bacım yaaa yokk yer yarıldı yerin içine girdi bu kabaklar :9:

tekrar söylüyorum bilen duyan gören varsa insaniyet namına hamişlerin gücü adına lütfen haber versin

:9::9::9::9::9::9:

sevtaporhan kullanıcısından alıntı
günaydın arkadaşlar...
eskileri okudum da, bebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versin :( bir de görünür kanaması olmayan ama ultrasonda kanaması görünenler olmuş. öyle olabiliyor mu yaaaaa :( ben de kanamam yok iyiki çok korkardım diye seviniyordum ama sanırım içerde de olup dışarı çıkmayabiliyor, öyle mi???

canım ultrasonda kanama görününce bi süre sonra kanama başlıyor zaten.bende öyle oldu mesela

canım benim öle oldu mesela. normalde kanamam yoktu ama ultrasonda çıktı. doktor dikkat etmezsen kanama çoğalarak bebeği düşürür dedi. evde dinlen dedi ve progestan adında bir ilaç verdi. günde üç kez. haftaya kontrolüm var bakalım. hayırlısı...

Benim merak ettiğim bir konu var. Son adet tarihim 24 Nisan 2012. Ancak 13 Mayıs 2012 de evlendim ve gebeliğim bu tarihten sonra oldu. Ancak doktor tahmini doğum tarihimi 24 Nisandan hesaplayarak söyledi. Bunun nedenini bilen var mı? Ben kaç haftalık hamileyim şimdi. Kafam çok karıştı.
Canım doktorlar son adet tarihine göre hesapliyorlar.ortalama adetinden 15 gün sonra yumurtalar olusurmuş. O gunlerde dolenme oluyormus.Gec dollenmede olabilir tabıkı.sen hemen hamıle kalmısşın galıba.umarım yardımcı olabılmısımdır.

merhabalar.. nasılsınız bugün? mide bulantılarım geçmek üzere ama hala az yiyorum. sanırım aldığım ilaçlar sersemletiyor. hiçbir şey yapamıyorum. allahtan kayınvalidemler var da her işimi yapıyorlar. allah razı olsun valla. herkese nasip etsin böle kaynana:):):)):):):):))))

mrb seni çok iyi anlıyorum bende sendenim benimde ilk haftalarda bl ağrım çoktu hafifledi şimdi bence yorgunlukda tetikliyor kızım yürüyor ama dışarda yorulunca sadce benim kucağıma gelmek istemiyor kıyamıyorum yavruma sonra ağrım oluyor yatsam günlerce hiç kalkmadan diyorum zorluyor yani

Benim kizimda yuruyor ama 18 aylik da olmasina ragmen kucak istiyor dusuk tehdidime ragmen kucakliyorum surekli. Bende kiyamiyorum yavruma zaten kardesi gelince ilgi eksikligi hissedecekk diye

Sladi merhaba. daha önce yazmıştım ama sanırım gözden kaçmış, haber yok yazmışsın. halbuki kalp atışlarını duyduk bebişimin. ama kanama varmış rahim içinde onun için ilaç alıyorum. onun geçmesini bekliyorum. haftaya randevum var. gelişmeleri bildiririm yine:):):)

ahhhh bi bulsak yesekkk belki afiyet şeker olur ama yokkk bacım yaaa yokk yer yarıldı yerin içine girdi bu kabaklar :9:

tekrar söylüyorum bilen duyan gören varsa insaniyet namına hamişlerin gücü adına lütfen haber versin

:9::9::9::9::9::9:

Canim internetde kabak tatlisi yapan yerler diye ara bakalim telefonla arar sorarsin bi mevsim de de yapiyprlarmiymis diye. borde koylerde falan bal kabagini serin yerlerde uzun sure tutarlar. ben ananeme soruvereyim senin icin varsa eger sana ulasirim ben

Canım doktorlar son adet tarihine göre hesapliyorlar.ortalama adetinden 15 gün sonra yumurtalar olusurmuş. O gunlerde dolenme oluyormus.Gec dollenmede olabilir tabıkı.sen hemen hamıle kalmısşın galıba.umarım yardımcı olabılmısımdır.

Soğal.Teşekkür ederim. Bu cuma günü kontrolüm var. Doktora da soracağım zaten detaylı olarak. Bide bende belirgin herhangi bir belirtide yok. Sanki hala hamile değilmişim gibi. Midem bulansa, canım bişeyler falan çekse derim 2. ayımdayım falan diye ama oda yok. Böyle işte:)

selam hamişlerr..dünden bri neler olmuş böyle..neyse bende konuyu açıp karıştırmayayımm..hakkımızda hayırlısı diyeyim..bizim 2008 kasım topiğindede olmuştu bu gibi tatsızlıklar ama ta bebeler 1,5 yaşına geldiğindeydii..içimizden ayrılanlar oldu..ama kalanlarla hala face kendi grubumuzda görüşmekteyiz..ve bir çoğumuz 2 hamilelğini yaşıyoruz.hatta kendi aramızda egeliler buluşması, istanbul çıkartmaları yaptıkkk...burada biraz erken olmuş ama..hayırlısı diyelim :D

kızlar herkese selamm

Çok özür diliyorum umarım canınız çekmezz amaaaa
Bende iki gündür kabak tatlısı aşeriyorumm yaaa öyle böyle değil artık mevsimi olmadığı için bulamıyor eşim bütün aile seferber oldu

Sadece kabak marmelatı buldular ama :19: yerinii tutmuyorr

Ne olur bir yerde satıldığını gören bilen varsa bana haber versin istanbulda yaşıyorum ben :5:
canım netten yöresel online yemek satan siteler de ..orada çıkıyor. geçende bende bakarken görmüştüm..ben künefe bakmıştım ama orada kabak tatlısıda vardı. şimdi çıkıyorum eve gidecem eğer bulamazsan yarın bakarım senin için hangi siteymiş diye..

hepinizi öpüyorumm..iyi günlerr..

sevtaporhan kullanıcısından alıntı
günaydın arkadaşlar...
eskileri okudum da, bebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versin :( bir de görünür kanaması olmayan ama ultrasonda kanaması görünenler olmuş. öyle olabiliyor mu yaaaaa :( ben de kanamam yok iyiki çok korkardım diye seviniyordum ama sanırım içerde de olup dışarı çıkmayabiliyor, öyle mi???

canım ultrasonda kanama görününce bi süre sonra kanama başlıyor zaten.bende öyle oldu mesela

canım benim öle oldu mesela. normalde kanamam yoktu ama ultrasonda çıktı. doktor dikkat etmezsen kanama çoğalarak bebeği düşürür dedi. evde dinlen dedi ve progestan adında bir ilaç verdi. günde üç kez. haftaya kontrolüm var bakalım. hayırlısı...
inşallaaaaaaaah bir sorun çıkmaz canım... benim dündü konrtol kanama falan yok ... progestanı benimki tüp bebek olduğundan ben başından beri her gün kullanıyorum. 3 ay tammalanana kadar da kullanıcam. biraz pahalı ama 15 günde bitiyor. 75 tl. batırdı bizi valla ama napalım...

inşallaaaaaaaah bir sorun çıkmaz canım... benim dündü konrtol kanama falan yok ... progestanı benimki tüp bebek olduğundan ben başından beri her gün kullanıyorum. 3 ay tammalanana kadar da kullanıcam. biraz pahalı ama 15 günde bitiyor. 75 tl. batırdı bizi valla ama napalım...

canım sağlık güvenceniz yokmu? önceki hamileliğimde dr banada progestan vermişti ve ssk karşılamıştı

Back
X