- Konu Sahibi papatya3459
- #4.701
Günaydın güzel anne adayları,
Yeni günde rabbim bizlere ve minik bebişlerimize sağlık ve mutluluk versin...
Kızlar doktor sizi kalpatışlarını duyma randövusundan sonra ne zman çağırdı... Ben bir kere kese için gittim keseden tam iki hafta sonra 7+3 ken kalp atımı içn gittim o gün bana 5 hafta sonra gel ama arada dayanamaz evhamlanırsan iki hafta sonra da gel bir kontrole dedi.. Tabi ben hemen iki hafta sonrasına yani 20 temmuza gün aldım... Şuan iyimi, napıyor, büyüdümü sağlıklımı diye düşünüyorum 24 saat aralıksız bazen gece uyannıp dua ediyorum Allahım yavruma sağlık ver diye... Bir alet olsa eve alabilsek sadece en azından istediğimizde kalp atışını dinleyebilsek en azından iyi olduğunu bilebilsek ne harika olur değilmi... Anne olmak hatta anne adayı bile olmak ne eşsiz birşey hamdolsun...
günaydın canım. bana 5 hafta sonra gel bile demedi ya. şöle içime sinen ilgili bir doktor bulamadım.kalp atışına gelirsek hani son zamanlarda evrene olumsuz mesaj yollamama olayı çıktı ya ben buna inanıyorum. kötüyü çok düşünmemeye çağırıyorum.strese girmekten başka işe yaramıyor .yoksa çok evhamlıyım bende.bu bebişi veren rabbim isterse korur da inşallah.