2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bildigim kadarıyla yurt dısında kullanmıyorlar ama bizde de kullanmayan tup bebek merkezi yok. Rahimi kalinlastirmak için veriliyor , bir Prof. bana dusuk ( kanama ) riskini de azalttığını söylemişti ama sonuçta hormon ilacı ve x kategorisinde

Canim rahmin kalinlasmasi icin ve dusuk onleyici olarak progestan kullaniyorum ben ve 2.5 ay olana kadarda kullanmam gerektigini soyledi doktorum benim 4-5 gunum daha var kullaniyorum ama hormon ise kullandigin ilac bir zarari olacagini sanmiyorum tatlim rahat olsun icin bak nisan-mayis tup bebek denemesi yapanlar topigi var oradaki arkadaslarla ayni haftalarda ilerliyoruz hepside turkiyede oldu tedavisini istersen o topikten bir sor eminim ayni isimli ilaci kullananlar olmustur sana yardimci olacaklardir

Canim rahmin kalinlasmasi icin ve dusuk onleyici olarak progestan kullaniyorum ben ve 2.5 ay olana kadarda kullanmam gerektigini soyledi doktorum benim 4-5 gunum daha var kullaniyorum ama hormon ise kullandigin ilac bir zarari olacagini sanmiyorum tatlim rahat olsun icin bak nisan-mayis tup bebek denemesi yapanlar topigi var oradaki arkadaslarla ayni haftalarda ilerliyoruz hepside turkiyede oldu tedavisini istersen o topikten bir sor eminim ayni isimli ilaci kullananlar olmustur sana yardimci olacaklardir

Cevabın için tsk. Ben en iyisi fazla kurcalamayayim, doktorum gelince ona sorarım:)

benim eşim de fazla mesaiye saysın diyenlerdenim:))
yasak ya da değil benim psikolojim buna müsait değil zaten
akşama kadar bir şey yiyemiyorum zaten bulantıyla sızıp kalıyorum
zararı olmasa bile halim de yok
o da iş yapmaktan yoruluyo yazık:)
ama ikinci dönem hormonlar fırlıyo kızlar o zaman istek gelir herkese:))

dogurunca daha komik hem son ay ilişki yok hem kırk gun benmki o kırkgunu zor gecrmşti bu erkekler bi alem,

haha zorlu bir sınav bekliyo onları desene:)

bize şimdiden yasak:):(:):(

hanımlar salı günü doktora gittim ultrosonda bi baktım benimki hareket ediyor ya doktor deyince inanamadım bu kadar erken olabilir mi ne mucize bir süreç bu daha 8+3te idim

allahım sıcaklardan sanırım midem bi öle bi böle psikolojim de aynı .. nolcak bu halimiz.. yazın doğurmak zor, hamile kalmak zorr.. annelik zor dedikleri bu olsa gerek:):):)

hanımlar salı günü doktora gittim ultrosonda bi baktım benimki hareket ediyor ya doktor deyince inanamadım bu kadar erken olabilir mi ne mucize bir süreç bu daha 8+3te idim

bende 8+4 ken kontrole gitmiştim dr um bak hareket etti gördünmü demişti çok şaşırmıştım ve daha erken diye düşünerek inanmak istememiştim canım :34:

bende bugün kalp atımlarını gördüm. bi de dr gecen hafta 8 haftalık demişti şimdi ise 7 dedi satım da kesin olmayınca böyle muallakta kaldım. ama böyle şeylerle canımı sıkmıyorum. hiç bi problem olmayacak inş bebişimle güzel bi 7 ay gecireceğiz kavuşana kadar :49:

böle şeyler normal canım. benim doktorum da kendi hesabıma göre 7 haftalıkken 6 demişti. şimdi de 4 gün geriden gidiyor...

allahım bulantıdan ölüyorum, bir duruluyor bir başlıyor. tekrar başladı... offf... 12+1 de gidicem doktora bebeğim hareket eder mi? görebilir miyim?????

allahım bulantıdan ölüyorum, bir duruluyor bir başlıyor. tekrar başladı... offf... 12+1 de gidicem doktora bebeğim hareket eder mi? görebilir miyim?????

cnm 12+1de cınsıyetını bıle soler dr ben 10+1de gıttımkolları bacakları durmuyorduel bıle salladı sengıttıgınde koca cocuk olcak:)

aman amannn nerde bızım guzel hamıslerr bayadır kımsecıkler yok

bacım ikimizinde cinsiyetini cok merak ediyom ikimiznde 2.gebelik ikimizinde kızı var ikimizde ruyada erkek gorduk bakalım ne olcak inşallah allah gonlumuze gore verir.benm bu son şansım belki malum ilki tuptu bu mucizeyle geldi yani bidaha cocugum olmama ihtimali cok yuksek isterim son evladımda farklı cinsiyet olsun ilkinde rabbim gonlume gore verdi cok kız istiyordum tek cocugum olucak diye inandım cunku doktorlar mumkun degl dediler bari bitane olacak kızım olsun bana arkadş olur dedim ama cok şukur suprz bi şeklde 2.ye kaldım bakalım ben 12.haftada ikiliye gidicem 100/100 belli olur cunku 4 boyutlu tabi gosterirse

bu ayın özelliklerinde bebeğim dergisinde okumuştum. hareket eder ama hissedemezsiniz henüz diyordu. hatta çişinide yapmaya başlamışlar.

slm hamişler herkes uyuyormu yoksa ya ben acıkınca çok kötü oluyorm normal bir açlık hissi değil bu hp böyle mi olacak acaba

Back
X