2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
asi_naz canım çok gecmiş olsun bende senin gibi 2 aylık evliydim böle düşük yapmıstım bak sonra tekrar saglıcakla kuzum geldi darısıda sana olsun inşalah bitanem:nazar: :emir_bebek: :16:

canım bu gebeligimde degl ama bundan once kızıma hamlyken 4.5 ayımda başlamıtı doguma kadar surdu ne kadar zor oldugunu cok iyi bilirim yemek yiyemezdim acıdan kutu kutu renni içerdim o rahatlatırdı doktoruna soyle renni verir belki allah şifa versin

çok teşekkur ederimmm bitanemmmm Allah razı olsunnnn en iyisi dediğin gibi yapıyım doktoruma diyeyim bazen öyle bi geliyoki yanma heryerimm titriyo gibi oluyor

asinaz üzücü bir durum tabi ama rabbimin her şeyinde var bi hikmet .sağlıksız bebeğini dünyaya getirip seni sıkıntıya sokmak istememiş.hem belkide daha kendini dinlemen evliliğinizi eşini tanıman lazımdır.ya ne kadar flört edilsede evlilikte daha farklı huylar daha farklı sıkıntılar ortaya çıkıyor. en az 1 yıl bence bebek düşünme.gezin tozun olumsuz şeylere değil olumlu şeylere odaklan. zaten arkadaşın dediği gibi düşük olunca bi sonraki bebek daha kolay hemen tutuyormuş. benim çevremde ilk bebeği düşük olan çok var. bizim başımıza gelmeyeceğinin de garantisi yok o kadar sıklaştı ki. önemli olan bu durumda eşinle birbirinize daha çok sarılın birbirinize daha çok bağlanın.geçmişler olsun dinlen bol bol uyu.ağlayıp kendini yıpratma.:50::50:

günaydın kızlar.. nabersinizzz.. daha kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyorrr. nasıl yapıyosunuz kahvaltı klasik mi yoksa müsli filan mı? şöle yemeklerden bahsedinde canım istesin yaa yemedikçe daha çok midem bulanıyor..oyyyy çileli başımmm.

günaydın kızlar.. nabersinizzz.. daha kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyorrr. nasıl yapıyosunuz kahvaltı klasik mi yoksa müsli filan mı? şöle yemeklerden bahsedinde canım istesin yaa yemedikçe daha çok midem bulanıyor..oyyyy çileli başımmm.

aynı şey bende de var tatlım yaa iştahsızlık olayı süt içmiyorumm o beni üzüyo canım çekmiyo yiyincede midem fena oluyo şükür istifra yok ama buda fena yaaa ben kahvaltıda şimdi meyve yedimm bide bi kaç tane gofret bide eşim işe gitti tek olunca kahvaltı yapmak dahi istemiyorumm

aynı şey bende de var tatlım yaa iştahsızlık olayı süt içmiyorumm o beni üzüyo canım çekmiyo yiyincede midem fena oluyo şükür istifra yok ama buda fena yaaa ben kahvaltıda şimdi meyve yedimm bide bi kaç tane gofret bide eşim işe gitti tek olunca kahvaltı yapmak dahi istemiyorumm

evet bizimkide işe gitti tek başına güzel olmuyor. sabah gittiğini duymamışım bile. o kadar uykuya düşkün oldum ki eşimi yolcu etmek için bile kalkamıyorum. o zamannn tost yapayım küçük bir parça. dün kek cips filan yedim çok rahatsız oldum psikolojik olarak. kilo alacam gerekmez şeyler yedim diye yedikten sonra çok üzüldüm. bugün sağlıklı şeyler yiycem inş. ya bu kilo derdi yüzünden hamileliğimde bile düşünmeden yiyemiyorum yaa.keşke zayıflayıp hamile kalaydım diyorum bazen ama beceremedim küüü.

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin

günaydın kızlar nasılsınız? :16:

evet bizimkide işe gitti tek başına güzel olmuyor. sabah gittiğini duymamışım bile. o kadar uykuya düşkün oldum ki eşimi yolcu etmek için bile kalkamıyorum. o zamannn tost yapayım küçük bir parça. dün kek cips filan yedim çok rahatsız oldum psikolojik olarak. kilo alacam gerekmez şeyler yedim diye yedikten sonra çok üzüldüm. bugün sağlıklı şeyler yiycem inş. ya bu kilo derdi yüzünden hamileliğimde bile düşünmeden yiyemiyorum yaa.keşke zayıflayıp hamile kalaydım diyorum bazen ama beceremedim küüü.

aynı ben gibisinn hehe bende öylee yaaa keşke zayıfalyıp kalsaydımm diyorumm ama eşim çok istedi onda da yaş erdi kemale :) bencede tatlım sağlıklı şeler yeee özelli kaaan koca tepe diyor dokuzuncu haftadan sonra balık ve cevize önem verin diyor beselnmememize dikkat etmemiz lazım kalsiyumm lu ürünler sebze yememiz lazımmmm bende yapıyorumm ama tek yenmiyo bide iştahsızlık ama dikkat edelim artık bebeişlerimiz için sağlıklı yememiz lazım dün mesela jelibom yedim:( bence de tost güzel bol peynirli kalsiyum bende eşimi yolcu ediyorum mecbur yoksam uzuluyo tripcanlık yapıyo sonra anlıyo tabi hatasını :DDDD diyo bu hamile yaaa ama bende de uyku fenaaa yaaa ama fenalaşıyorum arada daral geliyo istifra yok ama herkes oh rahatsın diyo ama bunlarda mahfediyo

aynı ben gibisinn hehe bende öylee yaaa keşke zayıfalyıp kalsaydımm diyorumm ama eşim çok istedi onda da yaş erdi kemale :) bencede tatlım sağlıklı şeler yeee özelli kaaan koca tepe diyor dokuzuncu haftadan sonra balık ve cevize önem verin diyor beselnmememize dikkat etmemiz lazım kalsiyumm lu ürünler sebze yememiz lazımmmm bende yapıyorumm ama tek yenmiyo bide iştahsızlık ama dikkat edelim artık bebeişlerimiz için sağlıklı yememiz lazım dün mesela jelibom yedim:( bence de tost güzel bol peynirli kalsiyum bende eşimi yolcu ediyorum mecbur yoksam uzuluyo tripcanlık yapıyo sonra anlıyo tabi hatasını :DDDD diyo bu hamile yaaa ama bende de uyku fenaaa yaaa ama fenalaşıyorum arada daral geliyo istifra yok ama herkes oh rahatsın diyo ama bunlarda mahfediyo

bend ebugün balık alıcaktım artık haftada 2 yapayım diye karar aldım..folik asit kullanıyomusunuz kızlar hala. ben 1 kutu bitirdikten sonra unuttum tekrar almayı. önemli mi doktor bişe demedi ne kadar süre kullanacağım konusunda.üfff ben sormadan anlatacak bi doktor istiyorum bu ne yaa.burası olmasa çoğu şeyi öğrenemeycem. 2 li test mesela 11. haftada gel demiyo çıkarken.sanki konuşmak parayla. çok sinirlendim galiba knedi kendimi gaza getirdim.

bend ebugün balık alıcaktım artık haftada 2 yapayım diye karar aldım..folik asit kullanıyomusunuz kızlar hala. ben 1 kutu bitirdikten sonra unuttum tekrar almayı. önemli mi doktor bişe demedi ne kadar süre kullanacağım konusunda.üfff ben sormadan anlatacak bi doktor istiyorum bu ne yaa.burası olmasa çoğu şeyi öğrenemeycem. 2 li test mesela 11. haftada gel demiyo çıkarken.sanki konuşmak parayla. çok sinirlendim galiba knedi kendimi gaza getirdim.

benim doktorum folik asiti bırakabilirsin dedi. ilk 8 hafta önemliydi dedi.

sizin hiç bir şeyden haberiniz yok demek..geçmişi okumanızı tavsiye ederim..

evet hatırlıyorum bişiiler bi ara tartışanlar olmuştu. :) olsun yaa, hamişlik başta gergin yapıyo işte insanı. geçti geçti merak etmeyin hepimiz iyi olcaz. hem sadece bi kişiye kızıp diğerleriyle de konuşmamazlık olmaz di mi? hepimizin ortak bi noktası var hem de en tatlısından :) öpüyorum cnm :54:

evet hatırlıyorum bişiiler bi ara tartışanlar olmuştu. :) olsun yaa, hamişlik başta gergin yapıyo işte insanı. geçti geçti merak etmeyin hepimiz iyi olcaz. hem sadece bi kişiye kızıp diğerleriyle de konuşmamazlık olmaz di mi? hepimizin ortak bi noktası var hem de en tatlısından :) öpüyorum cnm :54:

haklısın canım mutlaka insanların olduğu yerde anlaşmazlıklar oluyor. çokkk sabrı taşmadığı sürece bırakıp gitmek doğru değil.burda kalıp burayı güzelleştirecek olan yine bizleriz.

canım ben hala kullanıyorum folik asit. bu hafta cuma gidicem kontrole tekrar. o zaman söyleyecek doktor.
benim doktorum tam senin aradığın gibi bir biri. sormadan anlatanlardan. ne yemem ne içmemden tut doğuma kadar kaç kilo almam gerektiğini ilk muayenede söylemişti.
eğer istanbul beylikdüzüne yakınsan tavsiye edebilirim çok tatlı bir bayan. :9:

Kızçeler nabersiniz? görüşmeyeli kayıp olmamıştır umarım??? :26:

Ben giderek daha iyi hissediyorum kendimi. ama uyku hali devam ediyo ara sıra. bu arada 3. adet dönemimi de geçirdim, yine biraz sancım olur gibi oldu ama çok şükür bi sorun olmadan geçti.

bi de ben diyetisyene başlamıştım hani. bir kilo civarı verdim gibi ve şişliklerim inanılmaz indi. 4 aylık hamile gibi şişti vücudum, şimdi hiç karnım bile kalmadı nerdeyse.:1: acaba diyom inşallah bebekte büyüme geriliği yoktur.:44: haftaya haftasonu 3. ay dolduğu için doktor kontrolüne gidicez nası dayanıcam bakalım çok merak ediyorum görmek istiyorum bebişimizi.

bu hafta sonu arkadaşlarımız geldi bize misafirliğe. 1,5 yaşında kızları var. pıtı pıtı yürüyo, çok sevimli tatlı bişey. "anne, baba, anne, baba..." diyip duruyo ufaklık. :1: bi ara eşimle mutfaktaydık. yanımıza geldi dolandı. birbirimize baktık kocamla, güldük. evin içinde böyle bişey gezicek işte dedik. hala çok garip geliyo şaka gibi.:1: biraz daha büyüse de bebek alışverişi yapsak artık. çok meraklıyım.

bi forum konusu daha var bizim gibi şubat 2013'te doğum yapacakların olduğu. ama az kişiler, onları da davet ettim buraya belki gelirler. :3:

öpüyorum hepinizi. sağlıcakla kalın.:nazar: yeğenlerime iyi bakıııınnnnnn :49:

ayyy o günleri biz de görebilicez mi acaba????

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.

canım benim çok geçmiş olsun.. allahım her şerre bir hayır verir. bunda da vardır bir hayır.. eminim sana daha sağlıklı ve güzel bir bebek verir. en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğinin olması dileğiyle canım.

ayy bu dert bende de vardı. allahtan ben artık yiyebiliyorum. kaynanamlar bende. sağolsun kahvaltım yemeğim hazır oluyor. gelin bize kaynamam hazırlar. hem yalnız yapmamış olursunuz hem de kaynaşmış oluruz... ama acele edin kaynanam yarın gidiyo:(:(:(:(

ayy bu dert bende de vardı. allahtan ben artık yiyebiliyorum. kaynanamlar bende. sağolsun kahvaltım yemeğim hazır oluyor. gelin bize kaynamam hazırlar. hem yalnız yapmamış olursunuz hem de kaynaşmış oluruz... ama acele edin kaynanam yarın gidiyo:(:(:(:(

tadını çıkar canım. ben ekşi elma yedim bulantım geçti gibi.benim kaynanam yaparmıydı acaba hiç bi fikrim yok.o kadar uzağız ki.her açıdan.

Herkeze merhaba ben şuan 11. haftanın içindeyim hala kullanıyorum folk asit ama kutunun içinde sanırım 6-7tane kaldı bitsinbırakacağım. Benen son üç hafta önce gitmiştim doktora üç haftasonra gel dedi yani bugün gitmem lazımm ancak gidemiyorum 5-6 günsonra gideceğim tabi o zaman 12. haftada olacağım sorun olmazsanırım, yani ikili tarama falan yaparsa, birde aranızda çatlak oluşmaması için önlem almaya başlayan varmı. Göbeşim çok kaşınıyor. Neler kullanyorsunuz sevgiler :)

Back
X