- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi papatya3459
- #5.081
asi_naz canım çok gecmiş olsun bende senin gibi 2 aylık evliydim böle düşük yapmıstım bak sonra tekrar saglıcakla kuzum geldi darısıda sana olsun inşalah bitanem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu gebeligimde degl ama bundan once kızıma hamlyken 4.5 ayımda başlamıtı doguma kadar surdu ne kadar zor oldugunu cok iyi bilirim yemek yiyemezdim acıdan kutu kutu renni içerdim o rahatlatırdı doktoruna soyle renni verir belki allah şifa versin
günaydın kızlar.. nabersinizzz.. daha kahvaltı yapmadım canım hiçbişey istemiyorrr. nasıl yapıyosunuz kahvaltı klasik mi yoksa müsli filan mı? şöle yemeklerden bahsedinde canım istesin yaa yemedikçe daha çok midem bulanıyor..oyyyy çileli başımmm.
aynı şey bende de var tatlım yaa iştahsızlık olayı süt içmiyorumm o beni üzüyo canım çekmiyo yiyincede midem fena oluyo şükür istifra yok ama buda fena yaaa ben kahvaltıda şimdi meyve yedimm bide bi kaç tane gofret bide eşim işe gitti tek olunca kahvaltı yapmak dahi istemiyorumm
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.
evet bizimkide işe gitti tek başına güzel olmuyor. sabah gittiğini duymamışım bile. o kadar uykuya düşkün oldum ki eşimi yolcu etmek için bile kalkamıyorum. o zamannn tost yapayım küçük bir parça. dün kek cips filan yedim çok rahatsız oldum psikolojik olarak. kilo alacam gerekmez şeyler yedim diye yedikten sonra çok üzüldüm. bugün sağlıklı şeyler yiycem inş. ya bu kilo derdi yüzünden hamileliğimde bile düşünmeden yiyemiyorum yaa.keşke zayıflayıp hamile kalaydım diyorum bazen ama beceremedim küüü.
evet bizimkide işe gitti tek başına güzel olmuyor. sabah gittiğini duymamışım bile. o kadar uykuya düşkün oldum ki eşimi yolcu etmek için bile kalkamıyorum. o zamannn tost yapayım küçük bir parça. dün kek cips filan yedim çok rahatsız oldum psikolojik olarak. kilo alacam gerekmez şeyler yedim diye yedikten sonra çok üzüldüm. bugün sağlıklı şeyler yiycem inş. ya bu kilo derdi yüzünden hamileliğimde bile düşünmeden yiyemiyorum yaa.keşke zayıflayıp hamile kalaydım diyorum bazen ama beceremedim küüü.
bend ebugün balık alıcaktım artık haftada 2 yapayım diye karar aldım..folik asit kullanıyomusunuz kızlar hala. ben 1 kutu bitirdikten sonra unuttum tekrar almayı. önemli mi doktor bişe demedi ne kadar süre kullanacağım konusunda.üfff ben sormadan anlatacak bi doktor istiyorum bu ne yaa.burası olmasa çoğu şeyi öğrenemeycem. 2 li test mesela 11. haftada gel demiyo çıkarken.sanki konuşmak parayla. çok sinirlendim galiba knedi kendimi gaza getirdim.
sizin hiç bir şeyden haberiniz yok demek..geçmişi okumanızı tavsiye ederim..
merhabalaar bende şubat annesi olacağım kısmetse sizinde ağzınızda ne yeseniz kötü tat oluyor mu ?bişy yemesem midem bulanıyor yesem kötü tat ne yapacağımı bilemedim..
evet hatırlıyorum bişiiler bi ara tartışanlar olmuştu. :) olsun yaa, hamişlik başta gergin yapıyo işte insanı. geçti geçti merak etmeyin hepimiz iyi olcaz. hem sadece bi kişiye kızıp diğerleriyle de konuşmamazlık olmaz di mi? hepimizin ortak bi noktası var hem de en tatlısından :) öpüyorum cnm![]()
bend ebugün balık alıcaktım artık haftada 2 yapayım diye karar aldım..folik asit kullanıyomusunuz kızlar hala. ben 1 kutu bitirdikten sonra unuttum tekrar almayı. önemli mi doktor bişe demedi ne kadar süre kullanacağım konusunda.üfff ben sormadan anlatacak bi doktor istiyorum bu ne yaa.burası olmasa çoğu şeyi öğrenemeycem. 2 li test mesela 11. haftada gel demiyo çıkarken.sanki konuşmak parayla. çok sinirlendim galiba knedi kendimi gaza getirdim.
Kızçeler nabersiniz? görüşmeyeli kayıp olmamıştır umarım??? :26:
Ben giderek daha iyi hissediyorum kendimi. ama uyku hali devam ediyo ara sıra. bu arada 3. adet dönemimi de geçirdim, yine biraz sancım olur gibi oldu ama çok şükür bi sorun olmadan geçti.
bi de ben diyetisyene başlamıştım hani. bir kilo civarı verdim gibi ve şişliklerim inanılmaz indi. 4 aylık hamile gibi şişti vücudum, şimdi hiç karnım bile kalmadı nerdeyse.acaba diyom inşallah bebekte büyüme geriliği yoktur.:44: haftaya haftasonu 3. ay dolduğu için doktor kontrolüne gidicez nası dayanıcam bakalım çok merak ediyorum görmek istiyorum bebişimizi.
bu hafta sonu arkadaşlarımız geldi bize misafirliğe. 1,5 yaşında kızları var. pıtı pıtı yürüyo, çok sevimli tatlı bişey. "anne, baba, anne, baba..." diyip duruyo ufaklık.bi ara eşimle mutfaktaydık. yanımıza geldi dolandı. birbirimize baktık kocamla, güldük. evin içinde böyle bişey gezicek işte dedik. hala çok garip geliyo şaka gibi.
biraz daha büyüse de bebek alışverişi yapsak artık. çok meraklıyım.
bi forum konusu daha var bizim gibi şubat 2013'te doğum yapacakların olduğu. ama az kişiler, onları da davet ettim buraya belki gelirler.
öpüyorum hepinizi. sağlıcakla kalın.yeğenlerime iyi bakıııınnnnnn
![]()
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.
ayy bu dert bende de vardı. allahtan ben artık yiyebiliyorum. kaynanamlar bende. sağolsun kahvaltım yemeğim hazır oluyor. gelin bize kaynamam hazırlar. hem yalnız yapmamış olursunuz hem de kaynaşmış oluruz... ama acele edin kaynanam yarın gidiyo![]()