2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bugün 2. evlilik yıldönümümüz.. hatırlamazsa saten gebelikten dolayı duygusalım fena tavır yaparım diye düşünürken aradı. akşam yemek yapma benim işim çıktı geç gelicem dedi. gelde kızma. kesin unuttu.

canım eşin sürpriz yaptı mı akşam? :) nası geçti? :48: bizim de pazar günü 6. ayımız doldu.:1: 1. yıldönümümüzde ben karnı burnunda olcam. ertesi gün de eşimin doğum günü, ikisi ard arda. naparız bilmem artık.:17::9:

kuzucugu gordum keyfı yerındeymıs doktor hersey yolunda. dedı.rısklı bır durum gozukmuyor dedı.ama kızımn zamanındakı tansıyon problemım yıne basıma cıktı kızımda 6.ayda cıktı ve sonrası sıfır tuzlahamılelıgımı gecırdım bunda 3.ayda basladık 1 hfta hergun 3 kere olcturmeyle takıp edılcek ve sonra duzenlı olmazsa ılaca baslanılcak.Allah herkezın yardımcısı olsun.

geçmiş olsun tatlım çok dikkat et kendine de bebişine de. :49: kızını da öp benim yerime. :54:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben biraz önce duş aldım ve bebe yağı sürdüm.bügünden itibaren başlıyorum kullanmaya
benim gibi başlayan varmı
bana erken ama popomda kilo almaktan oluşan çatlar var başka olmasın dedim
bende cumartesi kontrolo gidicem kısmetse bakteri testleri istemisti toxoplazma falan
onların sonucunu bugün aldık iimiş çok şükür bakalım bu muayenede ne olcak
bu arada ben 2 sefer gittim ve vajinal muayene oldu sizlerde de öylemi
hani şu karından ultrasyona ne zaman geçeriz ki
herşey sırayla gerçi adım adım ilerliyoruz çok şükür
sağlıkla gelsinler inşallah:nazar::nazar::nazar:

ben bebe yağına bayaadır başladım çünkü özellikle göğüslerim çok kaşın ıyo belli ki büyüyolar. aklıma geldikçe sabah akşam sürmeye çalışıyorum özellikle duştan sonra nemli nemli ferah ferah iyi geliyo hem. doktorum da bana 7. haftadan beri karından ultrason yapıyo. senin de artık öyle yapar sanırım. kendine dikkat et tatlım. :54:

canım sladı kalmadı artık kendi yaptığı bi takım şeylerden dolayı sayfadan uzaklaştırıldı geçmişi okuyabilirsen okumanı tavsiye ederim ..
sana iyi çalışmalar yorma bebişini fırsat buldukça dinlen :)

aa ben bilmiyodum ama yokluğu belli oluyodu. merak ettim nolduğunu ama neyse okumicam geçmişi, moralimi bozmiyim. gamzelihatun olmuş bugün konu sahibi. hayırlı olsun canım:nazar: Berrak bak değişmiş. :) aman önemli değil ki bence zaten kimin olduğu, hepimiz aynıyız burda di mi ama? yeterli huzurlu ve mutlu olalım ve bebişlerimiz sağlıklı büyüsün.:emir_bebek::nazar::emir_bebek::46:

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta içerisinde bebeğin kalp atışları olmadığını burada paylaşmıştım. Cumartesi akşamıda birden kanama başladı. Kasıklarıma yüksek doz sancılar girdi. Apar topar hemen doktora gittik. Düşük başlamıştı. Sağlıksız bir gebeliği vücut otomatikman sonlandırırmış. Aynı akşam bebeğin büyük bi kısmı düştü. Dün akşamda bebeğin son parçası tamamen düştü. Daha 2 aylık evli olan bana aniden gelen bebek geldiği gibi aniden gitti. Duygusal olarak çok karmaşığım. 2 ay içerisinde çok farklı şeyler yaşadım. Acaba ne kadar zamanda toparlanırım bilmiyorum.

güzelim geçmiş olsun. Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin yeniden inşallah. yeni evliliğinin tadını çıkar. umudunu da moralini de yüksek tut.

kızçeler ben yemeğe gidiyorum hiç aç değilim ama allahtan hava biraz serin. yine de şu an 1 litre soğuk suyu löok lök içebilirim. :7::56:

asi-naz geçmiş olsun canım. Benimde ilk hamileliğim kalp atışları oluşmadığından ve kendiliğinden düşmediğinden kürtaj oldum. Bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü ayrıydı kürtaj olmanın korkusu ayrı. Bütün duygularım birbirine karışmıştı. Şimdi yeniden hamileyim ve düşünüyorum o zaman belki hamileliğim devam etseydi bazı özel konulardan zor olacaktı. Allahın bir bildiği vardır. Daha çok yeni evlisiniz, tadını çıkar.

annisler ben geldim hepinizi çok özledim ya hepiniz ailem olmuşsunuz
Hala tatildeyim kocamın telinden yazıyorum şimdi
En son bıraktığımda 110 sayfa önceydi :) bı sürü şey değişmiş
Ya sladiya ne oldu nolur bilen anlatsın valla meraktan çatlarım:)

canım ben hala kullanıyorum folik asit. bu hafta cuma gidicem kontrole tekrar. o zaman söyleyecek doktor.
benim doktorum tam senin aradığın gibi bir biri. sormadan anlatanlardan. ne yemem ne içmemden tut doğuma kadar kaç kilo almam gerektiğini ilk muayenede söylemişti.
eğer istanbul beylikdüzüne yakınsan tavsiye edebilirim çok tatlı bir bayan. :9:

herkese mrb...bende hala folik asit kullanıyorum bide merak ettim beylikdüzünde hangi hastaneye gidiyorsun bende kolanda fatma hanıma gidiyorum şimdilik memnunum sende mi oraya gidiyorsun??

ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)

ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)
ilk bebeğim 7 şubatta kucağıma alacam bebeğimi 31 yaşındayım istanbulda yaşıyorum kalbini dinledik.

Son düzenleme:

27 yasındayım sat 30 nısan ıkıncı gebelık 4 subat beklenen dogum tarıhı ıstanbulda yasıyorum

Son düzenleme:
Doktordan geliyorum, gecen genital sigil teşhisi koydu bugün de yaktirdim yaktirmaz olaydım acıdan oluyorum

canım eşin sürpriz yaptı mı akşam? :) nası geçti? :48: bizim de pazar günü 6. ayımız doldu.:1: 1. yıldönümümüzde ben karnı burnunda olcam. ertesi gün de eşimin doğum günü, ikisi ard arda. naparız bilmem artık.:17::9:

geçmiş olsun tatlım çok dikkat et kendine de bebişine de. :49: kızını da öp benim yerime. :54:

ben bebe yağına bayaadır başladım çünkü özellikle göğüslerim çok kaşın ıyo belli ki büyüyolar. aklıma geldikçe sabah akşam sürmeye çalışıyorum özellikle duştan sonra nemli nemli ferah ferah iyi geliyo hem. doktorum da bana 7. haftadan beri karından ultrason yapıyo. senin de artık öyle yapar sanırım. kendine dikkat et tatlım. :54:

aa ben bilmiyodum ama yokluğu belli oluyodu. merak ettim nolduğunu ama neyse okumicam geçmişi, moralimi bozmiyim. gamzelihatun olmuş bugün konu sahibi. hayırlı olsun canım:nazar: Berrak bak değişmiş. :) aman önemli değil ki bence zaten kimin olduğu, hepimiz aynıyız burda di mi ama? yeterli huzurlu ve mutlu olalım ve bebişlerimiz sağlıklı büyüsün.:emir_bebek::nazar::emir_bebek::46:

güzelim geçmiş olsun. Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin yeniden inşallah. yeni evliliğinin tadını çıkar. umudunu da moralini de yüksek tut.

kızçeler ben yemeğe gidiyorum hiç aç değilim ama allahtan hava biraz serin. yine de şu an 1 litre soğuk suyu löok lök içebilirim. :7::56:

brys gördüm şimdi sahibinin değiştiğini valla şimdi içime sindi:9::9:bu arada ne tatlı dillisiin sen:16::16:sanırım buraya geleceğim saten liste de varım:9:
[B .!.:
gamzelihatun[/B];25541531]ilk sayfadaki listeyi kontorol edlim bilgileri eksik olan varsa bana haber versin listeyi devraldım sizin için düzenlicem:) inşallah bi aksilik çıkmaz ism ekletmek istiyen olursa bilgi versin olurmu:)

gamzelihatun canım listede benim yaş 26 dio keşke öle olsaydı benim yaşım 36:9::9:değiştirir misin:26: bu arada hayırlı olsun sahibin değiştiğine sevindim daha huzurlu oldum...

Son düzenleme:

hayırlı olsunn tatlımmm canım benim benim bilgiler aynı bebeğim 20 şubatta doğucak inşallahhh bat 16 mayıs ben 26 yaşındayım kalp atışlarını duyduk daha ismi düşünmedik erkek yada kız olursa :) diğer bilgiler aynı sanırım kalp atımınıda duyduk çok şükür maşallah :)

herkese mrb...bende hala folik asit kullanıyorum bide merak ettim beylikdüzünde hangi hastaneye gidiyorsun bende kolanda fatma hanıma gidiyorum şimdilik memnunum sende mi oraya gidiyorsun??
beylkdüzünde medilife varmış orası iyi diolar dr ismide verebilirim size...
Doktordan geliyorum, gecen genital sigil teşhisi koydu bugün de yaktirdim yaktirmaz olaydım acıdan oluyorum

geçmiş olsun canım...

evet medilife ı biliyorum hatta ilk muayneye oraya gittim ama randevu ile çalışıyormuş bir hafta sonra diyince kolana döndük şimdilik iyi doktorum ama ilerleyen haftalarda bi sorun yaşarsam medilife dönebilirim hangi doktoru önerirsin?

hayırlı olsun canım bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza aldıktan sonra bile hep birlikte olalım inş.

canım geçmiş olsun dikkat et dinlen

merhaba canım bende katıldım.
ilk bebeğim 25 yaşındayım ankaradayaım ve s.a.t. 12 mayıs tahmini doğum tarihi 19 şubat.başka neler isteniyodu hatırlayamadım.:44::44::44:

Son düzenleme:

evet medilife ı biliyorum hatta ilk muayneye oraya gittim ama randevu ile çalışıyormuş bir hafta sonra diyince kolana döndük şimdilik iyi doktorum ama ilerleyen haftalarda bi sorun yaşarsam medilife dönebilirim hangi doktoru önerirsin?

anladım canım banada dedilerdi 1.5 hafta öncesinden randevu al die:9: Aynur hanımın ismini verebilirim..Bu arada buyuk ihtimal doğum orda olabilir benim:26:

oyy bu kadar sıcağın bulantının arasında bu da seni baya bunaltmıştır. geçmişler olsun bidaha da tekrarlamasın inş. yaktırma nasıl oluyo ya lazerle mi. bebişe zararı olmuyo demi.gitmişken bebişinide gördün mü?

birsy canım kocam dün hatırlamadı yıldönümünü. ama onun düğün tarihinden bahsederken kendi evlerinde olan düğünü baz aldığını farkettiydim bekliyorum 18 inde de bi tık hissetmezsem tescilli odun belgesi hazırlıycam:34::34: gerçekten ya şu takdirname gibi bişey hazırlayıp odunluk belgesi hazırlasam bende onu hediye etsem hatırlamazsa.neyse dün de yemek yapmaktan yırtmış oldum sadece tek iyi tarafı oymuş.

merhaba kızlar topik çok iyi olmuş umarım hep böyle devam ederiz
gamzelihatun hayırlı olsun canım kolay gelsin
kızlar sütyen önerisi olan varmı göğüslerim çok ağrıyor ve büyüdüler
nasıl birşey kullansam?

Back
X