2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba bayanlar..sanırım en önde gideniniz benim..merak edenlerle paylaşayım..normalde yani adetime göre 11+3 haftalık ..ama bebeğin gelişimi dr.a göre 12+3..
boy 6cm,(4.5-8 arası olmalıymış)
ense kalınlığı 2mm..(3mm ve yukarısı riskliymiş..)
burun kemiği oluşmuş(bu önemli bişi)
mide,mesane,omurga tamam..
parmakları saydık 5 er tane
kalp atışları 160.
kesin olmamakla beraber bebişimin kız olma ihtimali yüksekmiş(benim için hiç farketmez)
ikili test için kan verdim..sonuçlar cuma günü alınacak...onu da burdan paylaşırım..5 hafta sonra da detaylı ultrasona gün aldık..umarım sizlerin de herşey yolunda gider..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

merhaba bayanlar..sanırım en önde gideniniz benim..merak edenlerle paylaşayım..normalde yani adetime göre 11+3 haftalık ..ama bebeğin gelişimi dr.a göre 12+3..
kalp atışları 160.
kesin olmamakla beraber bebişimin kız olma ihtimali yüksekmiş(benim için hiç farketmez)
ikili test için kan verdim..sonuçlar cuma günü alınacak...onu da burdan paylaşırım..5 hafta sonra da detaylı ultrasona gün aldık..umarım sizlerin de herşey yolunda gider..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

aynen cnm bende gördum burun kemığini falan herseyı ense kalınlığı hepsı normal allaha sukur bı sıkıntı yok ıkılı test ıcın kararveremediğimden bu haftaya erteledım bende pek yaptırma taraftarı değildim dusume suresi ıcın bekledım bıraz esımi kandıramadım):bakalımbu hafta yaptıralım sonucları yazarım bende

Kızlar iki şey sorcam ya ben kabizliktan şiştim iyice sizde öyle olan varmı
Bı de bu ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz sorun mü oluyo bende inşallah Pazartesi'ye yaptıracak ikili test kötü bişeymi aklıma takıldı şimdi????

iyi aksamlar kizlar araniza ankaradan katiliyorum, gebelik surecini saglikla hayirla tamamlariz ins. bende 7+5 im.Gecen hafta kalp atislarini aldik sukur. Tahlillerim yapildi temiz cikti bi daha ne zaman doktora gitmemiz gerek?Doktor belirlemedim henüz

Bı de bu ikili testi neden yaptırmak istemiyorsunuz sorun mü oluyo bende inşallah Pazartesi'ye yaptıracak ikili test kötü bişeymi aklıma takıldı şimdi????

cnm ıkılı test cocukta bır anormalı varmı yokmu dawn sndromu rıskıne bakılyo.ıstemeyenler bu testın %100 dgruluk payı yok.ıkıncısı br rısk ya da dawn sendromu cıksa kımse evladına kıyıp aldırmıyıcagı ıcın 6 ay perısan bır sekılde gecırmemek ıcın yaptırmak ıstemıyolar.bende ense ve burun kemıgı olcumlerım normal cıkarsa testı yaptırmıycam doktorumda kabul ettı.

kalp atışları 160.

ben bugun 12+6 yım canmm dun ense kalnlıgna bakıldı 1.1 mm cıktı ıkılı teste gerek yok dedı 1 ay snra zeka testı ıcn cgrdıı ama bana cnsyetle ılglı hc bısı demdıı:(

arkadaşlar hepinize mrb.bu ara fenayım ben midem tam bulanmak degilde kaynıyor hiçbirşey yiyemiyorum.iştahsızlık çeken arkadaşlar ne yemeye çalışıyorsunuz ne iyi geliyor lütfen yardııım....

daha önce yazılan gibi ekşi elma iyi geliyor evet. bana limon da iyi geliyor. bu sıkıntını doktoruna da söylemelisin o belki bazı hafif ilaçlarla 3 aya kadar çaresini bulacaktır. Ben en son çare ilaç kullanmaya başladım. Şu an sadece sabah kusmalarım oluyor. gün içinde hiç olmuyor.

Selam canim kabizlik sorunu bende de hat safhadaydi 3 gun once salataligi kesfettim gunde bir tane salataligi kabugunu soymadan yiyorum ve aksama hic problemim kalmiyor ayrica salatalik kayisi ve diger yontemler gibi gaz ve siskinlikte yapmiyo salataligi bir deneyin kizlar bana ilac gibi geldi

ayyy negüsell topiğimize renk gelmiş,eski güsel günlerine dönmüş:)
şafak 2 yaaa cuma olsada bebişimin haberlerini paylaşsam hemencik sizinle:)

iyi geceler hamiş arkadaşlarım herkescikleri ve fındıklarınızı öptümmmm

Merhaba
SubatAnnleri.com bu sitemizide takip etmenizi, hatta bu sitede gebelik ve sonrası için istediğiniz tüm soru başlıklarını bize bildirmenizi rica ediyoruz....

canim yasim 31,4 mayis sat ve 7 subatta tahmini dogumum. duzeltirsen cok sevinirim canim. simdiden tesekkurler.

:1:selam arkadaşlar, ben de aranıza katıldım. SAT 14 Mayıs, 9 +3 haftalık oldum, muhtemel doğum tarihim 18 Şubat 2013, yaşım 38, ikinciyi bekliyoruz ,4.5 yaşında bir kızım var.

Günaydın Kızlar,

Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladı :( Doktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin :43:

günaydınlarrrrrr....
ay nasıl bir baş ağrısıyla uyandım. aradım hemşire çıktı. parol içebilirsin, 4 tane kadar dedi. 4 tane içmem de bakalım dayanmaya çalışıyorum yoksa içicem 1 tane... hep şu 3 ay dolsun çok iyi olcak falan diyorlar... ah o günler bir gelse...

Günaydın Kızlar,

Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladı :( Doktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin :43:

canım içini ferah tut iyidir bebeğin dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Back
X