2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Günaydın Kızlar,

Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladı :( Doktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin :43:

Günaydın sakın korma inşalah herşey yolunda gidecek...10.haftada olabilir demişlerdi bana sadece kendini fazla yorma...;)..Hamişliğinin tadını çıkar uzat ayacıklarını...

Günaydın Kızlar,

Benim moralim çok bozuk.. Geçen hafta çok hafif kahverengi bi lekelenmem olmuştu, devamı gelmeyince önemsememiştim. Dün aynı lekelenme tekrarladı :( Doktorumu aradı hemen gel dedi, biraz sonra gidicem bebeğim sağlıklı mı diye bakmaya.. Benim için dua edin :43:

benim kahverengi lekelerim tam 5 hafta sürdü iki kez de yoğun kanamam oldu ama Allaha şükür bebeğim sağlıklı.Doktorum bu tür lekelenmelerin olabileceğini kahverengi ve vişne çürüğü renginin normal olduğunu kanama olursa tehliikeli olduğunu söyledi 5 hafta sürdü sonra kesildi.Endişelenme canım bebeğin eminim çok sağlıklıdır.Tekrar geçmiş olsun

benim kahverengi lekelerim tam 5 hafta sürdü iki kez de yoğun kanamam oldu ama Allaha şükür bebeğim sağlıklı.Doktorum bu tür lekelenmelerin olabileceğini kahverengi ve vişne çürüğü renginin normal olduğunu kanama olursa tehliikeli olduğunu söyledi 5 hafta sürdü sonra kesildi.Endişelenme canım bebeğin eminim çok sağlıklıdır.Tekrar geçmiş olsun

Hepinize teşekkür ederim. İnşallah benim bebeğim de sağlıklıdır, doktorum iyi demeden içim rahatlamıcak sanırım, dönünce yine yazarım kızlar, sağolun :16:

gunaydın herkeze mutl ve saglıklı gunler.gamzelı hatun bılgılerımı yazdım ama gozden kacmıs sanırımbıdaha yazıyım :)
yas 27 sat 30 nısan beklenen dogum 4 subat ıkıncı bebek bır kızım var 3 yasında(Defne)Isım bellı degıl mınure erkekdmıstı ama o secenek yalan oldu:)mınure patladı

gunaydın herkeze mutl ve saglıklı gunler.gamzelı hatun bılgılerımı yazdım ama gozden kacmıs sanırımbıdaha yazıyım :)
yas 27 sat 30 nısan beklenen dogum 4 subat ıkıncı bebek bır kızım var 3 yasında(Defne)Isım bellı degıl mınure erkekdmıstı ama o secenek yalan oldu:)mınure patladı

merhabalar bende şubat 2013 annesiyim yaş 28 sat 30 nisan.minure hanım banada cinsiyet tahmininde bulunmuştu.acaba tahminlerimi yanlış çıkıyor.minure patladı demişsinizde.

Kizlar gunaydin. Bende yarin dr a gidecegim heyecanliyim.size bisi sorucm toksoplazma ve rubella testini yaptirdnz mi?birde ben ozel hastaneye gidiyorum ikili test sonucu ne zamana cikar ki?

Günaydın Kızlar,

Tatlim insallah hersey yolundadir. Haber et mutlaka. Dualarim sizinle.

günaydınlarrrrrr....
ay nasıl bir baş ağrısıyla uyandım. aradım hemşire çıktı. parol içebilirsin, 4 tane kadar dedi. 4 tane içmem de bakalım dayanmaya çalışıyorum yoksa içicem 1 tane... hep şu 3 ay dolsun çok iyi olcak falan diyorlar... ah o günler bir gelse...

Kizlar bugun ben de kotuyum biraz. Kafami kaldirinca gozum karariyo basim donuyo. Bas agrim da var yine hafiften.:25: ise gidemedim bugun.

Ya ben haftaya gidicem dr a. Zor sabrediyorum ama. Size ne kdr cabuk yapmislar2li testi. Cok merak ediyorum bebegim iyi mi diye. Dun gece de uyuyamadim durup dururken kafama abuk sabuk eski uzuldugum seyler takildi agladim.:43: duygusallik yeni basliyo galiba bende.

merhabalar bende şubat 2013 annesiyim yaş 28 sat 30 nisan.minure hanım banada cinsiyet tahmininde bulunmuştu.acaba tahminlerimi yanlış çıkıyor.minure patladı demişsinizde.

canım listeden bakıp bütün bilgilerini yaz seni de ekleyelim listeye münire ve sladı aynı kişi tahminleri yanlışmı bilmiyorum listeden tahminleri silmedim bakalım doğru mu yanlışmı zaman gösterir ancak:) allah gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah hepimize:)

mınureylebızım eskı konu sahıbı sladı aynı kısı cıktı sonra heapları donduruldu ole ondan patladı dedım.aynı kısı oldukları ıcın sladı tabloya mınue tahmınıde ekledı.dogrumu yanlısmı cıkıyo bılmıyorum

Günaydın Kızlar,

kuzum üzme kendini yahu herkeste oluyo bi incele kızların %80inde neredeyse var bu kahverengi lekeler allahın izniyle bişi olmicak üzme kendini bak bebişi de üzersin dua et :)

günaydınlarrrrrr....
ay nasıl bir baş ağrısıyla uyandım. aradım hemşire çıktı. parol içebilirsin, 4 tane kadar dedi. 4 tane içmem de bakalım dayanmaya çalışıyorum yoksa içicem 1 tane... hep şu 3 ay dolsun çok iyi olcak falan diyorlar... ah o günler bir gelse...

Minoset benim bildiğim tek verdikleri ağrı kesici.. Birde mide yanmasına Gaviscon...

günaydıınnn kızlarrr
biz tatildeyiz annemlere geldik
annem kızımı iyi besliyor benim elimde çocuk da etkileniyo
çok şükür bulantılarım azaldı gibi
hANİ YEMEK SÜT FALAN HALA YOK TABİ DEE iyi kötü bişiler yiyorum falan...

geçmişe bakamadım birsüre çok da giremem buralarda
öperim herkesii

Back
X