2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ayy kizlaaaarrr bayaa bi osuruk muhabbeti yapmissiniz... Otobusteyim bi de sizin yuzunuzden aglaya aglaya guldum. Allahtan kacirmadim ben de bi pirt. Yalniz benimki kokusuz olmuyomus pek. Gecen esim nasilsa banyoda diye salmistim odaya girince burda gaz sizintisi mi oldu dedi.:D

Bu arada akinti yapamadim ama dukkanlar acik gezen benim!:) aynen sutyenle birlikte bir beden buyuk donlara da gecis yaptim dun aksam. Ama dusuk bel daha iyi oluyo, gobisin altinda kaliyo rahatsiz etmiyo.

Papapa benim de bas donmesi ayaga kalkinca goz kararmasi basladi. Ayni gunlerdeyiz seninle.:) ben sanki dalgali denizdeyim butun gun.

Merhaba kızlar nasılsınız bayadir yoktum sayfalar almış başını gitmiş. Ben iyi sayılırim baş dönmesi dışında iyi gidiyor. Tabi halsizlikde devam ediyor. Birşey sorucam doktora sormayı unuttum oruç tutarsam bebeğe bi zararı olurmu doktoruna soranınız varmi yada oruç tutan varmı

cnm ben sordum bayılırsındedı.cok uzun zaman bebegım gelısm zamanı Allah gostermesın besınsız kalır gelısemez bıse olur.sonra tutarsın dedı.ben bugun oruclu olsaydım kesın hastanelık olurdum zatendayanamıyom sımdı oruclu olsam bıtmıstım.

cnm ben sordum bayılırsındedı.cok uzun zaman bebegım gelısm zamanı Allah gostermesın besınsız kalır gelısemez bıse olur.sonra tutarsın dedı.ben bugun oruclu olsaydım kesın hastanelık olurdum zatendayanamıyom sımdı oruclu olsam bıtmıstım.

Ben bugün oruçluydum. Ama zor duruyorum iyice aciktim midem bulaniyo zaten halsizdim yemeği zor yaptım. Korktum şimdi çocuk gelişemez falan allah korusun ya. Kalkamiyorum yerimden bayılıcam şimdi :-(

Bugün ikili test için gittim kan verdim, sonuçlar bir hafta sonra çıkacak. Doktorun vitamin ( decavit ) ile kan ilacı verdi, Ben hap yutamıyorumm, bunu utanarak söylüyorum ama yutamıyorum ne yapayım, doktoruma söyledimmm kan ilacını şu şuruplardan verdi, ama decavit kocaman bir hapmış, ben bunu nasıl yutacağım :( valla strese girdim yaaa. Başka bunun yerine hangi ilaçları kullanıyorsunuz

aynı sorun bendede var hapın masallahı var yani hem buyuk hemkalın hep lavobanın basında ıcıyorum ıkıye bölupte ıc dedi dr bende aynen oyle yapıyorum

ya arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum ben .bende düşük riski var kanamamda oldu uzun süre .bi kaç gündür kesildi şükür.bu dönemde kanamam varken yani vajinal ultrason baktırdım ve kanamam arttı.acaba denk mi geldi yoksa.vajinal ultrason gerçekten etkiliyo mu? çünkü bi kaç arkadaşım kanamalıda vajinal bakılmaz diyo .pazartesi de kontrolüm var ona göre karından baktırayım diyorum.ona göre bu konuda bişey bilen duyan varsa paylaşırsa sevinirim...

ya arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum ben .bende düşük riski var kanamamda oldu uzun süre .bi kaç gündür kesildi şükür.bu dönemde kanamam varken yani vajinal ultrason baktırdım ve kanamam arttı.acaba denk mi geldi yoksa.vajinal ultrason gerçekten etkiliyo mu? çünkü bi kaç arkadaşım kanamalıda vajinal bakılmaz diyo .pazartesi de kontrolüm var ona göre karından baktırayım diyorum.ona göre bu konuda bişey bilen duyan varsa paylaşırsa sevinirim...

ankara zekai tahir burakta kanamalı hastaya vajinal bakılıyo (acilde öyle oldu bana) kanama yoksa vajinal ultrason yapmıyolar kimisi hoş karşılamıyo ama banada vajinal bakıldı doktor hiçbir zararı yok halk arasında söylenene inanma dedi

iii valllaa sen nasılsın:) yemek saatı herkez kaybolmus ortalıktan bende kocagün yattım sımdı kalkmaya calıyorum

bende bugun bıraz ıyı hıssettım azcık temızlık yaptım falan sımdı oturdum bılgısyrn basına. cok degısık bı duygymus gercekten hamılelıkk hergun kusmam olrdu endıse ederdım. bugun olmadı ve azcık ıslendım acaba nıe olmadı dıe suphe ed:er oldumm:26::26::26: Allahım bıran once buyusede bebıs hareketlerını hıssetsemm rahatlasam dıorum. cook mu abartıorumm kı:19::19:

facede ki grupta bebeğinin karnında öldüğünü söyleyen arkadaş kim yaa. ismini vermek doğru olmaz belki deşifre olmak istemez ama burdaki adının ne old. bilmiyorum....tabi onun kadar kimse üzülemez ama o kadar üzgünüm ki şuan. rabbim yardımcısı olsun. bu mübarek günde onu da cennette bekleyen bir yavrusu var artık. ama dün isim düşünen kız bugün.. çok zor. canım rabbim yardımcın olsun..sana sabır dilemek ve dua etmekten başka yapacağımız bişey olsaydı keşke.

bende bugun bıraz ıyı hıssettım azcık temızlık yaptım falan sımdı oturdum bılgısyrn basına. cok degısık bı duygymus gercekten hamılelıkk hergun kusmam olrdu endıse ederdım. bugun olmadı ve azcık ıslendım acaba nıe olmadı dıe suphe ed:er oldumm:26::26::26: Allahım bıran once buyusede bebıs hareketlerını hıssetsemm rahatlasam dıorum. cook mu abartıorumm kı:19::19:

takılma oyle seylere aman kusmadım bısımı oldu değil hem kendını hem bebısı uzmene guzel annesıne ızınvermıs bugun tadını cıkar ben hıckusmadım mesela bıraz bıraz sabahları öğürtü olurtu artık oda yok masallah.bişi olmaz allhın ıznıyle

sana alttan bakan doktorun aklına tüküreyim alttan baktırmak her zaman risktir canım sakın haa baktırmaa

facede ki grupta bebeğinin karnında öldüğünü söyleyen arkadaş kim yaa. ismini vermek doğru olmaz belki deşifre olmak istemez ama burdaki adının ne old. bilmiyorum....tabi onun kadar kimse üzülemez ama o kadar üzgünüm ki şuan. rabbim yardımcısı olsun. bu mübarek günde onu da cennette bekleyen bir yavrusu var artık. ama dün isim düşünen kız bugün.. çok zor. canım rabbim yardımcın olsun..sana sabır dilemek ve dua etmekten başka yapacağımız bişey olsaydı keşke.

bunu neden buraya tasıdını anlayamadım doğrusu
ne gereği var?? arkadaşımız zaten acılı orda gördün duydun bırak orda kalsın :47:

Selam Dostlar,

Ben de 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ancak henüz kese falan görülemedi tabi. Beta HCG değeri de düşük çıktı biraz. İlk gün 144 , 48 saat sonra 331 di. Son adet tarihim 17 Nisan , yani beta hcg 144 çıktığında adetim 9 gün gecikmişti.

Artış sağlıklı, rahimde de kalınlaşma var ama henüz hiçbirşey belli değil, dış gebelik de olabilir . Karnımın altında ,yumurtalıklarımda hiç geçmeyen , sanki her an regl olucakmışım gibi bir ağrı var. Telaşım da o yüzden zaten.

Cumartesi günü beta hcg 1200 civarında bekleniyor, ve keseyi görmeyi deneyecek doktor. Eğer görebilirse ve herşey yolundaysa ben de bir Şubat annesi olabilirim..

Ayy kizlaaaarrr bayaa bi osuruk muhabbeti yapmissiniz... Otobusteyim bi de sizin yuzunuzden aglaya aglaya guldum. Allahtan kacirmadim ben de bi pirt. Yalniz benimki kokusuz olmuyomus pek. Gecen esim nasilsa banyoda diye salmistim odaya girince burda gaz sizintisi mi oldu dedi.:D

Bu arada akinti yapamadim ama dukkanlar acik gezen benim!:) aynen sutyenle birlikte bir beden buyuk donlara da gecis yaptim dun aksam. Ama dusuk bel daha iyi oluyo, gobisin altinda kaliyo rahatsiz etmiyo.

Papapa benim de bas donmesi ayaga kalkinca goz kararmasi basladi. Ayni gunlerdeyiz seninle.:) ben sanki dalgali denizdeyim butun gun.
Canım sanırım bizimde senle aramızda 1 gün var artık benimki ablamı olacak abimi bilemiyorum:))

bunu neden buraya tasıdını anlayamadım doğrusu
ne gereği var?? arkadaşımız zaten acılı orda gördün duydun bırak orda kalsın :47:

hangi arkadaşımız olduğunu merak ettim burada da sık sık uğruyodu ama nikini tahmin etiğim biri vardı omu diye merak ettim. ortak arkadaş burayla yani. seni ilk defa görüyorum bu arada.

iyi geceler kızlar. her akşamki duamı ediyorum arbbim kuzularımızla uyuyup kuzularımızla uyanmayı nasip etsin. o veriyor o alıyor. burada sadece sevinçlerimizi değil üzüntülerimizide paylaşıyoruz. ben burayı bu yüzden seviyorum . ehr an benimde başıma gelebilir garantisi yok. ve biliyorum burda yalnız bırakmayacak dostlar var.hepinize iyi geceler diyorum keza fena uyutuyor bu bebiş beni.

Back
X