2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltemizmir ben de senin gibiyim ya hafif bi çıkıntı var alt tarafta. bir an önce büyüsün istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::49:

meltemizmir ben de senin gibiyim ya hafif bi çıkıntı var alt tarafta. bir an önce büyüsün istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::49:

dun 1 aydan berı ılk defa kotumu denedım gıyebılıyorum ama kasık kısmı rahatsız edıyor dar gelmedıgı halde

birde ben ılk hamıleleıgımde kıcaman göbeüim olsun ıstıyordum oldu devasaydı herkes ikiz sanıyordu 4 bucuk kılo dogdu danacık bunda öyle ısteklerım yok normal bıyutlarda olsun:)

Son düzenleme:
$555810_10151076878632970_1338336406_n.webp

benimde göbüş bu kızlar, 12+3 deyim

seninki evet daha aşağıda görünüyor, dr bana % 80 erkek dedi , bu durumda seninkide kız oluyor :))
senin gönlünden ne geçiyor arkadasım??

kutumda kırmızı hıssedıyorummm:PPP saka bı yana esım ve bana erkek gıbı gelıyor yada oğlumu oldugu ıcın oyle ama cevremdekıler yuzde 80ı kız dıyor

bende yaptım kız çıkıyor ama dr bana erkek çok yüksek ihtimalle dedi :)))

inanma zaten onlar bişe bilmiyo.ya canım kacıncı haftandaydın tam erkek ihtimalivar derken ben bugun gittim 11+4 gozukuyordu bebek ama sormaya cekndim acıkcası dur daha bismi,llah der diye

Gunaydin hamisleeeeerrrr.. Biz bebisimle 1 saat once uyandik, simdi de aciktik. :) ama kocisko uyuyo. Canimiz da sikildi. Yazliktayiz hava guzel diye balkona ciktik biraz guneslendik gobekten. D vitamini ;):16:
Gece ruyamda gene cinsiyet meselesini gordum. bi test varmis cinsiyeti soyleyen hastanede yapiliyomus. Onlarca kez yaptiriyoruz hepsiii kiz cikiyo. :D cok mu meraklandim acaba artik. :)))

Son düzenleme:
inanma zaten onlar bişe bilmiyo.ya canım kacıncı haftandaydın tam erkek ihtimalivar derken ben bugun gittim 11+4 gozukuyordu bebek ama sormaya cekndim acıkcası dur daha bismi,llah der diye

o tarz testlerin hepsi eğlence için canım, bana 11+5 teyken söyledi, ben sordum oda söyledi bakalım 2 hafta sonra netleşir, keşke sorsaydın en azından bir tahmini olmuştur

Benim doktorum da bu cuma tatile çıktı taa 1 ay sonra gelecek bana da 1 ay sonraya randevu verdi ama meraktan çatlarım ben cinsiyet konusunda :)) bi de bayramda ben de tatile gidicem bilmek istiyorum oğlumla mı tatil yapıcam kızımla mı diye :)) o yüzden başka bi doktora gidip öğrenicem :)

Back
X