- Konu Sahibi papatya3459
- #5.861
Uzun zaman oldu buda olmayali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin
teşekkürler içim rahatladı biraz...bide ben son kontrole 8. hafta içindeyken gittim benim dk beni bidaha 2 li est için 12. haftada çağırdı arada 4 hafta var kontrolsüz geçecek bu normal mi arkadaşlar siz kaç haftada bir kontrollere gidiyorsunuz.
ben en son 8+4 iken gittim. doktorum 11. haftada gel dedi. şu ana kadar her hafta çağırıyordu. artık ayda 1 e inecek sanırım.
Selam canim Bende tup bebek sonrasi hamile kaldim tatlim ve 5-6. haftalarda 1 hafta suren pembe akintim oldu bn zaten tup bebek sureci geregi progestan kullandigim icin ayrica bir ilac kullanmadim cok sukur simdiye kadar herhangi bir problem yasamadim icini ferah tut tatlim oluyor boyle seyler kirmizi aktif bir kanaman yok ise agrin sancin yok ise korkulacak bir seyin yoktur insallah
günaydın kızlaaarrr az önce bebişimi gördüm.. daha önce kalp atımlarını görmüş fakat dinlememiştim bugün dinledim çok değişik hisler içindeyim ağzım kulaklarımdakimseyi de arayıp paylaşamıyorum ramazan ramazan uyuyolardır diye sizinle paylaşayım dedim. kafası- popişi cok minicik yaa fındığım benim
![]()
![]()
Kızlar günaydın, dün gece açık pembe lekelenmem olmuştu, sabah da baktım hala var. hemen koştum doktora. 5. aya kadar pembe akıntı olabilirmiş, kırmızı olmadığı sürece normalmiş. bebişimi de gördüm, kıpır kıpırdı, eliyle yüzünü kapatıyo minnoşum :)) ayaklarını karnına çekiyo falan :) hareketlerini hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
uzun zamndır yoktum bebişler nasıl sizler umARIm hersey yolundadır
ben bugun doktora gidiyorum fındığımı görmeye insallah hersey yolundadır:)
bu aRada aranızda mide ağrısı ceken varmı benim cook kötü midem ağrıyor ne yaptıysam gecmediii((((((((
benimde 6. ve 9. haftamda açık pembe lekelenmem olmuştu, ikisinde de bebeğim iyiydi çok şükür, bana da doktor olabilir dedi ama gene de sinir bozucuben tüp bebekle hamile kaldım, kanamadan dolayı bebeğime bişey olacak diye ödüm koptuğunda bütün hamilelik sevincimin yerine endişe korku aldı
bilsek ki bu kanamanın bebekle hiçbir ilgisi olmadığını için rahatlayacak ama öyle birşey de söyleyemiyorlar. offff nasıl geçecek bu 7 ay daha :)))
günaydınlar.... ben de 8 gün sonra göreceğim bebişimi 11+0 ım bugün... mide bulantılarım geri geldi. midem çok kötü. inşallah 1 haftaya biter. bitti demiştik, tekrar başladı. :) 12+1 de görcem bebişimi anaaammm elleri ayakları büyüdü mü acep? oynar dediniz de ben 10+2 de gittim oynamadı, erkendi zahar :) midem ağrıyıor bir de yemeyince midem bulanıyor, bulanıyor diye de yiyorum da yiyrm bu sefer kusuyrm dikiş tutturamadım bakalım :) bir de iştahsızım, bir şeyi de ccanım istese .... neyse sizler de iyisiniz herhal, okuduğum kadariyle...