2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar bugün öğleden sonra kontrolüm var. Çok heyecanlıyim. Oruç konusunu sorucam hem. Sigara içenle aynı diyen arkadaş buna doktor karar versin bırakta. Isteyen tutan istemeyen tutmaz ben kendimi iyi hissediyorum tutuyorum. Bebeğimi benden çok düşünecek değilsin. Doktor derseki tutma gelişimine zarar verir diye tutmam.

Niye beğenmemişler ki yazılanları niye silinmiş bi mantığı var mı reklam içerikli birşeyler mi vardı acaba?

bugünün konusu bu valla, sayfalar nereye gitti :) of kızlar cumartesi annem anneannem teyzem ve kuzenim gelcekler bana, şehirdışından gelecekleri için de kalacaklar. onun stresi bastı. bişey değil belediye de demez mi cumartesiye kadar sular kesilecek diye. pis eve yatıya misafir. allah bana kolaylık versin.

sadece bızde degl dger topıklerdede var kızlar neyse artık yapck bısı yok papapa naptın cıhazı dendnmı

denedim canım, önce ara ara bulamadım. yavrumu aşağılarda aramışım :) göbek deliğimin hemen altında çıktı sıpa :) babası da duydu sıpasının kalbini. bi de tuhaf bi su sesi geliyor. sonra kesiliyor. sanırım o ara dönüyor sıpacık :)

hıh kıskandım işte, :) kocişe biz de alalım mı dedim anlattım yok sen öldürürsün çocuğu diyor töbe töbeeeee.... almıyor :( hem paramız yokmuş :) :) biz de dün bütün ultrason resimlerimizi dijifixle kapladık. fotoğraf gibi oldular. yıpranmaz hiç değilse... ay fındık gibi kuzumun son resmi, bugün 11+2 oldum. ya ben bu hesaplamayı da anlamadım. 11 i geçince 1 2 3 diye 12 ye girmiş mi oluyorsun? yani 12. haftada mı oluyorsun ve 11+7 olunca 12. haftayı bitirmiş mi oluyorsun? nasıl oluyor?

denedim canım, önce ara ara bulamadım. yavrumu aşağılarda aramışım :) göbek deliğimin hemen altında çıktı sıpa :) babası da duydu sıpasının kalbini. bi de tuhaf bi su sesi geliyor. sonra kesiliyor. sanırım o ara dönüyor sıpacık :)

oh oh ne guzell:):)
hıh kıskandım işte, :) kocişe biz de alalım mı dedim anlattım yok sen öldürürsün çocuğu diyor töbe töbeeeee.... almıyor :( hem paramız yokmuş :) :) biz de dün bütün ultrason resimlerimizi dijifixle kapladık. fotoğraf gibi oldular. yıpranmaz hiç değilse... ay fındık gibi kuzumun son resmi, bugün 11+2 oldum. ya ben bu hesaplamayı da anlamadım. 11 i geçince 1 2 3 diye 12 ye girmiş mi oluyorsun? yani 12. haftada mı oluyorsun ve 11+7 olunca 12. haftayı bitirmiş mi oluyorsun? nasıl oluyor?

11+6 oldugunda ertesı gun 12+0 gun de oluson canm 11+ gunlerde 12.haftada oluosun 12lı haftalarda 13.haftann ıcınde oluosun gıbı gıbı:D

sesi duymak için bastırıyosun biraz, kocan ondan korkmuştur. benimki de dün aradı geldi mi diye ben de geldi de pili bitik çıktı dedim. bu alet bozuk çıkarsa bi daha sana market alışverişi dışında internetten alışverişi yasaklıyorum dedi :)) allahtan çalıştı alet :) bu arada aynen hafta hesaplaması dediğin gibi. ben şu an 12+3 üm yani 13. haftada olmuş oluyorum. 11+2 iken de 12. haftanın içinde oluyorsun :)

anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?

nasılsınızzz bakalım dunden beriii ben bıraz uykusuzzzz çok gec yatttım amaa gözumu açtığım gıbı bunun basına gectım

Sultangazide oturan varmı kızlar bugün doktora gidicem. Benimle aynı zamanda hamile kalanları görünce acaba bizim topiktenmi diye düşünüyorum. Papa benim göbüs 5 aylık vardır rahat 70 kiloyla hamile kaldım bu ara biraz daha büyüdü. Ayaktayken pek anlayamiyorum ama yatinca elimle bakıyorum karnıma sol tarafımda yatıyor sertlik geliyo elime bugün bana göre solda bakalım doktora sorucam ne tarafta diye doğru tahminmi 2. Bebek olunca biraz daha tecrübeli oluyo insan

anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?

ben oğlumda sabah akşam sadece corba ıle beslendım ve 4350 gr dogdu sıvı gıdalar dırek kana karıstıgı ıcın bebekte kan yoluyla beslendıgı cın bırde kordonda akışkanlık ıyıyse dırek bebek beslenıyor aklınızda olsun ayran cor ba tarzı besınler dırek bebeği beslıyor

Back
X