- Konu Sahibi papatya3459
- #6.041
günaydııııın...forma ne olmuş böyle....
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim konuştuklarımızı beğenmemişler :))
Niye beğenmemişler ki yazılanları niye silinmiş bi mantığı var mı reklam içerikli birşeyler mi vardı acaba?
hadi aynılarını birdaha yazalım :))))))![]()
sadece bızde degl dger topıklerdede var kızlar neyse artık yapck bısı yok papapa naptın cıhazı dendnmı
denedim canım, önce ara ara bulamadım. yavrumu aşağılarda aramışım :) göbek deliğimin hemen altında çıktı sıpa :) babası da duydu sıpasının kalbini. bi de tuhaf bi su sesi geliyor. sonra kesiliyor. sanırım o ara dönüyor sıpacık :)
hıh kıskandım işte, :) kocişe biz de alalım mı dedim anlattım yok sen öldürürsün çocuğu diyor töbe töbeeeee.... almıyorhem paramız yokmuş :) :) biz de dün bütün ultrason resimlerimizi dijifixle kapladık. fotoğraf gibi oldular. yıpranmaz hiç değilse... ay fındık gibi kuzumun son resmi, bugün 11+2 oldum. ya ben bu hesaplamayı da anlamadım. 11 i geçince 1 2 3 diye 12 ye girmiş mi oluyorsun? yani 12. haftada mı oluyorsun ve 11+7 olunca 12. haftayı bitirmiş mi oluyorsun? nasıl oluyor?
hıh kıskandım işte, :) kocişe biz de alalım mı dedim anlattım yok sen öldürürsün çocuğu diyor töbe töbeeeee.... almıyorhem paramız yokmuş :) :) biz de dün bütün ultrason resimlerimizi dijifixle kapladık. fotoğraf gibi oldular. yıpranmaz hiç değilse... ay fındık gibi kuzumun son resmi, bugün 11+2 oldum. ya ben bu hesaplamayı da anlamadım. 11 i geçince 1 2 3 diye 12 ye girmiş mi oluyorsun? yani 12. haftada mı oluyorsun ve 11+7 olunca 12. haftayı bitirmiş mi oluyorsun? nasıl oluyor?
anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?