2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaa :43:kocişimi de özledim zaten :43:

ben de artık hareketlerini daha az hissediyorum ama sanırım normal süreç bu.iyice karnımda top gibi gezinip yer değiştiriyor bunu hissediyorum sadece. pıt pıtlar azaldı. bi de tam göbek deliğimin altında duruyor artık genelde.organlarıma baskı yapıyor gibi hissediyorum çoğu zaman. 1 hafta önce böyle değildi.

ben geldım ruzgar oğlanla 20+5 olduk bugun detylı guzel gectı allaha sukur tek sıkıntı sağ bobrek topalyıcı damarınıda bıraz genışleme var dedı doktor takıp altında tutalım ama onemlı degıl genelde oluyor kendı kendıne kuculuyor dedı kalp beyın fızıksel yapı hersey cok ıyı allaha sukur
gelelım yuzune benım ruzgar oğlan magazınel foto vermeyı sevmıyor kesınlestı 12 haftalıkken de o yuzden burnunu gorememıstık ellerıyle yuzunu kapatıyor benım oğlan, ama maşallah pipiye gelınce her yer meydanda yelkenler foraaaa:)
27 cm ve 430 gr olmuş benım mınıgım:)
daha sonra sonucları gokalp beye cıkarttım sonuclara baktı ama usgye sabah gırdıgımı gormemış olcak kı tekrar usgye aldı :) orda da doya doya baktım oğluma
24. haftada yanı 20 ekımde 1 saat once ac karnına gıdeceğim ve seker yukleme yapılcak bızden bu kadar aklıma gelenler bunlar
bırde ruzgar oğlanın sıze hedıyesı var alt tarafa eklıyorum:))Eki Görüntüle 515809

ben geldım ruzgar oğlanla 20+5 olduk bugun detylı guzel gectı allaha sukur tek sıkıntı sağ bobrek topalyıcı damarınıda bıraz genışleme var dedı doktor takıp altında tutalım ama onemlı degıl genelde oluyor kendı kendıne kuculuyor dedı kalp beyın fızıksel yapı hersey cok ıyı allaha sukur
gelelım yuzune benım ruzgar oğlan magazınel foto vermeyı sevmıyor kesınlestı 12 haftalıkken de o yuzden burnunu gorememıstık ellerıyle yuzunu kapatıyor benım oğlan, ama maşallah pipiye gelınce her yer meydanda yelkenler foraaaa:)
daha sonra sonucları gokalp beye cıkarttım sonuclara baktı ama usgye sabah gırdıgımı gormemış olcak kı tekrar usgye aldı :) orda da doya doya baktım oğluma
24. haftada yanı 20 ekımde 1 saat once ac karnına gıdeceğim ve seker yukleme yapılcak bızden bu kadar aklıma gelenler bunlar
bırde ruzgar oğlanın sıze hedıyesı var alt tarafa eklıyorum:))Eki Görüntüle 515809

aman da maşallah annesi. çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Allah tamamına erdirsin..

herkeslere ve tabiiki bebişlere de günaydınnnnn....buraya geldiğimden beri kızımın hareketleri azaldı sanki artık daha az kıpırdanıyo gibi geçen hafta gayet iyiydi ama...geldiğimden beri sessizce yatıp kızımı dinlemedim hiç ondan farkedemiyorum heralde hareketlerimin arasında kaynıyo onun ufacık çırpınışları... ama çok özledim yaaa

:43:kocişimi de özledim zaten :43:

ben de artık hareketlerini daha az hissediyorum ama sanırım normal süreç bu.iyice karnımda top gibi gezinip yer değiştiriyor bunu hissediyorum sadece. pıt pıtlar azaldı. bi de tam göbek deliğimin altında duruyor artık genelde.organlarıma baskı yapıyor gibi hissediyorum çoğu zaman. 1 hafta önce böyle değildi.

onu ben de hissediyorum sanki tam göbek deliğimin altına gelmiş ordan ittiriyo gibi :9:azıcık hareketlense de annelerini mutlu etse keşke kuzular...

anammm senin o minik parmaklarını yerim ben :9: maşallah oğluşuna kız

tombik tombik parmakları oğlusumun dımı:)
kızlar bu haftada bebek gobek deliği çevresınde olurmuş bırde benım kasıklarımda hıssettıgım o kımıltılar ayak parmaklarıymış:)kafası tam göbegımın ortasında ayaklarıda sağ kasıklarımda

Alm

Slm kuşlar nasılsınız bugün görümcemin nisanı var kayınvalidemlerdeyim birazdan kuaföre gitcez bi kaç gündür yazamadım geçmişi de okuyamadım sadece 1180 tl gibi bi rakam gördüm dudağım uçukladı ben 2li testi de beleşe yaptırdım Pazartesi ayrıntılı ultrasona gircem o da beleşe ve özel hastaneye gidiyorum acaba ben mi uzayda yasıyorum yoksa sizin gittiğiniz hastaneler mi
Bu arada kocamın telefonundan yazıyorum çok zor oluyor

41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun miniği pek utangaç :)
bi de diğer mesajında yazmışsın kasıklarımda hissettiğim ayak parmaklarıymış diye ara ara bende bi kıpırtılar hissediyorum orda ayyy bi tuhaf oldum şimdi :)

41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun miniği pek utangaç :)
bi de diğer mesajında yazmışsın kasıklarımda hissettiğim ayak parmaklarıymış diye ara ara bende bi kıpırtılar hissediyorum orda ayyy bi tuhaf oldum şimdi :)
evet canım yukarıda hıssetıgımız kafa ve el hareketlerı(malum benımkının el hep suratta oldugu ıcın) asagıdakılerde ayak hareketlerı benımkı o kadar hareketlıydıkı usg de doktor hıc durmuyor dedı zaten usg cekılırken desureklı tekmeledı benı

kesin bakılıyor diye biliyorum canım. dr un kendi yapacaksa söylemek gereği duymamış olabilir. sen bir dahaki gidişinde kendin hatırlatırsın olmadı ?

kesinlikle hatırlatacağım canım..

canım her kadın doğum uzmanı bakamıyor detaylıya
perinatolog ve radyoloji uzmanları bakıyor
yani ayrıca bu eğitimi almaları lazım
belki doktorunun bu kaşeleri vardır
yoksa mutlaka sor
hatta ara sor
başka yere yönlendirecekse araştırsın ve randevu alırsın
fiyatlar çok oynuyor çünkü

benim dr. um tüp bebek uzmanı. muaynesinde kontrol ediyor.. bilmem ki.. sorarım olmadı hemen başka bir yerden randevu alırım..

canım mesela egepolde gökalp bey var tarzını çok sevmiştim detaylıya hiçbir teste gerek duymuyormuş diğer doktorlar onu fazla gamsız buluyorlarmış falan dediler ona gitmekten vazgeçtim
belki doktorun da titiz değildir falan ne bileyim ama en önemli kontrollerden biri diye biliyorum ben de

yaa kızlar ikilimde sorun çıkınca ağlamakla dolu günlerim geçti
onun etkisinden midir nedir detaylı beni çok geriyor çok stres oluyorum
o odadan iç sıkıntısıyla çıkarsam korkusu var içimde inşallahh ama inşallah hepimiz kuzum çok iyiymiş diye yazarız buraya

canım öncelikle insallah güzel çıkacak sonucun.bende israel beye gidiyorum..ama gamsız bir dr. değil benim dr. um..belkide kendi bakacağı için söylememiştir...

Merhaba benim dokturumda söylememişti ben Zeynep kâmilden usg icin randevu aldığımı söyleyince ben bakıyorum dedi doktoruna hatirlat istersen her doktor bakmıyor benim doktori zaten Prof.

ben yinede baktırmak istiyorum.. 1 ekimde randevum var. yaşıcam göreceğim o zaman...

cnm bücürük markası arkadasm ankaradaki bayisinden almış saolsn. cok güzel ama koyu lacivert esmer bi bebek olursa çingene gibi durur :1::1:
:49:

izmirde bulurum herhalde...bakacağı canım...

kızlarrrr bana bol şans dıleyınnnnn 9 bucukta randevum var kızanımı gorcem renkli renkli:)

insallah güzel haberler verirsin diyecektim ki.. bebişin sağlığı yerindeymiş çok şükür...

öncelikle hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. dr. umla görüştükten sonra belli olacak detaylıya bakıp bakmayacağı.. bende odan fikir alıp giderim başka bir dr. a....

kesinlikle hatırlatacağım canım..

benim dr. um tüp bebek uzmanı. muaynesinde kontrol ediyor.. bilmem ki.. sorarım olmadı hemen başka bir yerden randevu alırım..

canım öncelikle insallah güzel çıkacak sonucun.bende israel beye gidiyorum..ama gamsız bir dr. değil benim dr. um..belkide kendi bakacağı için söylememiştir...

ben yinede baktırmak istiyorum.. 1 ekimde randevum var. yaşıcam göreceğim o zaman...

izmirde bulurum herhalde...bakacağı canım...

insallah güzel haberler verirsin diyecektim ki.. bebişin sağlığı yerindeymiş çok şükür...
hafif bır bobrek genışlemesı dısında sağlıklı cok sukur

izmirliler... kısık köye bebişime mobilya bakmaya gidiyoruz... gelince çeşitleri ve fiyatları anlatırım...

öptüm....

slm annecikler :) bugun cumartesi yaşasın :) ayrıca babam perşembe günü cıktı şartlı tahliye ama 15 günde bi imza verecekmiş artı delil toplanması için zaman vermiş hakim fllan filan inş mahkeme de sucsuzlugu kanıtlanır da su mesele kapanır düşünmekten yoruldum valla :/
bebeğimi artık iyice hissedıorum ben de :):) özellikle okulda cocuklar oyuncak oynarken ya da oyun saatinde oyun oynarken deli gibi hareket edıyor :) gürültü sevmıo ya da cok hosuna gıdıo anlayamadım :D :) bugun de temizlk yapıorum ama yoruldum valla yaaa sizlerde ne var ne yok ???

izmirliler... kısık köye bebişime mobilya bakmaya gidiyoruz... gelince çeşitleri ve fiyatları anlatırım...

öptüm....

ayy kısıkköye gideceğim ben de ama hazır değil yaptırmak istiyorum
bu odayı dolap yaptırmıcam gömme dolap yaptırcağız boydan boya
ama kısıkköye gidip bakılmalı kesinlikle
bilgilendir bizi dönüşte

sevgili meltemizmir ve morcivert...güzel haberlerinize çok ama çok sevindim...hep böyle iyi haberler alırız inşallh...
ayşeeylül senin de gözünaydın canım...
ve...şubatın en güzel anneleri....
hepinize mutlu haftasonları diliyorum...

gözün aydın canım
darısı bekleyenlere ,bize inşallah
ben de genelde hareketlerini göbek deliği çevremde hissediyorum demek kafaymış haaa
boyu ve kilosu da maşalah çok iyi:nazar:
nazar değmesin miniklerimizee
aay gel cuma geellll

ayy kısıkköye gideceğim ben de ama hazır değil yaptırmak istiyorum
bu odayı dolap yaptırmıcam gömme dolap yaptırcağız boydan boya
ama kısıkköye gidip bakılmalı kesinlikle
bilgilendir bizi dönüşte

oda süper bisey bayildim, ama bebek dönmeyye basladigi zaman o yatakdan düsmesmi acik yantarafi, yada kapalimi yaptiracan orayi??

kızlar cok güzel haberlerle geldim cok şükür. detaylı usg için gittm. 18+o hft dayım ama 3lümde problem cıktığı için drum erken ama bi bakalım demişti.
bugün tedirgin bi şekilde gittim dua ede ede.. çok şükür ki tek bi anormal bulgu cıkmadı, herşeyi olması gerektiği gibi haftasıyla uyumlu cıktı. plasentanın yerleşiminden tutun da oğluşumun beyni, kalbi, böbrekleri, mesanesi kolları-bacakları, parmakları burnu, gözdeki lens yapısına kadar herşeyini gösterdi saolsun dr cuummm :16::16::16::16::16:
2 hafta sonra da tekrar gitcem 20 haftalk olsn tekrar gel dedi. kalbi için de 24. hfta gidecekmişim..

3lü testle uyumlu tek bi bulgu cıkmadı kısacası. cok mutluyum rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin. darısı sıkıntılı annelerin başına inşalllaaahhhh:21:

dua eden iyi temennilerde bulunan teyzeleri oğluşum sizi öpüyor minik dudaklarıyla tek tekk :54::54::54::54::54::54: :nazar::nazar::nazar::nazar:
ohhh çok şükür nası bir rahatlama dimi
maşalah oğluna:nazar:
sağllıkla büyüsün sıpaa:nazar:

oda süper bisey bayildim, ama bebek dönmeyye basladigi zaman o yatakdan düsmesmi acik yantarafi, yada kapalimi yaptiracan orayi??

tabi canım kapalı ,sürgülü artık nasıl olursa büyüyen cinsten yaptıracğım
ama evimiz bitrerse
bitmezse bir süre sadece beşikle idare ederim
ama duvarı falan aynen böyle yapacağım Allah'ın izniyle

kızlar çalışan bayanlar özellikle
hamile çorabı alacak mısınız?
normal külotlu çoraplar olmayacak mı bize

Back
X