2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Çok hastayım ya burnum akıyo,hapşırıyorum ve durmadan öksürüyorum :2: öksürmekten boğazım perişan oldu ve midemi bulandırıyo aynı anda öksürüp hapşırıp kusuyorum.. bunca şeyin üstüne bide reflüm azdı yemek bile yiyemez oldum.Ihlamur elma tarçın kaynattım içerken resmen içimin yandığımı hissediyorum.Başka önerisi olan varmı neler iyi gelir??:2::2:
Cnm ben yarim limona kupa dolacak kadar su ekleyip bi kac yaprak taze naneyi elimle parcalayip icine attim. Biraz da karabiber ve elma kabugu. Hepsini kaynattim. Bardaga dokunce bal kattim. Enerjim yerine geldi. Vitamin manyagi oldum.:)
yeni doğum yapan bir arkadaşıma dedim ki:karnımda top gibi duruyor,sertleşiyor o bölge ve sancı veriyor dedim.
aaa çok erken, bunlar bebek kasılması hemen doktorunu ara dedi. erken doğum belirtisi bunlar dedi.
bi aradım doktorumu, doğruymuş. doktorum : hemen en yakın hastaneye git dedi. kanama ,su gelmesi yoksa bile sen yine de bi git beni haberdar et dedi.
eşim gelicek acile gitcez onu bekliyorum.
Allahım yaa OFFF
inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
Gecmis olsun tatlim insallah bisey cikmaz. Benim de gecen hafta oldu hatta boyle ayrilma kopma hissi de oldu. Ben de korktum. Dru aramadim nasilsa gidicem kontrole diye ama yattim ne olur nolmaz. İnsallah erken dogum habercileri degillerdir.

Ben ağzıma tuz sürmem hatta yemeklere bile tuz koymayı unuturum taaki biri tuz koymamışsın deyince farkederim tuz olmadığını su içmeye gelince en az 3 litre su içiyorum dahada mı arttırmalıyım?

tek bacagında daha mı fazla şişlik? bence doktora git. ben biyerde okumuştum tek bacakta yoğun şişlik daha farklı bir şey olabilir Allah korusun.
Söylediğine göre beslenmende sorunn yok.. en iyisi sor ne olur ne olmazzz... geçmiş olsunn

cnm inceledim videosunu da izledim bence çok güzel. sadece ağırlığı beni endişelendiriyo biraz.
bana da bi tane yurt dışından geldi abc design markası.
neredeyse herşeyi aynı görüntü olarak da çok benziyo ama ağır mı başka alsak mi diye düşünmüyo değilim.
onun dışında herşeyi tüm özellikleri çok güzel. fiyatı da gayet iyi.
fiyata oto koltuğu ve taşıma çantası dahil mi videodaki gibi???

kızlar benim belim ianılmaz ağrıyor ya. Ağrı da değil acı gibi. otururken ayaktayken hiç bişeyim yok
ama uzanıp da sağa sola dönmeye kalksam canımdan can gidiyo. bıçak saplanıyo sanki.
biraz uzanıp kalkınca ilk bi kaç adımda ağırlığımı sola veremiyorum yine aynı acı...
topallıyorum resmen ısınıncaya kadar. yorulduğum günler daha fazla oluyo. sizde de var mı? doktora sorucam ya en kısa zamanda???? :(

kızlar benim belim ianılmaz ağrıyor ya. Ağrı da değil acı gibi. otururken ayaktayken hiç bişeyim yok
ama uzanıp da sağa sola dönmeye kalksam canımdan can gidiyo. bıçak saplanıyo sanki.
biraz uzanıp kalkınca ilk bi kaç adımda ağırlığımı sola veremiyorum yine aynı acı...
topallıyorum resmen ısınıncaya kadar. yorulduğum günler daha fazla oluyo. sizde de var mı? doktora sorucam ya en kısa zamanda???? :(

canım ben de fazlasıyla bel ağrısı çekiyorum
yanma şeklinde ve dediğin gibi bıçaklar saplanıyor
ben de danışacağım doktoruma bakalım ne diyecek

Evet canım yorulunca bende de aynısı oluyor.yalnız değilsin yanii:)) hele temizlik falan yaptıysam o gün sorma yanii... dediğin gibi ne sağıma ne soluma dönebiliyorum..normal sanırım..

Aynen cnm benim de oyle oluyo. Ama benim tam belim degil biraz daha asagisi kalcama dogru. Ozellikle o gun gezdiysem yorulduysam temizlik uaptiysam adim atamiyorum. Ne yatis ne yurume iyi geliyo. Cozdum ki buyuk bir yastiga biraz arkaya dogru yaslanarak oturmak en rahat pozisyon. Dra sordugumda (16.haftaydi) erken demisti. Daha once belimi ya da kuyruk sokumumu incitmis olabilecegimden oldugunu soylemisti. Bazi yerlerde erken dogum belirtisi yaziyo. Annem oralarimin genisledigi icin aci cektigimi soyluyo. Kocamsa bebegin buyudugu kanaatinde.:ssz::1: bense bir an once dogursam da rahatlasam derdindeyim:49:

Kizlar once kocamla birlikte namaz kildik, sonra biraz film izledik (aramizda bebek var), sonra baristik iste, simdi de beni baklava yemeye goturcek :) cok mutluyum. Allah bizi hic ayirmasin insallah. Kizimiz da biz barisinca cok mutlu oldu dans etti gene bize.:emir_bebek::1:

geçmiş olsun:( evde falan değildiniz inşallah!

yeni doğum yapan bir arkadaşıma dedim ki:karnımda top gibi duruyor,sertleşiyor o bölge ve sancı veriyor dedim.
aaa çok erken, bunlar bebek kasılması hemen doktorunu ara dedi. erken doğum belirtisi bunlar dedi.
bi aradım doktorumu, doğruymuş. doktorum : hemen en yakın hastaneye git dedi. kanama ,su gelmesi yoksa bile sen yine de bi git beni haberdar et dedi.
eşim gelicek acile gitcez onu bekliyorum.
Allahım yaa OFFF
inşallah hayırlı haberlerle dönerim.

noldu canım doktor ne dedı bu sertlesme oluyo sancım agrım olmuyo ama cok yemeye baglıodum ben ayy kotu bısımıkı

bendede 10 güdür bitmek bilmeyen bi ağrı vardı sadece sol tarafta ve sabit bi yerde
ağrı derken normalde bişey yok fakat hareket ederken şiddetli batmalar oluyodu özellikle geceleri çok kötü oluyodum hareketsiz bırakıyodu çünkü
doktorum ortopedi doktoru açıklama getiremediler
ebe arkadaşım var ona danıştım bel soğukluğudur dedi
gebelerde üşütme kaynaklı böyle ağrılar olurmuş belini sıcak tut sar dedi,yaptım ve çok şükür bu gün daha iyiyiyim

hımm karsıyaka bana ters ucyol tarafındayım ben olmadı kemeraltı yaparım
bu arada dun senınle konustugumuz dıkışlerı zonklatma olayını cozdum ben bugun
benım oğlanın ayakları tam oraya denk gelıyor tabbıkı her tekmede tam dıkışlere gelıyor benı zonklatıyor:)

aman inşallah benim de öyledir ama bazen dikişlerin orda toparlanıyo gibi kabartıyo sanki benimki...

Ezel izmir de doktorun kim? istanbul da yaşıyorum ama İzmir liyim kalkar gelirim :)

canım doktorum prof dr fuat akercan...riskli gebelik uzmanı..eğer gelmeye niyetlenirsen özelden yazarsın bana...bu işin en ünlü doktoru istanbuldaydı ama ona 3-4 ay önceden randevu almak gerekiyordu..izmir de o derece yoğunluk yok Allahtan ama riskli gebelik uzmanı çok yoktur zannedersem

merhabalar dicem kimseler yok:9::9:

bugun yoğun geçti misafir ağırladık:27:mamalar yaptık kızımla:9:yeni gittiler dinleniorum:37:

Kizlar once kocamla birlikte namaz kildik, sonra biraz film izledik (aramizda bebek var), sonra baristik iste, simdi de beni baklava yemeye goturcek :) cok mutluyum. Allah bizi hic ayirmasin insallah. Kizimiz da biz barisinca cok mutlu oldu dans etti gene bize.:emir_bebek::1:

gözün aydın maşallah diyim allah bozmasın aranızı inş bir daha hiç. hepimizin eşleriyle aramız iyi olsn inş amin:nazar:

Back
X