- Konu Sahibi papatya3459
- #15.221
canım cuma günü kızı kaçıran adamı yakalamışlar. 10 gün doolmuştu çünkü. eşim aradı ben de gideyim teslim olayım iş yerime gelmesinler rezil olurum dedi. tamam dedim okuluma geldi vedalaştık gitti. demişler senin yakalaman falan yok. dosyanı bekliyoruz senin. gelince dilekçe vermişsin 6 ay erteletmek için onun kararı verilecek. 4 gün oldu hala dosya yok. neyse eşim de demiş ya ben hep izin alıyorum bahanelerle işten biran önce olsun. sekreter de demiş, o zaman hızlandırmak için git emniyete senin erteletme gerekçelerinin doğruluğunu araştıracak o lan adama o seni bulmadan sen ona anlat. gitmiş o da sorular sormuş ne iş yaparsın elşin hamile mi falan filan. eşini de çağır demiş. aradı gel. ben de müdüre söylememiştim mecbur izin almak için açtım durumu. böyle böyle dedim. neden daha önce söylemedin savcı benim arkadaşım yardımcı olurduk en azından dedi. git ifade ver eşinle bana gelin dedi. bir sevindik. gittik ifade verdim. sonra müdürümün yanına gittik. eşini eve bırak senle gidelim savcının korumasının yanına falan dediler öylşe gittiler görüştüler. ilamatın fotokopisini ona verdiler savcıya iletecek. en azından bir ümit doğdu. bilmiyorum müdür de dedi sen sıkma canını ben ayarlıcam denetimli serbestlikle çıkar biriki günde çalışması gereken kamu olarak da bizim okulu gösteririz imza bile atmaz sen atarsın yerine falan filan bakalım ama dosya gelmeli dediler. dosy gelsin bakacağız ümitlerimiz boşa mıı gidecek yoksa alllah çocuğumuzun yüzü suyu hürmetine yüzümüze gülecek mi???? dosyayı beklioruz..
ayyy canım bak allah nasıl denk getiriyo işte..müdürün de savcıyı tanıyomuş inşallah bi şekilde güzel bi cevap alırsınız...bol bol dua et içini de ferah tut mutlaka ertelerler canım cezayı senden daha çok ertelemeye kimin ihtiyacı olabilir ki hamilesin sonuçta.....