2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım cuma günü kızı kaçıran adamı yakalamışlar. 10 gün doolmuştu çünkü. eşim aradı ben de gideyim teslim olayım iş yerime gelmesinler rezil olurum dedi. tamam dedim okuluma geldi vedalaştık gitti. demişler senin yakalaman falan yok. dosyanı bekliyoruz senin. gelince dilekçe vermişsin 6 ay erteletmek için onun kararı verilecek. 4 gün oldu hala dosya yok. neyse eşim de demiş ya ben hep izin alıyorum bahanelerle işten biran önce olsun. sekreter de demiş, o zaman hızlandırmak için git emniyete senin erteletme gerekçelerinin doğruluğunu araştıracak o lan adama o seni bulmadan sen ona anlat. gitmiş o da sorular sormuş ne iş yaparsın elşin hamile mi falan filan. eşini de çağır demiş. aradı gel. ben de müdüre söylememiştim mecbur izin almak için açtım durumu. böyle böyle dedim. neden daha önce söylemedin savcı benim arkadaşım yardımcı olurduk en azından dedi. git ifade ver eşinle bana gelin dedi. bir sevindik. gittik ifade verdim. sonra müdürümün yanına gittik. eşini eve bırak senle gidelim savcının korumasının yanına falan dediler öylşe gittiler görüştüler. ilamatın fotokopisini ona verdiler savcıya iletecek. en azından bir ümit doğdu. bilmiyorum müdür de dedi sen sıkma canını ben ayarlıcam denetimli serbestlikle çıkar biriki günde çalışması gereken kamu olarak da bizim okulu gösteririz imza bile atmaz sen atarsın yerine falan filan bakalım ama dosya gelmeli dediler. dosy gelsin bakacağız ümitlerimiz boşa mıı gidecek yoksa alllah çocuğumuzun yüzü suyu hürmetine yüzümüze gülecek mi???? dosyayı beklioruz..

ayyy canım bak allah nasıl denk getiriyo işte..müdürün de savcıyı tanıyomuş inşallah bi şekilde güzel bi cevap alırsınız...bol bol dua et içini de ferah tut mutlaka ertelerler canım cezayı senden daha çok ertelemeye kimin ihtiyacı olabilir ki hamilesin sonuçta.....

evet ben de aynı düşüncedeyim
normal doğum en güzeli ama çevremde yle şeyler duydum ki
bir arkadaşım bebeği 1 ay yoğun bakımda yattı kakasını yutmuş
bayramda bir arkadaşım daha doğum yaptı o da öyle
komşumuzun kızı doğum yaptı alttan 6 diikişi varr:50: berbatım diyorr

ablamlar benım ikisi de sezeryan oldular ve doktorları çok iyiydi iki güne kalktılar tabi daha ağır hareketler
ben o stresi yaşayamam gibi geliyor
nerde doğcak kaka mı yutçak alttan mı kesecekler vs.
normal doğum yapanlara imrenıyorum o ayrı
ama kişi kendini en iyi bilendir
ben yapamam
bir d bizim kan uyuşmazlığımız var bakalım doktor ne diyecek
ama ben sezeryan isticem

üstelik ben doğum hikayelerinden de hazzetmem biri anlatıyosa aman başıma gelecekleri bilmeden gideyim daha iyi derim ama hepsi de gözümün önünde olunca acayip tırstım valla ne yalan söyliyim 3.5 atıyorum şu anda...bi de sezaryan yaptıranlar ay şöyle rahat böyle rahat daha ertesi gün kalktım hiç ağrım yoktu falan diye anlattıkça aklım çeliniyo zaten niyetim zayıf onu da bitirecekler :9:

ben hayatımda karakola ilk defa girdim. o kadar korktum ki :) adam sordu hamileymişsin diye
benim cevap:
evet yaptırdık :))))) tüp bebek ya güya onu da doğru sölicem allahım rezillik :)))))

ben hayatımda karakola ilk defa girdim. o kadar korktum ki :) adam sordu hamileymişsin diye
benim cevap:
evet yaptırdık :))))) tüp bebek ya güya onu da doğru sölicem allahım rezillik :)))))

kız allah seni ne yapmasın sabah sabah gülme krizine soktun beni :9: aman da aman polise de her detayı anlatırmış bilinçli vatandaşım benim :9:

kızlar 18. haftadan sonra dişeti kanamalarınız başladımı 18 +5 kk hamilelik takviminde dişeti kanamalrı olabilir dedi ogün başladı bu kadar olur fırçalarken tabiki

üstelik ben doğum hikayelerinden de hazzetmem biri anlatıyosa aman başıma gelecekleri bilmeden gideyim daha iyi derim ama hepsi de gözümün önünde olunca acayip tırstım valla ne yalan söyliyim 3.5 atıyorum şu anda...bi de sezaryan yaptıranlar ay şöyle rahat böyle rahat daha ertesi gün kalktım hiç ağrım yoktu falan diye anlattıkça aklım çeliniyo zaten niyetim zayıf onu da bitirecekler :9:
valla ben de çoktan bitti :9::9:
benim cevap:
:9::9::9::9::9:yy beni güldürdün Allah da seni güldürsünn

Yaptırdıkk:))):1::1:

kızlar 18. haftadan sonra dişeti kanamalarınız başladımı 18 +5 kk hamilelik takviminde dişeti kanamalrı olabilir dedi ogün başladı bu kadar olur fırçalarken tabiki

Allah'a şükür ben de başlamadı ki dişlerim sağlam değil
aman aman başlamasın nolur

Allah'a şükür ben de başlamadı ki dişlerim sağlam değil
aman aman başlamasın nolur
[/QUOTE]

canım fırçalarken oluyor ya aslında hamilelik belirtilerini tam yaşıyorum buda yolunda gittiğini gösteriyor öyle teselli ediyorum kendimi :)

ayy kızlar şimdi hepimizin hamilelik takvimine göz atıyorumda ortalama 135-145 gün kaldı yazıyor yani bir bu kadar daha dayanacağız zaman ne çabuk geçti yarıladık. Rabbim inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

evimize hırsız gırmıs tum altınlarım gıttı soktayım heyecanla haftasonunu beklerken sabah sabah basımıza gelenlere ınanamyrum:(

çok geçmiş olsun gerçekten helede şu ihtiyaç döneminde çok çok zor Allah yardımcınız olsun inşallah bulunur. Bende öyle etkilenmişimki bunu okuyunca rüyamda evime biri girmişti.

kızlar günaydın... benim yavrucak artık hiç durmuyor... hiperaktif mi olacak ne... allahım bir tekmeler 17 cm lik şey nasıl öyle acıtıyor. dün gece uyutmadı anlamadım nasıl vurabiliyor öyle... babasının eline de atıyor tekmeleri.. :))) çok güzel bişeyyyyyyyyyyyyyyy :)))) bugün 20+0 ım. salı günü gidince de kesin uyur :)))) isim konusu hergün değişiyor

düşündüğümüz isimler şöyle:

soner : ben merak sardım bu isme nedense içim ısındı.
rüzgar
poyraz
çağrı
toprak: bizim öğretmenin oğlunun ismi çok beğeniyordum o koydu diye koyamam diyordum annem ne alaka beğeniyorsan koy dedi de bilmiyorum koymam herlde :)
kuzey: nedense ısınamadım. eşim istiyor.
demir

ben şuanda en çok soner istiyorum. genelde ısınmam isimlere kolay kolay ama buna nedense ısındım. çevremde akrabalarımda kimse de de yok. ama aklım rüzgar ve poyraz da da kalmıyor değil. sizce soner nasıl???

bir de bursalı anneler alışveriş için uygun yer arıyorum... kapalıçarşıda özlem bebe yi ve bakırcılar çarşısında bebeler sarayı ile bebetto yu önerdiler... ne dersiniz? siz nereden alacaksınız ya da aldınız???
heheheh canım benım fıkrım ortada zaten dımı:) ruzgarın annesıyım ben dun doktor oğluma ne olcak ısmı kardesının dıye sordu oda gerıle gerıle ruzgar dedi:) e benım adımda meltem esımde yıldırım hava raporu gıbıyız:)
toprak ısmıde cok guzel 2 arkadasım koydu oyuzden ben koyamam ama ruzgarın yanında denız de olacak bızde nasıpse

Kızlar Merhaba,

Dün bahsetmiştim 4lü test sonuçlarımda sorun çıktığından. Şimdi diğer forumlara da bakarken biri 4lü test taramasında gebelik haftasının yanlış yazıldığını o yüzden riskli sonuç verdiğini, hafta düzeltiğinde riskin kaybolduğunu söylemiş. Ben de bundan ümitlendim. Çünkü benim de tarihim 16+1 yerine 17+2 olarak yazıyor 4 lü test sonuç kağıdında.. Ama bebeğim ultrasonda 1 hafta önden gidiodu, acaba o tarihi baza alarak mı 4lü test yapılıyor yoksa SAT a göre mi?

Yanında 3lü ya da 4lü test sonucu olanlar kontrol edebilirler mi acaba?

Kızlar Merhaba,

Dün bahsetmiştim 4lü test sonuçlarımda sorun çıktığından. Şimdi diğer forumlara da bakarken biri 4lü test taramasında gebelik haftasının yanlış yazıldığını o yüzden riskli sonuç verdiğini, hafta düzeltiğinde riskin kaybolduğunu söylemiş. Ben de bundan ümitlendim. Çünkü benim de tarihim 16+1 yerine 17+2 olarak yazıyor 4 lü test sonuç kağıdında.. Ama bebeğim ultrasonda 1 hafta önden gidiodu, acaba o tarihi baza alarak mı 4lü test yapılıyor yoksa SAT a göre mi?

Yanında 3lü ya da 4lü test sonucu olanlar kontrol edebilirler mi acaba?

canım benimde ultrasonda yaklasık 8-10 gün önden gidiyo.3 lü taramayı da sata göre değil ileri olan ultrasona göre bakmışar

bir şey daha sorabilir miyim?
dr. larınız bebişin boyunu söylerken baştan popoya olan kısmını mı söylüyor..? yoksa bacak mesafesini de ekliyor mu?bir bilginiz var mı?

Cnm uyluk kemigi uzunlugunun 7 katini soyluyolar total boy olarak. Artik bastan popoya fln mumkun degil.

Kizlar ya benim gecen hafta sag kasigimda(plesantam orda) agri aci kopma hissi olmustu. Biz de esimle randevuya kadar iliskiye girmeyelim demistik. Randevu alamadik onumuzdeki sali gidicez. Bu sure icinde bisey yapmadik ve agrim azaldi, ara ara yokladi. Dun gece artik dayanamadik, nasilsa bisey kalmadi nerdeyse, bebek de hareketli diye..:26:
Sabaha karsi bogaz acisiyla uyanmistim(o ayri mesele de) kizim da uyandi cok kipirdandi bir saat. Tekrar uyuyup kalktigimda ise pembe-kirmizi cok az bi kan izi vardi. Acaba bisey mi oldu dersiniz? Su an bi agrim sancim yok ama.:ssz:

Son düzenleme:
Hamile Yogası Bölüm 1 | Video İzle ve Paylaş | video.ekolay.net

kızlar bunu yaptım demin artık sabahları yapmayı düşünüyorum rahat doğum için, ödem oluşmaması için kasların esnemesi için yoga yapmak lazım diye düşünüyorum. Sabahları yapayım diyorum artık zamanıdır. Nedersiniz?

canım bende ebru şallının hamilelikte pilates dvd sini aldım begendim de bi kere yaptım .
yapmay düşünüyorum ama fırsat bulamıyorum.yapalı bi haftayı geçti.
haftada şimdi 2-3 kere yapabilsem ıyı olacak

Cnm uyluk kemigi uzunlugunun 7 katini soyluyolar total boy olarak. Artik bastan popoya fln mumkun degil.

Kizlar ya benim gecen hafta sag kasigimda(plesantam orda) agri aci koma hissi olmustu. Biz de esimle randevuya kadar iliskiye girmeyelim demistik. Randevu alamadik onumuzdeki sali gidicez. Bu sure icinde bisey yapmadik ve agrim azaldi, ara ara yokladi. Dun gece artik dayanamadik, nasilsa bisey kalmadi nerdeyse, bebek de hareketli diye..:26:
Sabaha karsi bogaz acisiyla uyanmistim(o ayri mesele de) kizim da uyandi cok kipirdandi bir saat. Tekrar uyuyup kalktigimda ise pembe-kirmizi cok az bi kan izi vardi. Acaba bisey mi oldu dersiniz? Su an bi agrim sancim yok ama.:ssz:

olmamıştır bişey inş merak etme canım benimde zaman zaman oluyo ama şükür bişey yok.içim rahat etsin diyosanda dr una bi sor

canlarr,nasılsınızz? ara ara gırıyorum ama pek denk gelemıoruz kımseylee :( ben ıyıyım ogumda ıyıdır dıe dusunuorum o tekme attıkca ben ıyı oldugunu dusunuorum yanıı :) bısuredır doktora falan gıtmedım cunku bacakları bır ya da ıkı hafta gerıden gelıyo dendı hep pskolojımm cok bozuldu:( bende ayrıntılıya kadar ultrosona gırmeme kararı aldımm ayın onunda gırcemm bakalım bakalım.. oglumu ıyıce hıssetmeye basladıgımdan berı cook mutluyumm, hanı benı duydugundan emınım artık onunla konusuorum vuruyo oynuyo cokk guzel bı duyguymuss ya ınsallah sagsaglım kucaklarımıza alırız yavrularımızı.:nazar::nazar:

bende bende pilatese başladım ebru şallının 4 gün yapıyorm sabahları ama çok yavaş ve uzun sıkıcı geliyor ite kaka yapıyorum

Back
X