- 27 Şubat 2012
- 17.054
- 28.886
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
- #15.241
ooh bizim kızlarr platese falan da başlamış valla ben boş boş oturuyorum neden ki ? plates falan bana göre değill 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o gaz sancısını geçen gün ben öyle bir yaşadım ki
sağ belimden sağ kasığıma giren inanılmaz bir ağrı
kalmaıyorum,ayağımı kaldıramıyorum dedim ki ben doğuruyorum heralde tbe tbeee
ieri ki aylarda olsaydım valla inancaktım buna
epey sürdü kıvrandım
doktorumu aaradım olabilir gazdır dedi bir tamol ve maden suyu iç dedi
inan oymuş ama çok korktum sana da geçmiş olsun
benım de annem uzakta ama gel desem koşar gelir sağolsun
kışa gelecek artık heycanla bekliyorum
bu arada kızlar
ben gece sağa sola zor dnüyorum sanki karnımın içi acıyor kasıklarım batıyor
doktoruma sormuştum gece dnüşte sağ kasığım çok acıyor diye o da bebek oraya yerleşmiş olabilir dedi
sizde de var mı bu gece dnüş sorunu
korkuyorum
boğazım çok kötüydü anam 2 gündür bişey yapıyor içiriyor biraz daha iyi.
elma armut havuç yarım limon doğal kayısı kurusu kuru üzüm bunları kaynatıyor. blender dan geçiriyor. ılıyınca içine bal ve 3 çeşit pekmez koyuyor.yarımşar çay kaşığı tarçın ve zencefil koyuyor. valla nefes alamıyordum boğazım biraz daha iyi şimdi...tabi çok iyi değilim ama ilk güne göre biraz düzeldim.. inşallah ilaca gerek kalmaz![]()
canım bende ebru şallının hamilelikte pilates dvd sini aldım begendim de bi kere yaptım .
yapmay düşünüyorum ama fırsat bulamıyorum.yapalı bi haftayı geçti.
haftada şimdi 2-3 kere yapabilsem ıyı olacak
ooh bizim kızlarr platese falan da başlamış valla ben boş boş oturuyorum neden ki ? plates falan bana göre değill![]()
aynen bende dönerken kollarımdan destek alarak dönüyorumsanki karnımın içinde kum çuvalı var ağırlık yapıo gibi sağa sola dönerken
[/QUOTayy yalnız değilim ya valla rahatladım
ama resmen bu gece ahlaya vahlaya döndüm
anam dedim 8-9 aylık olunca ne yapacaksın acaba
neyse normal bir süreçse katlanacağız tabi kiE]
Kiz berine nerdesin sen? Hosgeldin
Kizlaaaarrrrr bugun cok midem bulaniyoooooooo...saci mi cikiyo acaba kizcemin?
![]()
daha önceden söylemiştim arkadaşlardan bambu beşik alacaktık ilk zamanlarda kullanmak için:26:fakat tekerlekliymiş beşik sallananlardan değilmiş kararsız kaldım ileri geri yaparsın diolar oda çok zor olur çünki yeğenimden biliorum ileri geriye alıştığından çok zorluk çekmişti kardeşim
bu tekerlekliler acaba sallamaya çevrilmez mi bilgisi olanlar varmı:26::26:
canım benım oğluma adıgım suntalemdı bu ay degıstırdım oda buyudugu ıcın ondan kalan dolabı ve sıdonyetıde ruzgara ayırdım , ona oda yapana kadar 3. odada kalacak esyalarını koyacagım ruzgar benım odamda park yatakya yapacak yaanı suntalemde eskımıyor bu arada tepe home da cok guzel bebek odası var orayada bak
bebekler buyudugu ıcın bastan popoya ayrı bacakları ayrı olcuyorlar
canım tamamen şahsi fikrim uygulayacağımı söylüyorum
2-3 sene sonra demişsin çocuk değiştirmek isterse
açıkçası o yaşta küçük çocuğun oda değiştirmek istemesi bana pek mantıklı gelmiyor yani hangimizin oldu ki ayrı odası
sonuçta onların ALlah'ın izniyle ayrı odası olacak
benım ablam ilk kızında aldı kız 10 oğplan 4.5 yaşında inan hala aynı oda sapasağlam
anca bundan sonra belki düşünürler değitirmeyi
çok çiçekli böcekli şeyler belki 4-5 yaşında çocuğu sıkabilir diye düşünüyorum
hani ben büyüdüm bebek değilim havasına giriyorlar ya
ama 2-3 yaşındaki çocuğa açıkçası sırf zevkinden dolayı sınırlı geçinen insanlar olarak tekrar oda alamam
ve aldığım ya da yaptırdığım odayı uzun süre kullanacak türden beyaz yaptıracağım ki odada değişiklik rahat olsun
duvar boyası halı aksesuar vs.
aayy bunu ben de sordum unutmuşum
ama meltem cevap vermiş
benım 16+6 doktorum 20cm demiştiiacaba yanlış olabilir diye düşünmeden edemiyorum doktoruma güvenim tam ama olabilir insanlık hali
![]()
bu arada kızlar
ben gece sağa sola zor dnüyorum sanki karnımın içi acıyor kasıklarım batıyor
doktoruma sormuştum gece dnüşte sağ kasığım çok acıyor diye o da bebek oraya yerleşmiş olabilir dedi
sizde de var mı bu gece dnüş sorunu
korkuyorum
kızlar günaydın... benim yavrucak artık hiç durmuyor... hiperaktif mi olacak ne... allahım bir tekmeler 17 cm lik şey nasıl öyle acıtıyor. dün gece uyutmadı anlamadım nasıl vurabiliyor öyle... babasının eline de atıyor tekmeleri.. :))) çok güzel bişeyyyyyyyyyyyyyyy :)))) bugün 20+0 ım. salı günü gidince de kesin uyur :)))) isim konusu hergün değişiyor
düşündüğümüz isimler şöyle:
soner : ben merak sardım bu isme nedense içim ısındı.
rüzgar
poyraz
çağrı
toprak: bizim öğretmenin oğlunun ismi çok beğeniyordum o koydu diye koyamam diyordum annem ne alaka beğeniyorsan koy dedi de bilmiyorum koymam herlde :)
kuzey: nedense ısınamadım. eşim istiyor.
demir
ben şuanda en çok soner istiyorum. genelde ısınmam isimlere kolay kolay ama buna nedense ısındım. çevremde akrabalarımda kimse de de yok. ama aklım rüzgar ve poyraz da da kalmıyor değil. sizce soner nasıl???
bir de bursalı anneler alışveriş için uygun yer arıyorum... kapalıçarşıda özlem bebe yi ve bakırcılar çarşısında bebeler sarayı ile bebetto yu önerdiler... ne dersiniz? siz nereden alacaksınız ya da aldınız???
ben hayatımda karakola ilk defa girdim. o kadar korktum ki :) adam sordu hamileymişsin diye
benim cevap:
evet yaptırdık :))))) tüp bebek ya güya onu da doğru sölicem allahım rezillik :)))))
Cnm uyluk kemigi uzunlugunun 7 katini soyluyolar total boy olarak. Artik bastan popoya fln mumkun degil.
Kizlar ya benim gecen hafta sag kasigimda(plesantam orda) agri aci kopma hissi olmustu. Biz de esimle randevuya kadar iliskiye girmeyelim demistik. Randevu alamadik onumuzdeki sali gidicez. Bu sure icinde bisey yapmadik ve agrim azaldi, ara ara yokladi. Dun gece artik dayanamadik, nasilsa bisey kalmadi nerdeyse, bebek de hareketli diye..:26:
Sabaha karsi bogaz acisiyla uyanmistim(o ayri mesele de) kizim da uyandi cok kipirdandi bir saat. Tekrar uyuyup kalktigimda ise pembe-kirmizi cok az bi kan izi vardi. Acaba bisey mi oldu dersiniz? Su an bi agrim sancim yok ama.![]()
ezel123 ; sağol bitanem merak ettiğin için ama inan ki sık sık yazıcak pek olumlu düşüncelerim yok. burda sürekli karamsar şeyler yazıp diğer arkadaşların da keyfini kaçırmak istemem. bu arada akşam yine yüreğim hopladı. idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdına kan geldi. meğer idrar yaptığım yerin ucunda kara bişey çıkmış, kan pıhtılaşmış gibi ucu. merhem sürsem mi bilemedim. ne olduğunu da anlamadım açıkçası. inş. mikrop kapmaz.
:
o zamanki zamanla şimdisi aynı değilki herşey değişti yediğimiz gıdalardan tut herşey..kardeşlerim sezeryan oldular çok memnunlar ne ağrı ne bişey doktor çok iyi bende ona gidicem inş.bu arada kardeşimin ilk çocuğu mormal oldu ve tam 20 dikişle
ve 1 hafta sarılıktan yattı hastanede bebek
kişiliği ise tam bir sinir küpü kardeşime illallah dedirtti
diğer çocuğuda sezeryan şeker gibi
yemesi içmesi yerinde artı sarılık felan da olmadı
ne diyeyim kısmet bakalım önümüzdeki gunler ne gösterecek bize![]()
şükür ki bir sorun yokmuş canım, herşey normal çıktı. normal süreçte olurmuş böyle bebeğin toparlanması falan .
iyi geceler herkeseeeeee
dün bebişimiz için bebek odası baktık.. bazılarınıza sadece beşik almak akıllıca gelebilir.. ama benim bir odamda bekarlık kanepem felan vardı zaten..bebiş için ayırmıştım ve oda takımı almak istiyorum..çok güzel cici cici odalar var ..ama pek karar veremedim... burdan yazmış olayım bu kararsızlığımı bilende varsa yanıtlasın lütfen..nede olsa ikinci bebeğini bekleyen tecrübeli arkadaşlarımızda var topikte...
şimdi başlıyorum... iki tür oda var bir tanesi mdf denilen sağlam ve pahalı cinsten...bir takımda suntalem denilen ucuz ve dayanıksız olan tipten..dayanıksız derken yine 3-5 sene gider herhalde... benim karar veremediğim konu ise bebeğim eğer yaramaz(insallah olmaz) veya zevkine düşkün bir bebiş olursa oda takımını 2-3 sene sonra değiştirmek zorunda kalırsam pahalı ve dayanıklı almaya gerek var mı? ve suntalem olanlar daha cicili bicili geldi bana.. ama görüntü var ses yok mu acaba?bilgisi olan varsa benimle de paylaşırsa sevinirim...
not: illaki ikinci bebek bekleyenlere değil.. ilk bebeğine hamile kalan arkadaşlar neler yapacak acaba?
canlarr,nasılsınızz? ara ara gırıyorum ama pek denk gelemıoruz kımseyleeben ıyıyım ogumda ıyıdır dıe dusunuorum o tekme attıkca ben ıyı oldugunu dusunuorum yanıı :) bısuredır doktora falan gıtmedım cunku bacakları bır ya da ıkı hafta gerıden gelıyo dendı hep pskolojımm cok bozuldu
bende ayrıntılıya kadar ultrosona gırmeme kararı aldımm ayın onunda gırcemm bakalım bakalım.. oglumu ıyıce hıssetmeye basladıgımdan berı cook mutluyumm, hanı benı duydugundan emınım artık onunla konusuorum vuruyo oynuyo cokk guzel bı duyguymuss ya ınsallah sagsaglım kucaklarımıza alırız yavrularımızı.
![]()
bambu beşiklerden bende düşünüyordum ama gözüme çok küçük geldi büyüynce kullanışlı olmaz sanırım o yüzden vazgectim been
ayy valla bugun bıttım temızlık yemek market derken hala bısuru ısım var yarnda okul varbugun bır erken dogum haberı aldım 30 haftalık suyu gelms kızın daha var dıe hıcbısıyı hazır degıldı ısmıne bıle karar vermemstı bunu duyuncaa ya basıma gelrse dedım valla
oğluşlar ve kocışleeee focayı gezıp geldım ıyot kokusunu mısss gıbı cektım ıcıme bundan sonra acık havada gezılmez bugun bıle ceket gıydım sogumus hava
bızde cıceklı koy dıye nıyetlenıp rotayı focaya cevırdık ruzgar yoktu ama serındı ayagımda babetler vardı usuduay Allah korusun zamanında ve de sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah
ooh iyot kokusu iyidir
biz de çiçekliköydeydik ama hava çok sıcaktı kolsuzlaydı kızım bile...foça rüzgarlı oluyo ya ondan serin olmuştur
kızlar tatlıyımı çok yiyorsunuz ekşiyi mi