2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aslında esinu nun söylediği battaniyeden örmek icin ip almaya gitmiştim ipleri alırken bi model dergisi gördüm onu da aldım. icinde cok güzel seyler var. alize nin dergisi almak isteyen olursa. model beğenen olursa tarifini de bakıp yazabilirim kuzular :16::16:

$20120924_110510.webp $20120924_110907.webp $20120924_110858.webp $20120924_110842.webp $20120924_110826.webp $20120924_110815.webp $20120924_110801.webp $20120924_110748.webp $20120924_110728.webp $20120924_110709.webp $20120924_110649.webp $20120924_110634.webp $20120924_110551.webp $20120924_110534.webp $20120924_110953.webp :

yok canım ya nerde daha yarısındayım gittikçe de büyüdüğü için daha zor oluyor tabi.
modeli tış işi trabzan
resmini ekledim aşağıya

Eki Görüntüle 516713

tekrar atman cok iyi olmş cnm ya kaçla başlamıştın sen tekrar anlatsan sana zahmet başlıcam hemen malzemeler hazır:6::6::6:
renkleri farklı aldım oğluşa malum :9: inş bitirince de güzel olur

ağrıyan dişinin üstüne karanfil koy uyuşturuyor. ben de işe yaramıştı.

çok güzellermiş güle güle giydin kuzucun

yaa nerden aldın ben de istiyorummmmmmm :16:

nt den aldm canım. 19,5 tl fiyatıda gayet güzeldi tavsiye ederim. icinde dualar filan da var. herşeyi kaydedebiliyosun hemen hemen

sen de şu modeli bi anlat kuzum acaip hırslıyım su an da akşama bitircem sanki hehehehhe nası gaza gelmişsem

tekrar atman cok iyi olmş cnm ya kaçla başlamıştın sen tekrar anlatsan sana zahmet başlıcam hemen malzemeler hazır:6::6::6:
renkleri farklı aldım oğluşa malum :9: inş bitirince de güzel olur

şöyle canım
1.sıra 8 zincir çekip birleştirip yuvarlak yapıyorsun
2. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir yapıp yuvarlağı tamamlıyorsun
3. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir şeklinde yine yuvarlağı tamamlıyorsun
sonrası köşeler aynı deliğe 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan , aralara 3 trabzan 3 zincir şeklinde gidiyorsun.

çok basit bi model kolaylıkla ilerliyor sadece 1 metreye yaklaşınca o bir sıra hiç bitmeyecekmiş gibi uzuyor. sen ne renkler aldın canım. benim cinsiyet belli olmadığı için resimdeki renklerin aynısını aldım. valla çok tatlı duruyor. ananemiz memlekete gitmişti gelip görünce hayran oldu :17:

şöyle canım
2. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir yapıp yuvarlağı tamamlıyorsun
3. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir şeklinde yine yuvarlağı tamamlıyorsun
sonrası köşeler aynı deliğe 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan , aralara 3 trabzan 3 zincir şeklinde gidiyorsun.

çok basit bi model kolaylıkla ilerliyor sadece 1 metreye yaklaşınca o bir sıra hiç bitmeyecekmiş gibi uzuyor. sen ne renkler aldın canım. benim cinsiyet belli olmadığı için resimdeki renklerin aynısını aldım. valla çok tatlı duruyor. ananemiz memlekete gitmişti gelip görünce hayran oldu :17:

ooooo valla çok hızlısınız he bu arada hangi marka ip aldın kız sen

şöyle canım

bende görünce cok sevdim valla iyiki bulmuşsun bunu :16::16: ben sarı mavi beyaz aldım 4. rengi bulamadım belki 3 renk yaparım.

canım ilk sırada 3lü trabzanlardan 6 tane mi var orayı kaç yaptın??:26:

kızlarr acil yardım lütfen dişim çok ağrıyor bana bişey önerin çıldırcam ağrıdan
bacım istersen doktora da bi git çünkü tedavi yapılabilecek zamanımız şu anda

ohh güle güle kullansın bebişin inşlallah

şöyle canım

ellerine sağlık kuzucuk bende yapsam mı ki acep hiç öle bişi örmedim ama ?

ooooo valla çok hızlısınız he bu arada hangi marka ip aldın kız sen

örenbayan ın bebe yünü canım. yok be ne hızlısı çok yavaş gidiyo valla :50:

bende görünce cok sevdim valla iyiki bulmuşsun bunu :16::16: ben sarı mavi beyaz aldım 4. rengi bulamadım belki 3 renk yaparım.

canım ilk sırada 3lü trabzanlardan 6 tane mi var orayı kaç yaptın??:26:

ben de görür görmez bayıldım :16: 3 renk te olur tabi güzel renkler valla şimdiden kolay gelsin
yok canım 6 tane değil 4 tane kare yapıyorsun

bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..

bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..

Nasıl yani önlem almıyormu istirahat ilaç vernedimi? Bence riskli gebeliklerde uzman bı doktora görün bir an evvel

Allah korusun cnm başka bi uzmana da görün bakalım hemen ümitsizliğe kapılma.. 7. ayında doğan bebişler de gayet sağlıklı olabilirler güzel bakımla sen elinden gelen bişey varsa ve yapmıyosan o zaman üzül ama bunda senin elinde olan bi durum yok. inş hiç bişeycikler olmaz alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza hepimiz

canım allahın izniyle hiç bişi olmicak paşaya dualarımız seninle allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah başka doktora da bi git muayene ol bi doktorun dediği diğerini tutmuyo malesef bazen aslında hiç bişi yokken endişelendirebiliyolar bizi inşallah vaktinde sağlıkla doğar bebişin

Nasıl yani önlem almıyormu istirahat ilaç vernedimi? Bence riskli gebeliklerde uzman bı doktora görün bir an evvel

hiçbirşey yapmadı ilaç da vermedi sadece ileriki haftalarda çok sancın olursa ihmal etme gel dedi doğum sancısı olabilir dedi.. dinleniyorum sadece yapabilceğim hiçbirşey yok.. görümceme söyledim her doktor aynı değil başka bi doktorada gidelim dedi.. benim bu gittiğim doktor opr.dr bide bilmiyorum kafam çok karışık..

canım allahın izniyle hiç bişi olmicak paşaya dualarımız seninle allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah başka doktora da bi git muayene ol bi doktorun dediği diğerini tutmuyo malesef bazen aslında hiç bişi yokken endişelendirebiliyolar bizi inşallah vaktinde sağlıkla doğar bebişin

inşallah inşallah gamzelim yavrumu kucağıma alırım bugün gördüm o kadar özlemişim kii yanakları tombul tombul olmuş oğlumun kalbi güm güm atıyor hareketliydi zaten.. dualarınızdan eksik etmeyin nolur.. moralim çok bozuk

Back
X