- Konu Sahibi papatya3459
- #15.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya nerde daha yarısındayım gittikçe de büyüdüğü için daha zor oluyor tabi.
modeli tış işi trabzan
resmini ekledim aşağıya
Eki Görüntüle 516713
kızlarr acil yardım lütfen dişim çok ağrıyor bana bişey önerin çıldırcam ağrıdan
ağrıyan dişinin üstüne karanfil koy uyuşturuyor. ben de işe yaramıştı.kızlarr acil yardım lütfen dişim çok ağrıyor bana bişey önerin çıldırcam ağrıdan
iç sayfaların fotolarını cektim benim cok hoşuma gitti iyi düşünmüşler, ben hayatta hatırlayamam çoğunu yada kaydetmeyi :)
Eki Görüntüle 516782 Eki Görüntüle 516794 Eki Görüntüle 516793 Eki Görüntüle 516792 Eki Görüntüle 516791 Eki Görüntüle 516790 Eki Görüntüle 516789 Eki Görüntüle 516788 Eki Görüntüle 516787 Eki Görüntüle 516786 Eki Görüntüle 516785 Eki Görüntüle 516784 Eki Görüntüle 516783 Eki Görüntüle 516779 Eki Görüntüle 516780 Eki Görüntüle 516781 Eki Görüntüle 516795
karanfil yağı önerilmişti bana inş sanada fayda eder pamuğa koyup dişine koy
ağrıyan dişinin üstüne karanfil koy uyuşturuyor. ben de işe yaramıştı.
tamam kızlar tşk.ederim denicem hmen şimdi inşallah vardır işyerinde ya((
ağrıyan dişinin üstüne karanfil koy uyuşturuyor. ben de işe yaramıştı.
çok güzellermiş güle güle giydin kuzucun
yaa nerden aldın ben de istiyorummmmmmm![]()
tekrar atman cok iyi olmş cnm ya kaçla başlamıştın sen tekrar anlatsan sana zahmet başlıcam hemen malzemeler hazır
renkleri farklı aldım oğluşa maluminş bitirince de güzel olur
şöyle canım
1.sıra 8 zincir çekip birleştirip yuvarlak yapıyorsun
2. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir yapıp yuvarlağı tamamlıyorsun
3. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir şeklinde yine yuvarlağı tamamlıyorsun
sonrası köşeler aynı deliğe 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan , aralara 3 trabzan 3 zincir şeklinde gidiyorsun.
çok basit bi model kolaylıkla ilerliyor sadece 1 metreye yaklaşınca o bir sıra hiç bitmeyecekmiş gibi uzuyor. sen ne renkler aldın canım. benim cinsiyet belli olmadığı için resimdeki renklerin aynısını aldım. valla çok tatlı duruyor. ananemiz memlekete gitmişti gelip görünce hayran oldu![]()
şöyle canım
2. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 5 zincir yapıp yuvarlağı tamamlıyorsun
3. sıra 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan 3 zincir şeklinde yine yuvarlağı tamamlıyorsun
sonrası köşeler aynı deliğe 3 trabzan 5 zincir 3 trabzan , aralara 3 trabzan 3 zincir şeklinde gidiyorsun.
çok basit bi model kolaylıkla ilerliyor sadece 1 metreye yaklaşınca o bir sıra hiç bitmeyecekmiş gibi uzuyor. sen ne renkler aldın canım. benim cinsiyet belli olmadığı için resimdeki renklerin aynısını aldım. valla çok tatlı duruyor. ananemiz memlekete gitmişti gelip görünce hayran oldu![]()
bacım istersen doktora da bi git çünkü tedavi yapılabilecek zamanımız şu andakızlarr acil yardım lütfen dişim çok ağrıyor bana bişey önerin çıldırcam ağrıdan
ohh güle güle kullansın bebişin inşlallah
ellerine sağlık kuzucuk bende yapsam mı ki acep hiç öle bişi örmedim ama ?şöyle canım
ooooo valla çok hızlısınız he bu arada hangi marka ip aldın kız sen
bende görünce cok sevdim valla iyiki bulmuşsun bunuben sarı mavi beyaz aldım 4. rengi bulamadım belki 3 renk yaparım.
canım ilk sırada 3lü trabzanlardan 6 tane mi var orayı kaç yaptın??:26:
bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..
bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..
Nasıl yani önlem almıyormu istirahat ilaç vernedimi? Bence riskli gebeliklerde uzman bı doktora görün bir an evvel
canım allahın izniyle hiç bişi olmicak paşaya dualarımız seninle allahım sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah başka doktora da bi git muayene ol bi doktorun dediği diğerini tutmuyo malesef bazen aslında hiç bişi yokken endişelendirebiliyolar bizi inşallah vaktinde sağlıkla doğar bebişin