2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim oğlum annesi gibi güçlü inanıyorum.. sedacım evet sabırsızlanıyor sanırım kavuşmak için ama daha çok küçüük kalması lazım ordaa :( meltemcim yarın başka bır doktora gıdıcem o da sorun var derse istifa mı vericem.. çevremde biraz tepkiyle karşılandı ama eşim destek oğlumuz için fedakarlık yapmamız şart galiba.

evett tatlım aynen oyle guclu senın yavrun,annesıne de sımsıkı tutunacak buna ınan ve bunun dısında bısey dusunup canını sıkma.Yarın baska bı doktorada gıtcekmıssın neler sorcagını kafanda toparla ne yapman gerektıgını ogren ona gore hareket edersın. sana acıtasyon yapıosun dıyen kısıyı cok merak ettım ona ıkı cıft lafım varr... :47:

evett tatlım aynen oyle guclu senın yavrun,annesıne de sımsıkı tutunacak buna ınan ve bunun dısında bısey dusunup canını sıkma.Yarın baska bı doktorada gıtcekmıssın neler sorcagını kafanda toparla ne yapman gerektıgını ogren ona gore hareket edersın. sana acıtasyon yapıosun dıyen kısıyı cok merak ettım ona ıkı cıft lafım varr... :47:

iki çift laf etme geregı bıle duymadım kuzum deger mi değmez ben canımla cebelleşiyorum yawrum için canımı dişime takmışım kimsenin eleştirisine cevap verecek durum da değilim inan ki.. biraz önce meltemle hesapladık 18. haftamdayım suan 17 cm boyu bebegımın gelişimi çok iyi çok şükür sorun sadece rahime yakın olması işte.. görümceme de demişler ki 4. ayında bebeğin hiç gelişmemiş haftasına göre çok geride falan falan işte başka doktora gıtmıs gayet saglıklı gelısımıde guzel demısler.. yengemlede konustum bugün işte kuzenıme 5 aylıkken senın bebegın beyin özürlü 6. ayında ölü dogum yapacaksın demişler yengem taa doguma kadar hiç doktora gıtmemış ve tam haftasında dogmuş kuzenim.. Allah a sıgındım dedi.. bende Yüce Rabbime sıgınıyorum oğlumu bana bağışlasın

kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu

kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu

olur bana uyar valla

$images[7].webp ahanda bu teyze doğurduysa bende doğururuumm uleeenn :9:

Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?

xs mi::((((( ben xl gyyrum artık gorunce vay halıme dedım valla:D

bugün doktor kontrolümğz vardı eşim geceden çıktı sabah doktora gittik.. oğlum sağlıklı fakat kese rahim ağzına yakınmış.. doktor 6 ya da 7. ayında doğum yapabilirsin dedi dünyam başıma yıkıldı.. gözlerim doldu eşime baktım sadece buruk bi gülümseme vardı yüzünde ağlamadım ağlamıcam bebeğimi üzmicem.. ama aklım almıyor nasıl yani o kadar kontrole gittim ben hiç bi sorun yoktu şimdi mi fark edildi bu ayrıca dikiş atması gerekmiyor mu ? oğlumu kaybetme korkusuyla karşı karşıyayım.. yalvarıyorum ne olur bize dua edin minik elli yawrumu mis kokulumu Rabbim bana bağışlasın hamilesiniz dualarınız kabul olur.. Alperen Kayramı almasın bizden..

yahu ne doktorlar var dyrum baskada bısı demyrum korku vercegne ınsan bı cozum onerısı verır kesınlıkle degstr doktorunu ve canınıda sıkma

valla bence cok ii fıkır burda bukadar yazsıyoruz ama dogumlardan haber alamazsam valla catlarım:):):)

Eki Görüntüle 517016 ahanda bu teyze doğurduysa bende doğururuumm uleeenn :9:[/QUOTE
:)))))))))))))))))))))))))) koptummmmm

Herkese selaam,bayağıdır nete takılamıyorum malum okul açıldı ya yazın yatmaya alışınca okul sarstı okuldan gelince pestilim çıkıyor anca yatıyorum.Geçmişi biraz okudum allahım sıkıntısı olan bütün arkadaşlarıma iç huzurluğu versin evlatlarını bağışlasın onlara diye dua ediyorum.Ben de perşembe detaylı ultrasona gireceğim bakalım nasıl bişey olacak çok merak ediyorum:)Oğluşumla bu aralar iyiyiz bakalım ben sadece dönerken hissediyorum ama nasıl hissetme mubarek sıpam oturtmuyor ayaklarımı uzatıp yayılıyorum paşamın dönüşü bitene kadar maşallah yaneee:)

Back
X