2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
xs mi::((((( ben xl gyyrum artık gorunce vay halıme dedım valla:D

yahu ne doktorlar var dyrum baskada bısı demyrum korku vercegne ınsan bı cozum onerısı verır kesınlıkle degstr doktorunu ve canınıda sıkma

valla bence cok ii fıkır burda bukadar yazsıyoruz ama dogumlardan haber alamazsam valla catlarım:):):)

[[/QUOTE
:)))))))))))))))))))))))))) koptummmmm
senle arkadas olduk değil mi tugba?

ahahah burayı bırakıp face den devam edermişiz :) bu arada izmirliler bi ara dışarda toplanalım derim bennnnn :16:

kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu

banada uyar Meltemcim

kocamı ikna edipp face açıcaaam çok kıskandımm :)) meltem numaramı yazdım dediğim gibi yap bacım :1: kaynanamı çok çekiştirdim de kocamdan korkuyorumm :1: foruma gırmıyorum artık dedımm

benim ördüğüm pek güzel görünmedi gözüme yaaa modelin aslı cok güzel duruyodu, bi de cok ince oldu bu el bezi gibi :9::9:
napıyım sizce kızlaar vaz mı geceyim başka modelmi yapayım :24::24::24:

ayy resim eklemeyi unutmusum :)Eki Görüntüle 516840 Eki Görüntüle 516841

Canım bence biraz daha kalın iple yapsan vede 3 değil 4 doldursan daha bi iyi olucak sanki..Ben öyle yapmıştım gerçi bi türlü fotosunu çekip koyamadım ama :44:

kızlar yarın detaylı usg ye gırıcem heyecanlıyımmm
hadi hayırlı haberler dön inşallahhhh...yarından sonra da benn:52:

kızlar bı kac gundur aklım da doguma daha var ama , acaba telefon zıncırımı olustursak doguma gıdenlerden haberdar olma ıcın dıger toıklerde bu seklıde yapan var hgalıba su arkadas dogumda bu arkadas dogurmus falan dıye yada acaba faceten de ekelsekmı bırbırımızı dıye dusunuyorum her 2 turlusude bana uyar aklına yatan arkadaslarla bı konusalım bu konuyu

telefon zincirine herkes daha kolay girer sanki
doğum zamanlarımız gelsin de herkesin bi doğum sözcüsü olur, doğuma gidecek olan onun aracılığı ile bağlantı kurar en olmadı..
inşallah görürürz o günleri

izmirliler olarak da görüşelim bi ara bence de:16:

iyi olacak inşallah.. oğlum zamanında gelicek biliyorum.. ve ben şimdi ona ciciler almaya gidiyorum.. bu arada nette araştırdıgım kadarıyla bu teşhisin konulması için kanamanın olması ya da lekelenme olması gerekiyormuş bende hiçbirşey olmamıştı..

Canım benim inan çok üzüldüm senin için benide ağlattın ama oğluna Allah'ın izniyle hiç bişii olmicak ve sağlıkla kucağına alıcaksın.Aynı durum ablamın başına gelmişti ilk bebeğini düşük yapmıştı ikinciye hamile kaldı ve doktoru dikiş attı ama doğuma kadar hep yattı dinlendi şimdi kocaman ve çok sağlıklı bi kızı var ve hayırlısıyla seninde öyle olucak.Karamsar olma Kendinide,bebeğininide tabiki biz teyzelerinide üzme olurmu :34:

arkadaşlar burnum kanaması yaşıyorum erzurumda havanın kuru olduğu için buhar makinası almamı tavsiye etti doktor ama hangisi daha iyi cözemedim kullanan var mı hangisini alsam

Cumartesiden beri hastaydım bugün daha iyiyim çok şükür ama dünden beri öksürük krizine giriyorum ve kusmaya başladım.Benim ciddi bi reflü sorunum var akşam öksürüp kusmaktan boğazım kanadı :53: ödüm koptu tabiki..Hemen doktorumu aradım tahriş olduğu için kanama yapıomuş ciddi bişii değilmiş ama bebişe bişi olucak diye çok korktum.Kokulara karşı çok hassas oldum ve kokular bile kusmama sebep oluyo:5:

arkadaşlar burnum kanaması yaşıyorum erzurumda havanın kuru olduğu için buhar makinası almamı tavsiye etti doktor ama hangisi daha iyi cözemedim kullanan var mı hangisini alsam
bence hepsı aynı amaca hızmet edıyor bende phılıps baby care var çok para verme bence butcene uygun olanı al

Back
X