2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sorma canım yıllardır çekiyorum normal öksürük bundan iyidir bu kuru öksürük... akut faranjit sürekli tekrarlar benim tozdan uzak dur diyor kbb ama nasıl durayım işim tebeşirler...dediğin gibi allah emanet herkesin kıymetli tabi evlat sonuçta ama biz 4 sene bekledik tüp bebekle oldu ondan çok pimpiriğim... allahım yardımetsin.... :(((((((((((8

Canım bende 3 gündür hastayım öksürmekten perişan oldum hatta dün gece boğazım kanadı doktorum paniğe gerek yok tahrişten dedi ama benimde reflüm var asit yukarı çıktıkça öksürüğüm azıyo.Allah yardımcımız olsun

şubat anneleri bebeğinizin odalarını ne zaman hazırlama başlıyacaksınız yada başladınız mı
ben çok kararsız kaldım yavaş yavaş başlasam mı diye????

arkadaşlar..face yada telefon numarası ne yapılacaksa ayrı bi liste hazırlansın..buradan zor takip ediliyor...ben bu fikri çok beğendim..hediyeleşmeyi de çok beğenmiştim ama çok rağbet görmedi...hadi canlanalım biraz...
canım esın tugba ve seda ıle arkadas olarak ekledık bırbrıımızı
face kullanan arkadaslar Meltem Dalaklı | Facebook ıstersenız ekleyebılırsınız

ya arkadaşlar benim bebişte hala tık yok kelebek çırpınışı ,pıt ,mıt hiç bişey yok. ne zaman başlar ki acaba???siz hangi haftalarda hissetmeye başladınız??

daha olmayabilir canım kimi 15. hafta hisseder kimi 21. haftada....bebeğin pozisyonu falan da belirleyici oluyo. benim 2. bebiş olduğu için hepten erken hissetttim ben

kızlar içtim ilaçları antibiyotiği :((( artık allahıma emanet... ne yapayım.. öksürmekten kustum.. akut faranjitim var benim tuttu mu tamam nefessiz kaldım. annem zorla içirdi ... ölcen diye... inşallah bişey olmaz allahım :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hadi yarasın inşallah..hiçbişi olmaz pinpirik yapma doktorlar yaş tahtaya basmaz afedersin gebersek kendilerini riske atmazlar..

ben aralıktan evvel yatak ısıne gırmem kıyafet lerı hazırıyacagı aralıga kadar buyuk baslar ensona

aynen ben de daha başlamam..7 ayı geçelim bi hele..gerçi ben ablasının odasını ona hazırlayacağım..ablasına baza alıp 1 sene içinde genç odası şeklinde odaları ayıracağım.

moralim çok bozuldu hastalandığım için kendimi suçluyrm az önce dr umu aradı eşim ağlıyordum dayanamadı aradı ağlıyor bu dedi. dr. hiçbir zararı olmaz ilaçların güvensin bana demiş... içsin demiş.

merhabalar:3::3:nihayet eşimden pc yi devraldım:27::27::27:

bugun tsh için kan verdim çok şükür düşük çıkmış değerlerim :nazar:yarın da ilaç dozunu ayarlıcak doktor yani yine gidicem:27:

berine idi sanırım geçmiş olsun inş. başka doktorlardan hayırlı haberlerle dönersin...

moralim çok bozuldu hastalandığım için kendimi suçluyrm az önce dr umu aradı eşim ağlıyordum dayanamadı aradı ağlıyor bu dedi. dr. hiçbir zararı olmaz ilaçların güvensin bana demiş... içsin demiş.

aaaa canım yaaa yazıyoruz ya hepimiz sana emin olmasak iç bişi olmaz der miyiz seni bizden iyi anlayan kimse olamaz...
toparlan artık kış geliyor hepimiz grip olacağız hele ki öğretmen olanların kaçışı yok..anti de gerekirse kullanılacak yani

daha olmayabilir canım kimi 15. hafta hisseder kimi 21. haftada....bebeğin pozisyonu falan da belirleyici oluyo. benim 2. bebiş olduğu için hepten erken hissetttim ben

hadi yarasın inşallah..hiçbişi olmaz pinpirik yapma doktorlar yaş tahtaya basmaz afedersin gebersek kendilerini riske atmazlar..

aynen ben de daha başlamam..7 ayı geçelim bi hele..gerçi ben ablasının odasını ona hazırlayacağım..ablasına baza alıp 1 sene içinde genç odası şeklinde odaları ayıracağım.
bende abısıne yenı oda yaptım onun eskı dolap ve sıfonyerı 3. odaya koydum ruzgarın esyalarını ona koyacagım ruzgarda benım odamda park besıkte yatacak

Arkadaşlar merhaba dün ilk hamile kıyafetimi aldım.2 tane pantolon aldım ama kafam karıştı.Şimdi aldığımız bir pantolonu doğuma kadar giyebilecekmiyiz.XS olduğu halde S aldım hafif bol duruyor üzerime xs tam oturuyordu.Acaba değiştirim xs alsam acaba?

canm bence değiştirme o bollukları doldurucaksın ,xs küçük olabilir daha sonra tekrar 1 büyüğünü almak zorunda kalabilirsin . ben de bedebınden 2 büyüğünü aldım ki son aya kadar kullanabiliyim..

canm bence değiştirme o bollukları doldurucaksın ,xs küçük olabilir daha sonra tekrar 1 büyüğünü almak zorunda kalabilirsin . ben de bedebınden 2 büyüğünü aldım ki son aya kadar kullanabiliyim..

ben geçen gun hamile taytı baktım biraz bol kalıplıydı 3xl iyi geldi bana:53::53::53::9::9::9:alıcam ama rahat rahat giymek için:9:

Son düzenleme:

super bısı bayıldım:)

kızlar bir arkadaş levopront öksürük şurubuna bakmış d kategorisinde içmeseydn keşke diyor içtim bile ben ama yaaa... ya offfffff

ya canm mılletı bsver doktor en ıyısnı bılır ben ateslendgmde ne antıbıyotıkler agrı kesıcıler yedım hastanede bebegım sımdı gayet ıyı masallah hıc bısı ollmaz allahn ıznyle

ya kızlar ben hamile kıyafeti almaya alışamadım..çok çeşit yok diye mi bilmiyorum..sırf almış olmak için alıyorum..hele yeni sezonda yeni cicileri görünce içim gidiyor..hiçbirinin xl'ına bile girmiyorum...

Back
X