2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bende battaniyenin içini dikiyorum bugün onunla ugraşıyım diyorum biyan önce elimizden çıksın hazır olsun nolur nolmaz erken dogum olursa kabak gibi ortada kalmıyayım diyorum

slm kızlar bende battaniyenin içini dikiyorum bugün onunla ugraşıyım diyorum biyan önce elimizden çıksın hazır olsun nolur nolmaz erken dogum olursa kabak gibi ortada kalmıyayım diyorum

slm özlem hoşgeldin canım maş. valla çok hamaratız :nazar: dikiş makinasıylamı diyorsun esin battaniyenin altına kumaş dikecekmisin bacım

Allah Allah gebelikte duygusallık çok çok normal diye biliyorum canım ama bi doktoruna sor istersen

hayır yani acaba depresyona falan mı giriyorum oluyomuş çünkü öyle...doktoruma da gitmeme 20 gün var daha telefonla arasam ben çok ağlıyorum diye de doktor aranmaz ki :9: dudaklarım büzülü gezer oldum anında kıvrılıveriyo valla :1:

hayır yani acaba depresyona falan mı giriyorum oluyomuş çünkü öyle...doktoruma da gitmeme 20 gün var daha telefonla arasam ben çok ağlıyorum diye de doktor aranmaz ki :9: dudaklarım büzülü gezer oldum anında kıvrılıveriyo valla :1:

hamilelikten olduğunu düşünüyorum ama ne bilim depresyon falan da olabilirmi acaba kötü haberlere filmlere falan bakma emi seni güldürecek mutlu edecek şeyleri izle kötüleri duygusalları çıkar hayatından

ayyyy maş. kuzu ben nakonun lolipop marka ipinden aldım alacalı :1: bende 120x120 yapayım diyorum

canım sen bilirsin işine karışmak istemem ama içine sıcak tutsun diye astar dikeceksen 90x90 yap astarın bir köşesi 90 satılıyor yoksa ekleme yaparsın benim bir battaniye büyük olmuş hoşuma gitmedi,öbürü 90 dı idal olmuş şuan dikiyorum güzel

hamilelikten olduğunu düşünüyorum ama ne bilim depresyon falan da olabilirmi acaba kötü haberlere filmlere falan bakma emi seni güldürecek mutlu edecek şeyleri izle kötüleri duygusalları çıkar hayatından

öyle yapıyorum canım zaten...amaaaan yok düşük korkusuydu yok hamilelik depresyonuydu yok lohusalık depresyonuydu ne zor işlermiş bunlar böyle yaa eskilere özenir oldum tarlada doğurup sırtına bebeği bağlayıp çalışmaya devam eden duydum ben yaa yuh demiştim ama şimdi de acaba fazla bilgiden ve boş zamandan mı böyle oluyoruz diye düşünmeden de edemiyorum

$comfy1.webp
canım nerden aldın nasıl bişey fotoğrafı varsa atarmısın bende çok zorlanıyorum geceleri uyurken:97:

berinecim okudum yazdıklarını Allahın da izniyle sağ sağlim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza iyi düşünelim iyi olsun umarım dr. yanılmıştır banada dr. saçma sapan şeyler söylemişlerdi çok şükür atlattım hatta olara göre benim çocuğum olmayacaktı neyse sen güçlü ol ki oğluşunda aslanlar gibi doğsun :emir_bebek::nazar::nazar:

Bunun aynısını diktirdim canım..

Aman Allah vermesin bacım biz hazır edelim de yine de zamanında gelsinler.

slm özlem hoşgeldin canım maş. valla çok hamaratız :nazar: dikiş makinasıylamı diyorsun esin battaniyenin altına kumaş dikecekmisin bacım

dikicem bacım ama el örgüsüne makina dikişi olmaz heralde de dikiş işlerine anam bakar bizde ben örüp ona vericem ama pazen kumaş geçireceğini biliyorum. cinsiyetine göre yeşil ya da pembe istiyorum ben. ama elinde mi dikecek inan bilmiyorum :1:

öyle yapıyorum canım zaten...amaaaan yok düşük korkusuydu yok hamilelik depresyonuydu yok lohusalık depresyonuydu ne zor işlermiş bunlar böyle yaa eskilere özenir oldum tarlada doğurup sırtına bebeği bağlayıp çalışmaya devam eden duydum ben yaa yuh demiştim ama şimdi de acaba fazla bilgiden ve boş zamandan mı böyle oluyoruz diye düşünmeden de edemiyorum

gökçe dur bakalım sakın doğurmadan depresyona falan gireyim deme doğurunca hep beraber lohusa sendromuna giricez bacım :1:
doğru diyorsun çok fazla bilmek iyi değil en iyisi fazla kurcalamamak. sağlıklarına dikkat edelim de gerisini ben sallıyorum valla. normalde ben de çok duygusaldım ama hamileliğimden beri gamsız oldum çıktım valla :52:

ohh maşallah size kızlar bende bi model buldum netten ama önce nasıl ip ve kaç numara tığ almam gerektiğini bulmam lazım :6: sizin deneyiminiz olduğu için bilirsiniz bi bakın bakalım kaç numara tığ nasıl ip lazım mevzuya bi el atıverin:49: $colcha-rosa-e-sapatinhos.webp $colchas-azul-e-rosa.webp

canım sen bilirsin işine karışmak istemem ama içine sıcak tutsun diye astar dikeceksen 90x90 yap astarın bir köşesi 90 satılıyor yoksa ekleme yaparsın benim bir battaniye büyük olmuş hoşuma gitmedi,öbürü 90 dı idal olmuş şuan dikiyorum güzel

ben de senin işine karışmak gibi olmasın dicektim ama ben öncelikle sıcak tutsun diye değil örgü cildini yemesin diye astar dikilmesinden yanayım bi de kuzum bizim bebişler kış bebişi olucak astar kumaşları saten e yakındır daha soğuk olmasın sıcak tutucam derken ??? pamuklu bi kumaş düşünseydin keşke :50: hem o zaman 90 a 90 derdin olmazdı hem de en az 2-3 yaşına kadar normal battaniye gibi de kullanabilirdin :50:

canım dikiş makinesi ile dikmiyorum dikiş makinem olmadıgı için elimde dikiyorum battaniyenin altına kumaş deyil pazen yada polar dikiyorum canım terzidede dikiliyor tek battaniyesinin pazen geçirmesini 15-20 tl istiyorlar benim 3 tanesi geçirilecek ona verecegim parayı bebişin kundak yada iç battaniye alır çeşit olur diye düşünüyorum birde ilk bebiş ya

ohh maşallah size kızlar bende bi model buldum netten ama önce nasıl ip ve kaç numara tığ almam gerektiğini bulmam lazım :6: sizin deneyiminiz olduğu için bilirsiniz bi bakın bakalım kaç numara tığ nasıl ip lazım mevzuya bi el atıverin:49:Eki Görüntüle 517378 Eki Görüntüle 517377

oyy çok güzellermiş çalabilirim valla :1: bence bebe yününe en dolgun 4 numara tığ gidiyor tabi nasıl ördüğüne de bağlı eğer çok sık örüyorsan 3,5 yok benim elim bol diyorsan da 4,5 la örebilirsin ama ideali 4 canım

ben de senin işine karışmak gibi olmasın dicektim ama ben öncelikle sıcak tutsun diye değil örgü cildini yemesin diye astar dikilmesinden yanayım bi de kuzum bizim bebişler kış bebişi olucak astar kumaşları saten e yakındır daha soğuk olmasın sıcak tutucam derken ??? pamuklu bi kumaş düşünseydin keşke :50: hem o zaman 90 a 90 derdin olmazdı hem de en az 2-3 yaşına kadar normal battaniye gibi de kullanabilirdin :50:

canım aldıgım kumaş saten yumuşşakki oyüzden tercihim oldu tabiki en başta çocugun cildini yemesin diye dikiyorum sıcak tutması için ayrı bir battaniye aldım gerek olursa canım $DSCN0487.webp

canım aldıgım kumaş saten yumuşşakki oyüzden tercihim oldu tabiki en başta çocugun cildini yemesin diye dikiyorum sıcak tutması için ayrı bir battaniye aldım gerek olursa canımEki Görüntüle 517390

rengine bayıldım özlem sen baya baya hazırlıkları tamamlıyorsun maşallah :nazar: ben daha bizim beyi ikna edemedim. erken erken deyip duruyo :1: gerçi daha cinsiyeti bile öğrenemedim ya bende ki de laf :1:

Aman Allah vermesin bacım biz hazır edelim de yine de zamanında gelsinler.

dikicem bacım ama el örgüsüne makina dikişi olmaz heralde de dikiş işlerine anam bakar bizde ben örüp ona vericem ama pazen kumaş geçireceğini biliyorum. cinsiyetine göre yeşil ya da pembe istiyorum ben. ama elinde mi dikecek inan bilmiyorum :1:

gökçe dur bakalım sakın doğurmadan depresyona falan gireyim deme doğurunca hep beraber lohusa sendromuna giricez bacım :1:
doğru diyorsun çok fazla bilmek iyi değil en iyisi fazla kurcalamamak. sağlıklarına dikkat edelim de gerisini ben sallıyorum valla. normalde ben de çok duygusaldım ama hamileliğimden beri gamsız oldum çıktım valla :52:

canım normalde battaniye makinede tersinden dikilir makinem olmadıgı için dikişim iyi oldugu için elde dikiyorum baktım hoşuma gitmedi mecburen terziye veririm

günaydın annişler ve bebişkolar nasılsınız neler var neler yok ayyy akşam uyurken bacağıma bi kramp girdi allahım ölüyorum sandım resmen neyse çok şükür geçti eşimde gececi evde tek başıma ovala babam ovala :) bu arada esin akşam başladım battaniyeye bacım 25 cm oldu henüz ama azimle gidiyorum bakalım ne zamana biter

canım gerçi bacağına kramp girmiş ama eğer ayağına kramp girerse ayak parmaklarını kendine doğru bük anında geçiyor. bide eğer çok sık kramp yaşıyosan magnezyum eksikliği olabilir doktor bana bir toz içecek verdi doğğurana içicen dedi. günlük içiyorum daha hiç kramp olmadı. oğlumda neredeyse her gece yaşardım o zaman doktor niye vermedikine:27:...

rengine bayıldım özlem sen baya baya hazırlıkları tamamlıyorsun maşallah :nazar: ben daha bizim beyi ikna edemedim. erken erken deyip duruyo :1: gerçi daha cinsiyeti bile öğrenemedim ya bende ki de laf :1:

canım daha esas alınacakları bende almadım benim eşimde aynı şeyleri söylüyor erken diyor 7 aydan sonra eksikleri alalım diyor ben duramıyorum geçen gün gezerken gördüm battaniyeyi fiyatı uygunmuş hemen yapıştım kociş almak zorunda kaldı 8 tl aldım.benimde düşüncem her ay 1 eksigini alsam sonra hepsi üst üste gelmez zorlanmayız diye düşünüyorum ama kocişe anlatamıyorum.cinsiyetini ögrenip alırsan senin için iyi olur canım ben cinsiyetini ögrendikten sonra duramaz oldum elimdeki battaniyeler aradan çıksın hastane çıkışı agız mendili bebişe alıyım diye düşünüyorum bu ay

Back
X