2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım daha esas alınacakları bende almadım benim eşimde aynı şeyleri söylüyor erken diyor 7 aydan sonra eksikleri alalım diyor ben duramıyorum geçen gün gezerken gördüm battaniyeyi fiyatı uygunmuş hemen yapıştım kociş almak zorunda kaldı 8 tl aldım.benimde düşüncem her ay 1 eksigini alsam sonra hepsi üst üste gelmez zorlanmayız diye düşünüyorum ama kocişe anlatamıyorum.cinsiyetini ögrenip alırsan senin için iyi olur canım ben cinsiyetini ögrendikten sonra duramaz oldum elimdeki battaniyeler aradan çıksın hastane çıkışı agız mendili bebişe alıyım diye düşünüyorum bu ay

ben de aynı şeyi düşünüyorum sonuçta eninde sonunda alınıcak yavaş yavaş alalım bi anda bi dünya para çıkmamış olsun diyorum ama nerdeee. neyse bakalım cinsiyet belli olduktan sonra belki babacık duramaz o zaman da bize gün doğar :1:

gökçe dur bakalım sakın doğurmadan depresyona falan gireyim deme doğurunca hep beraber lohusa sendromuna giricez bacım :1:
doğru diyorsun çok fazla bilmek iyi değil en iyisi fazla kurcalamamak. sağlıklarına dikkat edelim de gerisini ben sallıyorum valla. normalde ben de çok duygusaldım ama hamileliğimden beri gamsız oldum çıktım valla :52:

ay ben de öyleydim de özellikle son 15 gündür bir sulugözlülük yapıyorum anlatamam...heralde 18 haftanın birikmişi :1:

Kızlar merhaba ,
Çalıştığım için fazla yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.
Bebek için nasıl yatak alacaksınız karar verdiniz mi.
Park yataklar dayanıklı değilmiş. Karyola almayı düşünüyorum.

Kızlar merhaba ,

nasıl dayanıklı değilmiş yawww bu aralar hep park yataklara çok talep varmış karyoladan ziyade ben park yatak almaya karar verdim ıkeadanda küçük bi dolap alacağım kıyafetleri için tamamdır.zaten kiracıyım ayrıca bebek odası yapabileceğim odamda yok oturma odası yemek odası yatak odası var yatak odasının bi köşesine dolabı ve yatağı koymayı düşünüyoruz nasip olursa :emir_bebek:

geçmiş olsun ,bugünlerde salgın var heralde ..çoğu kişinin elinde mendil ,öksürüyor....

anammmm çok çok geçmiş olsun canım

saolun kızlar evet salgın var yeğenim kreşten kapmış annemler ben hepimiz felaket durumdayız akşam aklıma gelen ıhlamur portakal suyu çorba hepsini yaptım ama banamısın demedi inşallah daha kötülemem biran önce geçer sizde çok dikkat edin kendinize çok kötü :2::2:

Kızlar merhaba ,

valla canım benim 2 tane yeğenim var 4ve 2 yaşında ilk önce büyük olan yattı şimdide küçük yatıyo park yatakta bişeyde olmadı kullanıyolar yani yatak odam için bende park yatak almayı düşünüyorum çünkü odası yatak odasına uzak ilkten park yatakta yatırıcam

ben de aynı şeyi düşünüyorum sonuçta eninde sonunda alınıcak yavaş yavaş alalım bi anda bi dünya para çıkmamış olsun diyorum ama nerdeee. neyse bakalım cinsiyet belli olduktan sonra belki babacık duramaz o zaman da bize gün doğar :1:[/Q
evet caanım bi anda alındıgında arada unutulanlar olur diye düşünüyorum bide son zamanlara bırakırsak belki bugünki gibi gezemiyebiliriz benim en çok korkum olurda allah göstermesin başımıza ne gelecegi belli olmaz ama erken dogum olursa elimi attıgımda geçsin diye düşünüyorum kendi gaylemize düşeriz ozaman eşime şunu diye bileyim içerde hazırlanmış çantam var onu alda çıkalım oyüzden bir an önce en önemli kesinlikle olmazsa olmazları almayı düşünüyorum

çok şükür varlar yaa....bi de bişey sorcam habire ağlamaya meyilli bi tek ben mi varım? sürekli gözlerim doluyo hıçkırarak ağlayasım var öyle çok ağlayan bi insan değilim normalde ama şimdi çok kötü oluyo

canım benim normal halim bile öyle:) hamileyken sen düşün artık... sulugözüzzz işte napalım:)

Merhaba kızlar ne zamandır giremiyorum yani girsem bile hemen okuyup çıkmak zorunda kalıyorum, pek yorum yapamıyorum o nedenle Berine hiç üzülme artık herşey o kadar iyi ki anne karnı ortamı yaratıp bebeğini orada büyütüyorlar, ne kadar küçük bebekler doğuyor, ben tıp fakültesine gitmiştim bir kere bebek o kadar küçük doğmuşki vala yalan olmasın 5 aylıktı bir kilo bile yokmuş doğduğunda ve üç aydır orada kalıyormuş ve gayet sağlıklı şekilde ilerliyormuş, o yüzden hiç takma kafana.
Bursada yaşayan arkadaşlar daha önceden de sormuştum ama kimsecikler cevap vermemiş veya ben kaçırdım :( alışverişi nereden yapacaksınız. Bu cuma günü ayrıntılı ultrasonum var 215,00 TL imişşşşşşş bakalım neler çıkacak inşallah güzel haberlerle dönerim

Birşey hatta iki şey daha unuttummmm :) hareketlerini hissetmiyorum diye ağlanıyordum artık hissediyorum, çok değişik birşey tıp tıp resmen tekme atıyor. Birde alınan kıyafetlere bakıyorum genelde herkez alt üst almış zıbın kullanışsız mı olur sizce, alt üst daha mı iyi

merabaaaaaaa
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
[/QUOTE]

QUOTE=morcivert;26587572]cook güzeller yaa ama bunlar da incecik olur. altına astar dikilcek demişsin gerci o zaman eski modelime de dönebilirim nasıl oluyo acaba dikili hali

Eki Görüntüle 517329 Eki Görüntüle 517328 Eki Görüntüle 517332

CANIM SATEN BÖYLE KULLANILMAZ ASTAR ALDIM DAHA TAM DİKMESİ BİTMEDİ SENİNLE PAYLAŞIYIM DEDİM[/QUOTE]

ayy süper görünüyo valla ellerine sağlık bende bi değişik model yapıyorum kızlar netten modelini cıkarıyorum su an biraz ilerlesin paylaşırım hemen:)

Bruno Bozzetto Baby Story - YouTube mutlaka izleyin kızlar çok tatlı bir 'bebiş nasıl olur' çizgi filmi :9: yıllar önce izlemiştim yine aklıma geldi daha çok güldüm yaa hele peruk-bıyık olayına koptum :9:

hehehheh pek haşindi ufaklık valla ama cok güldüm:27:

Kızlar merhaba ,

canım biz bebek odası yapcaz ama belki bebek doğduktan sonra da olabilir.
onun dışında bambu beşik almayı düşünüyorum sööyle döşetip içini süslü süslü:)
1 yaşına kadar kullansın bizim odada sonra doğru odasına pışpışlıcaz:)o zamna kadar da odayı döşemiş oluruz zaten.

Back
X