2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
$026_IMAGE_NORMAL[1].gif bunu aldııık :1: yine gözükmezse kıracam bılgısyarı :9:

selammmm
kızlar bize dua edin unutmayın emi 4te randevumuz akşama haber veririrm inşallahh

berine o kasılmalar toplanmalar bende de var
bazen bi top oluyor nooluyo diyorum resmen rahatsız ediyor ama hemen geçiyor
hepimizde olduğuna göre normaldir ama arkadaşın dediği gibi 3-4 ten fazla olursa dikkat etmeliyiz demek ki

selammmm
kızlar bize dua edin unutmayın emi 4te randevumuz akşama haber veririrm inşallahh

hepimizde olduğuna göre normaldir ama arkadaşın dediği gibi 3-4 ten fazla olursa dikkat etmeliyiz demek ki

bi sabah hissettim onu bidaha hissetmedim şimdiye kadar canım demekki normal.. bide oğlum dönmüş dün gece kafası sağ tarafımdaydı şimdi sola dönmüş çünkü tekmeleyip duruyor ne güzel bi duygu yaa :)

selammmm

ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın canım haber vermeyı unutma

çokk güzel bir araba benim kocamda bunun pembesine bakıyodu inşş güzel günlerde kullansın bebişlerimiz:16::16::nazar:

bide inanılmaz hafif sürmesi falan çok rahat.. inşallah canım güzel günlerde kullanırlar..

bide inanılmaz hafif sürmesi falan çok rahat.. inşallah canım güzel günlerde kullanırlar..

bide dün akşam kocama geceleri artık rahat uyuyamıyorum aşkım ayağımın altına yastık alıyorum sabaha kadar yere düşüyor dedim böyle bir yastık lazım bana ama fiyatı biraz pahallı :26:diktirelim terziye verelim dedim saolsun kocamda hiç uğraşma sipariş ver dedi :16::16: inşş faydasını görürüm siz nasıl uyuyosunuz bitek benmiyim rahatına düşkün:21: resim eklemeye çalıştım ama inş eklenmiştirr:1::1:

bide dün akşam kocama geceleri artık rahat uyuyamıyorum aşkım ayağımın altına yastık alıyorum sabaha kadar yere düşüyor dedim böyle bir yastık lazım bana ama fiyatı biraz pahallı :26:diktirelim terziye verelim dedim saolsun kocamda hiç uğraşma sipariş ver dedi :16::16: inşş faydasını görürüm siz nasıl uyuyosunuz bitek benmiyim rahatına düşkün:21: resim eklemeye çalıştım ama inş eklenmiştirr:1::1:
nerden ne kadaraa aldın canım

ben şimdilik tek yastıkla uyuyorum ama eşim belim için yastık aldı otururken koyuyorum ortopedik çok rahat.. ama geceleri sağdan sola dönmemiz bir merasim nerdeyse

selam kızlar asılsınız berine canım iyi olmana sevindim maşallah bebişine ve sana inşallah kucağına aldığın haberinide alırız canım

ben şimdilik tek yastıkla uyuyorum ama eşim belim için yastık aldı otururken koyuyorum ortopedik çok rahat.. ama geceleri sağdan sola dönmemiz bir merasim nerdeyse

gecen gece soldan sağa döniyim dedim bıçak saplanır gibi oldu ölüyorum dedim :27:bide ben yüz üstü uyumayı çok seviyorum uykudayken yanlışlıkla dönsem eşim uyandırıyoo bebişi eziyosun diye:1: bize almak şart oldu bi yastıkk :49::49:

selam kızlar asılsınız berine canım iyi olmana sevindim maşallah bebişine ve sana inşallah kucağına aldığın haberinide alırız canım

ay ay kuzum benim yaa inşallah inşallah adaklar adadım valla yawrumaa :) hepimiz sağlıklı sihhatlii alalım bebişleriii

Back
X