2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu arda ben hiç netten alışveriş yapmadım... acaba bende başlasam mı?sonradan uğraşmıyım diyorum da...
meltemmmmm...(utandım artık bu kadar soruya)bu arada aklıma bir şey daha geldi.. egepol hatayda galiba değil mi?ben oraları pek bilmem de.. hani yakınında yöresinde şöyle bilindik bir şeyler var mı?
yesılderede gelırken hatay yoluna devam edıyorsun sağ tarafta kalıyor yakınlarında karabaglar beledıyesı vr o solda kalacak duz devam et kopruyu gec bozyaka ssk koprusunu ılerde sagda ucyola gelmeden

Günaydin arkidisler ve onlarin sejer bebikleriiii:3:

Sali gunu detayli randevumuz vardi. Simdi yine kizimi gormeye gidiyorum(cinsiyet de kesinlesti tabi:)). Cunku kizcem popisini donmedi doktor ablasi da bakamadi sirtina. Utangac galiba:17: 5 saat bekledik girmedigim sekil kalmadi, ara ara bakiyoz, yok donmuyo, her yere donuyo sirtini donmuyo pisicigim. Oyun yapiyo bize yayamaz. Bi arkadasi daha vardi onun gibi o da donmuyomus, erkekmis, bi onlar bi biz kaldik.:13: O yuzden simdi yine gidiyoz.

Bu arada hani 1118 di ya parasi, 277 odedik cok sukur. Eltim sagolsun :)

3 boyutlu da baktik yuzune ayyyyniii beeeeeennnnn:16::emir_bebek::nazar:

Sizde ne var ne yok beni sordunuz mu bakiimm nerde bu kiz diye:19:
ne guel yuzunu gormusunuz ya ben napayım ne zaman yuzunu gormek ıstesek gostermıyor sıpam burun kemıgı ıcınde gostermemıstı 4 d de gostermedı pıpı meydanda ama o ayıp degılll:) ben parmaklarını gorebıldım aynı ben tombık tombık:)

kahvaltı zamanı... sonra aşı olmaya gideceğim... kolay gelsin bana... sonrada okul...belki okula gitmeden hemen önce aşı olurum...insallah okulda kötüleşmem...

sağlık ocağına gidip aşı olmam lazım.. ama önce kahvaltı yapacağım.. karnımı doyurmadan aşı olamam öyle değil mi? bir de kan tahlili isteyeceğim..ne yapıyosanız yapın dicem.. kan hapı yazdırcam.. çoookk işim var çookkkk....
bu arada benim hormonlarıma şimdiye kadar hiç bakılmadı.. dr um da bir şey demedi..kafam karışık yani.. bu hormonlarına herkes her ay baktırıyor mu mutlaka....???????

canım aşı 20. haftadan sonra sen 19 dasın sanırım ayrıca aç gitmen lazım kan veceksen.

canım aşı 20. haftadan sonra sen 19 dasın sanırım ayrıca aç gitmen lazım kan veceksen.

aç karnına mı? ama ben zayen sabahları kuru kayısımı yiyorum... yani aç değilim...o zaman aşı olayım sadece.. dr. um 1 ekimden önce aşını ol demişti.. 1 ekime randevu vermişti.... bak şimdi kafatm karıştı...:44:

kızlar gecen sabah markafonıden zıbın aldım henuz gelmedı aynı zıbın bugun unnadoda da ındırımde
amaben 14,90 a aldım orada 19,90
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3299&urun_id=144447

bu ardaa nette ne kadar dıye arastırıyorum unnado pıyasanın ustunde satıyor arkadaslar haberınız olsun

ben arzum hava nemlendirici ve biberon sterilize edici aldım piyasaya göre daha uygum aldım. ama unnoda kampanya bitiş tarihinden 1 hafta sonra gönderiyor çok sıkıcı kargo beklemek.

günaydın kızlarrr :16:

ezel hadi gözün aydın canım. Allah bi daha kötü şeyler göstermesin hiç birimize :16:

özlem üzülme sakın kötü bişey olsa dr un 1 ay beklemezdi ya da amniyosentez falan önerirdi. 1 ay beklediğine göre geçebilecek birşey demek ki iyi düşün iyi olsun

meltemmmm o ne kız boğulur çocuk orda yazık valla sen yolla ben bakarım rüzgar aaaa :1:

berine naptı yaa girmemiş sabah da akşam da ? iyidir de mi ?

aç karnına mı? ama ben zayen sabahları kuru kayısımı yiyorum... yani aç değilim...o zaman aşı olayım sadece.. dr. um 1 ekimden önce aşını ol demişti.. 1 ekime randevu vermişti.... bak şimdi kafatm karıştı...:44:

canım senlen aynıyız 19 +6 bugün hemşire ve herkes 20. haftada diyorlar bende pazartesi yada salı giderim diye düşünüyordum.

Son düzenleme:
kızlar kanda lökosit oranınız ne çıktı yaa lütfen birileri cevap versin benimkinde 10-15 çıktı diye kum döküyorsun dedi doktor idrara çıkmaktan anam ağladı oranın kemikleride çok ağrıyor yardımcı olun lütfen.

Back
X