- Konu Sahibi papatya3459
- #16.041
hadi kızlar ben de kaçanziii
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyuk oglumda bubchen kullanmıstım bunda da oyle oluruykum geldi gene bu arada kızlar bebişin şampuanını falan ne almayı düşünüyorsunuz
ay canım ya aynı dert bende de var ne yıkanırsa utulenecek elbezı dahı olsa b yuzende haftanın en az 3 gunu utu acıyorum temızlıge enerjımkalmıyor o yuzdenelimle dokunduğumda sezaryan çizgimin oralarda hissediyorum tam olarak. hatta afedersin en aşağıda bile hissettiğim oluyor..takılma yani sen de boş yere o zaman..
babası duyarsa fena olur haa ona göre
ay ben de kızımda hiç olmazdım bunda kabız oldum ne beter bir şeymiş o yaaa...duphalac şurup verdi doktor ama ben de kuru kayısı falanla idare etmeye çalışıyorum..magnzeyum hiç demedi bi daha olursa söyleyim bari
mantar gibi geldi bana da ben kızımda olmuştum fitil kullanmıştım.bişi olmuyo ama mantarsa önlem almak çok önemli
aman canım günlük ped kesinlikle yanlış hava alamıyo onlarla...bol bol çamaşır değiştirces aynı dert hepimizde var malesef
ben çorap hariç makinadan çıkan her şeyi ütülerim.çamaşırlarımızı 90 derecede yıkarım..kızım 4,5 yaşında hala ayrı yıkarım 2 yıl sabun tozuyla yıkadım..
bebişlerin çamaşırları içten ütülüyoruz dikiş yerlerine özellikle ütü basıyoruz ki deterjan kalıntısı falan kalmasın diye
ama kendi çamaşırlarımızı her zaman ütülememiş gerekiyo canım mantar falan olmasın diye hamilelikle de alakası yok yani
canım ekledım senı fl boyu ıle 7yı carpınca cıkıyor boyumerhebe arkadaşlar...keyifli bir gün diliyorum..okuldan geldim..geçmişi okudum..ama cevap yazmak istediğim kişileri işaretleyemedim.unuttum..neyse ..
aklımda kalanlar
berineye geçmiş olsun ve gözünaydın demek istiyorum..
meltemcim benim kızım 21+3 de 520 gr..ama boyunu bilmiyorum...
kabızlık için kefiri deneyin derim..ama ev yapımı..süper bişi..
akıntı konusunda ben de sıkıntılıyım..sık sık çamaşır değiştirin derim...(bende günlük pedler alerji yapıyo...)
başka ..başka.. off aklıma gelmiyor..
hadi senin sorunların var..kafan bozuk..canın sıkkın dicem..bana ne oluyor..bi miskinlik..bi uyuşukluk..wc ye gitmeye üşeniyorum walla..tek üşenmediğim şey yemek yemekkk oleyyy....demek ki neymiş...uyuşukluk hamilelerde normalmiş......bi de daldınlık var bende..acayip dikkatsiz bi insandım..iyice film koptu ...evi başıma yıkacam heralde...
canım kac haftalıktın bırde kafa boyu degıl bacak kemıgı boyu yanı fl boyu ıle 7 yı carpacaksınızcanım çok sağolll:) 325 gr olması lazım yanlış hatırlamıyorsam da boyunu hiç bilmiyorum..kafa ölçümünü neyle çarpıyorduk akşam eşim gelince bakıversin
iyi de bu fl boyu usg resminde yazan bişiyse bende böle bişi yazmıyo..bak sinir oldum şimdi...zaten kadın organlara o kadar takık ki kilosunu da ben sorunca söyledi yani...5,5 ayla uyumlu dedi..sen gönlünden geçeni yaz güzelim..ya da boş bırak ne bileyim işte..sağol...canım ekledım senı fl boyu ıle 7yı carpınca cıkıyor boyu
kız 9 sene kullandı cocuk daha ne olsun yaptır tabi, ama ben beşik olarak kullanmayı sevmedım 2 yasında actım beşiğivayy süpermiş valla :) hay Allah razı olsun bundan sonra elde diktiğim hayatta sökülmez ben üstten atma yoluyla dikiyordum ama bu daha sağlammış valla bravo
hadi yaa ee ben kayınpederime büyüyen beşik diyodum yaptırmayayım mı ?onun yaptığında beşik kenarlarını çıkarıp komidini indiriyorsun 170 cm lik tek kişilik baza kalıyor. yetmez mi ? yaptırmayayım mı ?
bak resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 519016
arkadasın ebebk mevludu vardı eve gırdım ılk ıs k.klubune gırıp gecmısı okumak oldu berınecım saolsun mesaj attı cıktıgını mujdeledı cok sevındımmmm merakla ne oldu dıye hemen actım burayı:)meltem nerdesin bacım yaww sen sabah girdin sonra kayboldunnn aaaaa olmaz ama
genelde benım usg kagıdında yaıyor fl boyu demek sende yazmıyoriyi de bu fl boyu usg resminde yazan bişiyse bende böle bişi yazmıyo..bak sinir oldum şimdi...zaten kadın organlara o kadar takık ki kilosunu da ben sorunca söyledi yani...5,5 ayla uyumlu dedi..sen gönlünden geçeni yaz güzelim..ya da boş bırak ne bileyim işte..sağol...
kızlar nasılsınız? o gün çok kötüydüm ultrasondan gelmiştim ama pek bahsedemedim dertlerimden dediğim gibi bebeğim 400 gr. 25 cm miş. en iyi bacakları gelişmiş dedi. her şeyi çok iyi dedi. hatta doğuma 10 şubat diyordu öne gelmiş 5 şubat hatta daha erken olabilir 4 ayın kalmış dedi. benim bebek yan yatıyormuş karnım ondan küçükmüş. kafası sağda bacakları soldaymış. 1 ekimde tetanozunu ol, aynı gün şeker yüklemesi de yaptır dedi. o nedir bilmiyorum ama kan mı alıyorlar. benim orda beklemem gerekiyor mu yaptıranlara soruyorum 9 da orda olsam hepsi kaç dk mı alır? ordan okula geri döneceğim de müdür beye ona göre bilgi vereceğim.... bir bilgi veriverin. öksürüğüm azaldı ama hala bitmedi.
bir de o gün dr. moralimi çok bozdu ya... bursalılar bilir, ziya çetin e gidiyorum. o gün annemi de götürdüm ilk dafa kadın görecek hayatında torununu ultrasondan. neyse 3 tane 20 li yaşlarda kızlar gelmiş muayeneye sekreter zaten suratsızın teki ona alıştık da sekretere sigara içicez dediler bunları balkona çıkardı falan giyimleri falan açık saçık zaten. sonra ortalarda geziyorlar. dank diye dr. un yanında hasta varken odaya daldılar. adam çıktı bağırdı çağırdı bunlara buurda ciddi bir iş yapıyoruz falan da filan da biz şokta. neyse sonra o gün herkes sanırım 3 er 4 er kişi gelmiş ultrasona... biz gidiyorduk. arkamızdan bu ne ya herkes 3 er 5 er gelmiş sölicem dr. a bu nasıl iş falan ... şok olduk. odaya geçtik. dr. bir sinirli... sekreteri dert yandı mı ne anlamadık, geldi bana anneme siz niye geldiniz dedi. beni tANIMADINIZ MI hamileyim 5 aylık dedim şok oldum zaten bişey anlamdım. tamam geç şöyle dedi. neyse sonra geldi odaya ben ialçalrımı düzgün kulanamadım. sorunlarımız vardı dedim. aklım başımda değildi dedim. neden öyle daha mı iyi gelişeceğini sanıyorsun çocuğun dedi. sinirli sinirli. dokunsan ağlıycam zaateneşim bana baktı baktım bişey dicek göz kırptım boşver dercesine... anlamadım neden öyle oldu... o kadar moralim bozuldu ki.. üstüne bir de annem ben gelmeseydim keşke bana mı kızdılaer falan deyince iyice moral sıfır.. ben hiçbir şeyin keyfini yaşayamayacak mıyım yaaa.. neden böyle şeyler beni bulur... yavruma kıymet verip şu zor durumdaki halimizle en iyi dr. a gidiyorum yememden içmemden kısıp başıma gelenlere bak
(((((( offf allahımmmmm...
bu kitabı burda bi arkadaşıma daha önermiştim..bilmem okudu mu ama benim de bazı sıkıntılarım var..çok iyi geldi..o yüzden dedim...detaylıya da girmek istiyorsan illa o doktora gitme..başkasına git.nolcak yani...amaç belli...sevtapcım..zor günler geçiriyosun...bi de doktordu sekreterdi bunları takma lütfn..biliyorum çok hassaslaşmışsın..sana sabır ve güç diliyorum..bi de şu dönemde okumanı tavsiye edeceğim bi kitap var..mutlaka al oku..'meleklerle yaşamak'diye bi kitap..inan çok işine yarayacak...garanti veriyorum...
canım ac karnına gıdeceksın 50 gr lık seker olan bır serbet ıceceksın 60 dk sonra kan vereceksın bazı dr lar aclık da ıstıyor serbetı ıcmeden de kan alabılırlerkızlar nasılsınız? o gün çok kötüydüm ultrasondan gelmiştim ama pek bahsedemedim dertlerimden dediğim gibi bebeğim 400 gr. 25 cm miş. en iyi bacakları gelişmiş dedi. her şeyi çok iyi dedi. hatta doğuma 10 şubat diyordu öne gelmiş 5 şubat hatta daha erken olabilir 4 ayın kalmış dedi. benim bebek yan yatıyormuş karnım ondan küçükmüş. kafası sağda bacakları soldaymış. 1 ekimde tetanozunu ol, aynı gün şeker yüklemesi de yaptır dedi. o nedir bilmiyorum ama kan mı alıyorlar. benim orda beklemem gerekiyor mu yaptıranlara soruyorum 9 da orda olsam hepsi kaç dk mı alır? ordan okula geri döneceğim de müdür beye ona göre bilgi vereceğim.... bir bilgi veriverin. öksürüğüm azaldı ama hala bitmedi.
bir de o gün dr. moralimi çok bozdu ya... bursalılar bilir, ziya çetin e gidiyorum. o gün annemi de götürdüm ilk dafa kadın görecek hayatında torununu ultrasondan. neyse 3 tane 20 li yaşlarda kızlar gelmiş muayeneye sekreter zaten suratsızın teki ona alıştık da sekretere sigara içicez dediler bunları balkona çıkardı falan giyimleri falan açık saçık zaten. sonra ortalarda geziyorlar. dank diye dr. un yanında hasta varken odaya daldılar. adam çıktı bağırdı çağırdı bunlara buurda ciddi bir iş yapıyoruz falan da filan da biz şokta. neyse sonra o gün herkes sanırım 3 er 4 er kişi gelmiş ultrasona... biz gidiyorduk. arkamızdan bu ne ya herkes 3 er 5 er gelmiş sölicem dr. a bu nasıl iş falan ... şok olduk. odaya geçtik. dr. bir sinirli... sekreteri dert yandı mı ne anlamadık, geldi bana anneme siz niye geldiniz dedi. beni tANIMADINIZ MI hamileyim 5 aylık dedim şok oldum zaten bişey anlamdım. tamam geç şöyle dedi. neyse sonra geldi odaya ben ialçalrımı düzgün kulanamadım. sorunlarımız vardı dedim. aklım başımda değildi dedim. neden öyle daha mı iyi gelişeceğini sanıyorsun çocuğun dedi. sinirli sinirli. dokunsan ağlıycam zaateneşim bana baktı baktım bişey dicek göz kırptım boşver dercesine... anlamadım neden öyle oldu... o kadar moralim bozuldu ki.. üstüne bir de annem ben gelmeseydim keşke bana mı kızdılaer falan deyince iyice moral sıfır.. ben hiçbir şeyin keyfini yaşayamayacak mıyım yaaa.. neden böyle şeyler beni bulur... yavruma kıymet verip şu zor durumdaki halimizle en iyi dr. a gidiyorum yememden içmemden kısıp başıma gelenlere bak
(((((( offf allahımmmmm...