2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay kuşlar 2 gün pc başına geçemedim 40 sayfa ilerlemiş
nasıl okuyacam ben şimdi, arada önemli bi gelişme oldu mu herkes iyimi
peki ?

kuzum herkes iyiydi bugun kızlardan biri bebek tekmeliyor onu merak edıyordu diğeri ona ben de hissetmıorum dedi :) onun dısında erkek kadın dr kavgası oldu onda da sakin bi şekilde kapandı sıkıntı yok kızlardan biri 20 gün önce merdıvenlerden düşmş ama iyiymiş elhamdlillah bi de tetanoz asısı muhabbeti oldu klasik göbek alısveriş ve kilo muhabbeti yapıldı bi de kabızlık ve karın agrısı ceken bi grup var :) ben de o gruba dahlim onların da bazıları magnezyum içio kimisi kayısı yıyo :) bende kara üzüm kaynatıp içip yıyom :D işte bütün özet bu :):):)

Valla öyle ama :9: Alıcak biri varsa eğer iyisini aldırmak banada mantıklı geldi ortak mortak:9:..Bebek arabaları ciddi pahalı ya benim beğendiğim havuzlu handa 945 liraydı hepsiburadada 1.377 lira:53: bide kocamanlar katlanmış halleri bile.Eşimde diyoki bebeğin arabasını taşımak için daha büyük bi araba mı alıcas.Ben büyüyen beşik istiyorum ama ilk 6 ay için sepet beşiklerden beğendim gecede 50 kere diğer odaya gidene kadar yanımda olur en azından..

napalım canım madem alacaklar en güzeli olsun hadi idare etsin diyebileceğin şeyler değil ki yoksa 1 sene sonra yeniden bebek arabası ararız..evet yanına almak en mantıklısı ben de park yatak alıp yanımıza kurcam

ay kuşlar 2 gün pc başına geçemedim 40 sayfa ilerlemiş
nasıl okuyacam ben şimdi, arada önemli bi gelişme oldu mu herkes iyimi
peki ?

valla şimdi sorunca benim de kafam karıştı :9: kötü bişey yok çok şükür canım herkes de bebişleri de iyi

bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmış:(kendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.

anaaaam deliye bak :53: nasıl böyle bişey yapar ne doktorlar var yaa valla çok şaşırdım

kuzum herkes iyiydi bugun kızlardan biri bebek tekmeliyor onu merak edıyordu diğeri ona ben de hissetmıorum dedi :) onun dısında erkek kadın dr kavgası oldu onda da sakin bi şekilde kapandı sıkıntı yok kızlardan biri 20 gün önce merdıvenlerden düşmş ama iyiymiş elhamdlillah bi de tetanoz asısı muhabbeti oldu klasik göbek alısveriş ve kilo muhabbeti yapıldı bi de kabızlık ve karın agrısı ceken bi grup var :) ben de o gruba dahlim onların da bazıları magnezyum içio kimisi kayısı yıyo :) bende kara üzüm kaynatıp içip yıyom :D işte bütün özet bu :):):)

süper anlatım koptum yaa :9: sancısı olan bi ekip de vardı sahi onu unutmuşsun :9:

aalla alla kendi doktorun değilmiydi neden öyle davrandıki:26::26::26:

kendi dr um deil cnm . yakındaki hastaneye gitik. benim dr izinde. bu gittiğm manyağın teki çıktı. Allah eline düşürmesin.yavrum bile sevmedi poposunu döndü:) şaka bi yana inş ters bişi olmaz. olursa naparım düşünmek bile istemiyorum.

kendi dr um deil cnm . yakındaki hastaneye gitik. benim dr izinde. bu gittiğm manyağın teki çıktı. Allah eline düşürmesin.yavrum bile sevmedi poposunu döndü:) şaka bi yana inş ters bişi olmaz. olursa naparım düşünmek bile istemiyorum.

allahın izniyle hiç bişey olmaz canım bebişlerimiz sandığımızdan çoooooook daha dayanıklı kendini boşyere üzme baksana arkadaşlardan biri merdivenlerden düşmüş allah korumuş da hiçbişi olmamış seninkini de korur rabbim

süper anlatım koptum yaa :9: sancısı olan bi ekip de vardı sahi onu unutmuşsun :9:

:D:D bende hala gülüorum yaaa :) keske ben de her girdiğimde biri özet gecse de merakla okumaktan yorulmasam :/ sonra yprum yazamadan boş vaktim bitio valla :D:D evet o karın agrısı cekenler grubuna dahil onlar gökçe ya :):) kimimiz kabızlıktan gazdan kimimiz noldugu belirsiz bişiden agrı cekıoz bi de tas döken vardı :D adını unuttum kanımca :D:D

fıstığım baya gülerek okudum yazdığın yazıyı
çok güzel bi özet yapmışsın çok teşekkür ederim :9:
herkesin iyi olmasına çok sevindim zaten anca en son kaldığım yerden
2 sayfa okuyabildim çok yavaş ilerliyorum :) merdivenden düşen arkadaşa
çok geçmiş olsun çok şükür iyi olduğuna da sevindim, benim de bebişim
bugün daha bi hareketli içerde parti veriyo sanırım:9::9:ama bu kadar
hareketi hala babası hissedemedi:( bide berine'nin hesabı
donmmuş onda bi sıkıntı olmadı değil mi? bi bilgin var mı cnm ?

aklına kötü şeyler getirme:5:o doktoruda Allah ıslah etsin:1:

napalım canım madem alacaklar en güzeli olsun hadi idare etsin diyebileceğin şeyler değil ki yoksa 1 sene sonra yeniden bebek arabası ararız..evet yanına almak en mantıklısı ben de park yatak alıp yanımıza kurcam

Alsınlar tabi canım ya bebek arabası her sene değiştirilen bişii diil maalesef hatta 2.bebeğe bile kullanabilirsin iyi bişii olursa..Yerin varsa park yatak en mantıklısı benim evim biras ufak beşik koymak için bile odayı boşaltmam lazım yatak odasına anca sepet sığıcak gibi..

fıstığım baya gülerek okudum yazdığın yazıyı
çok güzel bi özet yapmışsın çok teşekkür ederim :9:
herkesin iyi olmasına çok sevindim zaten anca en son kaldığım yerden
2 sayfa okuyabildim çok yavaş ilerliyorum :) merdivenden düşen arkadaşa
çok geçmiş olsun çok şükür iyi olduğuna da sevindim, benim de bebişim
bugün daha bi hareketli içerde parti veriyo sanırım:9::9:ama bu kadar
hareketi hala babası hissedemedi:( bide berine'nin hesabı
donmmuş onda bi sıkıntı olmadı değil mi? bi bilgin var mı cnm ?

var tabiki :D ben sabah 8.30 dan 11.00 e kadar gecmişi okudum çünküü :D sana o ez,yeti yapmak istemıorum :D:D
berine yeni hesap aldı çiğdemdem die bişidi sanırsam :D:D o da iyi cıktı hastaneden cok şükür :):) bi daha gereksiz polemiklere girmeme kararı aldı :D

:D:D bende hala gülüorum yaaa :) keske ben de her girdiğimde biri özet gecse de merakla okumaktan yorulmasam :/ sonra yprum yazamadan boş vaktim bitio valla :D:D evet o karın agrısı cekenler grubuna dahil onlar gökçe ya :):) kimimiz kabızlıktan gazdan kimimiz noldugu belirsiz bişiden agrı cekıoz bi de tas döken vardı :D adını unuttum kanımca :D:D

sen her akşam özet geçsene bize yaa süpermiş bu iş valla okumuş kadar oldum :9: yok yok gaz sancısı değil kasık ağrısı çeken bi ekip vardı aaa ben de böyleyim demiştim hatta :1:

Alsınlar tabi canım ya bebek arabası her sene değiştirilen bişii diil maalesef hatta 2.bebeğe bile kullanabilirsin iyi bişii olursa..Yerin varsa park yatak en mantıklısı benim evim biras ufak beşik koymak için bile odayı boşaltmam lazım yatak odasına anca sepet sığıcak gibi..

yaaani aynen öyle...yerim öyle çok bol değil baya bi sıkışık olcak ama başka bi seçeneğim yok maalesef bikaç eşya çıkarıp yanıma alcam kuzumu :16:

şunu söleyim en sinirimi bozan şey konuyuda açmak istemiorum ama benim ev 200 metrekare ama bebeğe oda yapamıyorum:84::84:bazı nedenlerden ötürü:5::5:yani sizin dar olmuş yapamıyorsunuz benimki yayla gibi olmayınca olmuyor işte:14::14::14:

var tabiki :D ben sabah 8.30 dan 11.00 e kadar gecmişi okudum çünküü :D sana o ez,yeti yapmak istemıorum :D:D
berine yeni hesap aldı çiğdemdem die bişidi sanırsam :D:D o da iyi cıktı hastaneden cok şükür :):) bi daha gereksiz polemiklere girmeme kararı aldı :D

süpersin cnm bundan sonra bu kadar sayfa ilerlediğinde ilk seni bulcam :9:
hem herşeyden haberdarsın hem de çok güzel aktarıyosun :)
bütün merakımı giderdin cnm saol:9::9:

kız yeter altıma yapcam yeminle :9: kendimden aldığım yetkiye dayanarak seni şubat annelerinin muhtarı ilan ediyorum :9:

şu yatak konusunda ben de kararsızım yaw :) aslında bugune kadar yataga montelenen beşiklerden almak istiodum yanıbasıma koyar yatarım dıe ama fiyatı cok uygun gelmedi onu alana kadar oyun parkı alırım daha uzun süre kullanırım die düşündüm biz de kiracıyız ev yaptırıp cıkmak istioruz oraya gönlümüzce alır ya da yaptırırız oda. biz tasınırken buzdolabımı çizdiler kara kışta tasındık subatta tayinim cıkınca :s tasındıgımıza sükrettik yatak odamın kapakları yamuk duruo eşim düzeltmeye calıstı biraz ama hala biraz eğri sinir oluorum o yüzden oda ve büyük mobilya düşünmuorum ben...

şunu söleyim en sinirimi bozan şey konuyuda açmak istemiorum ama benim ev 200 metrekare ama bebeğe oda yapamıyorum:84::84:bazı nedenlerden ötürü:5::5:yani sizin dar olmuş yapamıyorsunuz benimki yayla gibi olmayınca olmuyor işte:14::14::14:

Oda yapıcam inşallah ama eşyaların bi kısmını kaldırmak zorunda kalıcam..İlerleyen zamanda sende yaparsın inşallah canım ya sıkma canını..

ben de yapamıyorum canım üzülme benim de boş odam var ama eşim oturduğumuz yerde görevli temmuzda tayinimiz çıkacak boş odam olmasına rağmen yapamıyorum o kadar eşya kıbrıstan türkiyeye gemiyle ne gelir ne gider...ısınma sorunu vs de var...herkesin kendine göre sebebi var canım olsun biz de şimdilik oda yapmayız büyüyüp anlayacak kadar olunca kızımızla oğlumuzla gider seçer döşeriz nolcak en büyük sorunumuz o olsun

şu yatak konusunda ben de kararsızım yaw :) aslında bugune kadar yataga montelenen beşiklerden almak istiodum yanıbasıma koyar yatarım dıe ama fiyatı cok uygun gelmedi onu alana kadar oyun parkı alırım daha uzun süre kullanırım die düşündüm biz de kiracıyız ev yaptırıp cıkmak istioruz oraya gönlümüzce alır ya da yaptırırız oda. biz tasınırken buzdolabımı çizdiler kara kışta tasındık subatta tayinim cıkınca :s tasındıgımıza sükrettik yatak odamın kapakları yamuk duruo eşim düzeltmeye calıstı biraz ama hala biraz eğri sinir oluorum o yüzden oda ve büyük mobilya düşünmuorum ben...

nasıl monte ediliyormuş hiç duymamıştım model aresi var mı bakabilirmiyim:9::9::9:

Back
X