2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın

dünden beri alacaklarım konusunda kararsızım bir el atın alacaklarımı kısmam lazım. şimdi travel sistem araba alsam içinde oto koltuğu da olur diyorum ama zaten şubatta doğacak kış günü bir yere götürmem bir işe yaramayacak oto koltuğu ve araba... beşikte de büyüyen alayım diyorum yatak odama koyamıcam işe yaramayacak... ne yapacağımı şaşırdım. araba olarak ne düşünysnz??? travel mi

canım biz travel düşünüyoruz ama dediğin gibi kışa geldiği için çok lazım olmayabilir. ben kendim araba kullandığım için almayı düşünüyorum. büyüyen beşiği de odasıyla beraber bebek doğduktan en az 8-10 ay sonra kullanacaksın elin rahatlayınca da alabilirsin. ben odama bambu beşik alacağım. bizim odalar birbirine çok uzak çünkü bi de dolap falan lazım olacak diye odasını şimdiden alacağım. ama beyaz sade bişey alıcam gerekirse her beyaz modelle uyar. sonrasında şifonyerini falan almak istersem diye. yani ikisi de acil değil aslında... odana park yatak veya beşik gibi bişey al, bi de dolap, bi de bebek arabası en acili bunlar oluyo. tabi benim fikrim bunlar... maddiyat da çok düşündürüyo zaman zaman bizi 2000 tl yi geçiyo oda ve travel...

kızlar.. geldim ama çıkacağım.. belim çok fena... birde benim anal fissür derdim var... o azdı.. oturamıyom popomun üzerine...size iyi sohbetler şimdilik gelirim ben yine yanınıza biraz iyi olunca...

bursalı anneler mudanya yolu üstünde moremo varmış. bebek odası için arkadaş tavsiye etti. ben bembeyaz bir oda istiyorum. aradım çok tatlı bir bayan konuştum çok sağlıklıymış mobilyaları arkadaş öyle dedi. birde beşikler genelde 80 e 120 oluyor onlarda 90 a 130 mu ne dedi. baya bir uzun ömürlü. fiyatlara da 2000 2500 dedi. peşinde indirim yapıyor. ya da bir kısmını peşin verip senet yapabiliyosun...o daha iyi kredi kartını kapatcam. birkaç aya kadar eşimin durumu iyi olursa ben 1000 tl biriktircem 1000 tl de annemlerden kayınvalidemlerden alıp alıcam inşallah allah izin veirrs...

canım bursada başka nereler var bebek odası için ben iznikteyim çok bilmiyorum bursayı. burda hiç bişey yok. dün inegöle gittik bi yerde bulduk başka hiç bişey yok....

Kizlaaarrr napiyonuz? Nasilsiniz bakalim? Ütü yaptim kicim agridi gene :) alisverise gitcez simdi kociskoyla.

Tetanoz icin saglik ocagina gittigimde soledim agriyo oram buram diye elevit kakaladi bana:27: ben de yakalandim sonunda elevit diye diye tüh! Kocaman bisi o yaa nasi gecer bogazimdan!:53: daha baslamadim almaya zaten bugun portakal greyfurt sıktım kahvaltida kendiminki bitince kocaminkini de ictim:9: c vitamininin dibine vurdum :49:
Bi de ben ztn demir+folik asit aliyodum. Elevitin icinde de varmis. Carpmasin ikisi birden. Bisey demedi dr. Siz nasi aliyosunuz???

canım bursada başka nereler var bebek odası için ben iznikteyim çok bilmiyorum bursayı. burda hiç bişey yok. dün inegöle gittik bi yerde bulduk başka hiç bişey yok....

ayşenbebe varmış gir sitesinden bak, orayı da önerdiler ama bu moremo yu beğendim ben... kapalıçarşı nın oralarda varmış bebek mobilya mağazaları, eski bakırcılar çarşısına gidersen sorup, orda da varmış.. şimdilik istihbarat böyle... almaya gelince para yok tabi benimkisi hayal :))))))) bak bu moremo nun sitesine gir çok güzel mobilyalar ya da belki ben bembeyaz istediğim için bana öyle geldi çok da büyük, büyüyen beşiklerinin ebatları 15 16 yaşına kadar hatta daha fazla kullanıyorlarmış... bilemicem ...

Kizlaaarrr napiyonuz? Nasilsiniz bakalim? Ütü yaptim kicim agridi gene :) alisverise gitcez simdi kociskoyla.

Tetanoz icin saglik ocagina gittigimde soledim agriyo oram buram diye elevit kakaladi bana:27: ben de yakalandim sonunda elevit diye diye tüh! Kocaman bisi o yaa nasi gecer bogazimdan!:53: daha baslamadim almaya zaten bugun portakal greyfurt sıktım kahvaltida kendiminki bitince kocaminkini de ictim:9: c vitamininin dibine vurdum :49:
Bi de ben ztn demir+folik asit aliyodum. Elevitin icinde de varmis. Carpmasin ikisi birden. Bisey demedi dr. Siz nasi aliyosunuz???

folık asıtı benm doktor 12.haftada kestı demır hapına baslattı zatn ıcınde folık asıtıde varmıs bence folık asıtı daha ıcmene gerek yok

ayşenbebe varmış gir sitesinden bak, orayı da önerdiler ama bu moremo yu beğendim ben... kapalıçarşı nın oralarda varmış bebek mobilya mağazaları, eski bakırcılar çarşısına gidersen sorup, orda da varmış.. şimdilik istihbarat böyle... almaya gelince para yok tabi benimkisi hayal :))))))) bak bu moremo nun sitesine gir çok güzel mobilyalar ya da belki ben bembeyaz istediğim için bana öyle geldi çok da büyük, büyüyen beşiklerinin ebatları 15 16 yaşına kadar hatta daha fazla kullanıyorlarmış... bilemicem ...

ben de bembeyaz istiyorum ya. sorma biz de dün adam 2300 tl hesap çıkarınca bi düşünelim dedik çıktık ama eşimin çok canı sıkıldı. ama bakcaz bi çaresine... hayat böyle her zaman hesap kitap tutmuyo...
önerilerin için sağol yakın zamanda gidersek ayrıntılı bi şekilde bilgi veririm sana da...

ben kaçtım kızlar.:)
banyo yapıcam sonra yemek yapıcam daha.
akşama da bi arkadaşa bebek görmeye gitcez...
herkese ii akşamlarrr...

selam hanımlar.
oda konusunda birşeyler yazmak istedim.
bu benim 3. bebeğim olacak inşallah. ilkinde büyüyen yataklardan almıştık uzun süre kullanır falan diye ama şimdi boşta o yatak. çocuk büyüdükçe sıkılıyor. okul zamanı farklı istekleri oluyor. şimdi 2000 - 3000 tl vereceğinize o zaman kendi beğendiğini alırsınız. hele sonra bir bebek daha düşünüyorsanız mutlaka normal beşik alın yaklaşık 2,5 yıl çok rahat yatırabilirsiniz orada. ikeadaki beşikler gayet güzel ve kullanışlı. hele mama sandalyesi her eve lazım :)
ikeanın olmadığı şehirlerde inernetten sipariş verebiliyorsunuz.

selam kızlar ne var ne yok
cuma günü ayrıntılıya girdik kuzumu gördüm
çok şükür her şey normal
kalp,ciğerler,kollar ,bacaklar,mide,beyin,burun ,dudak,kulak,kordon vs. ne varsa baktı doktor çok beğendi her şeyi
kendi doktoruma götürdüm o da not etti çok güzel dedi Allah'ıma çok şükür
doğum 3 şubat görünüyor dedi:18:
sanırım ocak sonu alınır sezeryanla
işte böyle bir daha ki kontrol bayramdan sonra artık
öyle böyle derken yolu yarıladık da geçtik bile:52::52:

bende yarın giriyorum ayrıntılıya ve cok heyecanlıyım.

bu arada ne kadar yazamasamda herkesi takip ediyorum arkadaşlar

kızlar galiba anakucağına karar

Hauck Leisure e-motion Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

altındaki videosunu izleyin nasıl sizce bana bi fikir verin???

cokkkkk guzelll kesnlıkle almalısın hatta bende cok begendmm ben de alablrmm

ben geldımmmmmmmmmmm gezdım yoruldum heran uyuyabılırım
bu arada yarın 23. haftama gırıyorum kalır 15 haftaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52:
bende salı gunu gryrum 23.haftama 38.haftadamı dogururuz acabakı kım kacncı haftada dgurcak cok merak edyrum

cokkkkk guzelll kesnlıkle almalısın hatta bende cok begendmm ben de alablrmm

bende salı gunu gryrum 23.haftama 38.haftadamı dogururuz acabakı kım kacncı haftada dgurcak cok merak edyrum
benım bebegın alınacak en gec tarıh maxımum 29 ocak yılbasında 36 ya gırecegım ondan sonra teyakkuzda olurum

kıjjjj alısverıs kurduu ,ben kendımı zorladıkca bakınıp bısey almamak ıcın sen kanıma gırıonn :) valla bızde azcık esımle tartıstık aksam alcaklarımızı mınımuma ındırıyoo kalıteden cok fıyatlara gore bakınıyo nette sınırr oldum bagırdım, snra baktım sırınlık yapıoooo gelmıs bebegı sevıyo sonra gıt dedım benı oglumla bırakk:41: ayy ya cok garıbıme gıdıyo benım bı parcamm var hahayyy:16::16:

yok kız daha intten bişey almış değilim ama habire geziyorum işte :9: eee malum bol bol araştırmak lazım tabi...oğlunla bir olup kocişini mi dışlıyosunuz :9:

kızlar.. geldim ama çıkacağım.. belim çok fena... birde benim anal fissür derdim var... o azdı.. oturamıyom popomun üzerine...size iyi sohbetler şimdilik gelirim ben yine yanınıza biraz iyi olunca...

geçmiş olsun canım o çok sıkıntılı bişey yaa çok uzun oturmıycan bi de şimdi kilo aldıkça sıkıntısı da artar allah yardımcın olsun...

yok canım çarpmaz merak etme :9: folik asit dediğin ayrı içilen folik asit hapı mı(folic plus gibi) yoksa demir ilaçlarının içinde olan folic asit mi (ferplex fol gibi)? eğer ferplex fol gibiyse normal çünkü ikisini de içmen gerekiyo şu dönemde ben de hem elevit hem onu içiyorum hiç çarpmıyo :9:

geleyim bugünün haberlerineeee...haşim işcan altgeçicidindeki her mağazaya teker teker girdim her bebek arabasına teker teker baktım elledim hatta bazılarını kokladım bile :9:plastik gibi kokan vardı da :9: ist da olanlara bakmadan almamalarını tavsiye ederim çünkü en dandik markalardan tutun da maclaren lara quinny lere kadar çok değişik seçenekler var.tabii ki bu kadar çok marka olunca fiyatlar da çok çeşitli oluyor..125 tl den 2300 tlye kadar arabalar gördüm bir kaç tanesi çok hoşuma gitti notlarımı aldım fiyatı,özellikleri,modeli,sürüşü vs...havuzlu handan da bakıp ve tabii ki intten de kullanıcı yorumlarına bakıp ona göre son kararımı vermeyi düşünüyorum..biraz yorucu oldu ama iyi gezdim yaa :9:

dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gitti :14:nerde hata yapıyorum bi bilsem :43:

dedi annem.. ben dişimden tırnagımdan artırırken kendi boğazımdan kısarken 1 aydır evimin mutfağını görmezken, evimde yoksa var derken kimseye evimdeki fırtınaları anlatmazken benim kocam gidip içiyor! hakediyorum mu hayır etmiyorum çünkü hep destek oldum bugüne kadar ya gerçekten ne meslek yaparsanız yapın anneyseniz amaaan be seni mi çekicem deyip çıkamıyosunuz! hastaneden çıktım daha yeni ama kocamın yüzünü toplasanız 2 saat anca gördüm.. uyudu uyandı arkadaşıyla buluşmaya gitti :14:nerde hata yapıyorum bi bilsem :43:

kıyamam ben sana yaa nolur üzme kendini bak bebişin daha yeni topladı kendini...eşinle oturup konuştun mu canım sebepleri hakkında? bazı erkekler streslerini hep içine atar arkadaşlarıyla çıkınca rahatlar belki öyledir o da...

oncelıkle tekrardan hosgeldın sen hata yapmıorsun erkekler fazlasyla duyarsız olabılıo sadece bızım ıcın cok buyuk sorun olan bu durum onlar ıcın cok basıt oluyo sen fedakarlıgından duyarlılıgından hcbısı kaybetme hata sende degl esınde

kıyamam ben sana yaa nolur üzme kendini bak bebişin daha yeni topladı kendini...eşinle oturup konuştun mu canım sebepleri hakkında? bazı erkekler streslerini hep içine atar arkadaşlarıyla çıkınca rahatlar belki öyledir o da...

defalarca hemde ya bizim zaten sorunlu bi evliliğimiz vardi canım çok zor dönemlerden geçtim ben anlatsam roman olur derler ya o cinsten işte.. içine atıcak birşeyi kalmadı balım ya borcu harcı çoktu benden önce kredi çekmiş hala onu ödüyordu ben tuttum kolumdaki bileziklerime kadar verdim yeter ki kapat borcunu sıkıntın kalmasın diye.. insanın hamilelik dönemi en güzel dönemdir ya ben hiç bişey anlamıyorum ya bebeğim sorunlu ya babası bana zaman kalmıyor bile.. off napıcam

Back
X