- Konu Sahibi papatya3459
- #16.561
kızlar günaydın
dünden beri alacaklarım konusunda kararsızım bir el atın alacaklarımı kısmam lazım. şimdi travel sistem araba alsam içinde oto koltuğu da olur diyorum ama zaten şubatta doğacak kış günü bir yere götürmem bir işe yaramayacak oto koltuğu ve araba... beşikte de büyüyen alayım diyorum yatak odama koyamıcam işe yaramayacak... ne yapacağımı şaşırdım. araba olarak ne düşünysnz??? travel mi
canım biz travel düşünüyoruz ama dediğin gibi kışa geldiği için çok lazım olmayabilir. ben kendim araba kullandığım için almayı düşünüyorum. büyüyen beşiği de odasıyla beraber bebek doğduktan en az 8-10 ay sonra kullanacaksın elin rahatlayınca da alabilirsin. ben odama bambu beşik alacağım. bizim odalar birbirine çok uzak çünkü bi de dolap falan lazım olacak diye odasını şimdiden alacağım. ama beyaz sade bişey alıcam gerekirse her beyaz modelle uyar. sonrasında şifonyerini falan almak istersem diye. yani ikisi de acil değil aslında... odana park yatak veya beşik gibi bişey al, bi de dolap, bi de bebek arabası en acili bunlar oluyo. tabi benim fikrim bunlar... maddiyat da çok düşündürüyo zaman zaman bizi 2000 tl yi geçiyo oda ve travel...