- Konu Sahibi papatya3459
- #17.381
ne olmuş yawww berineye kötü birşey yok dimi kızlarrrr
eşiyle boşanıyorlar canım maalesef kötü bir durum yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olmuş yawww berineye kötü birşey yok dimi kızlarrrr
profil ayarlarında bebeğin beklenen doğum tarihi alanı var oraya dr unun söylediği bebeğin muhtemel doğum tarihini yazıp kayıt edince kendi oluşuyor.
bulamadımyaaaaaa
eşiyle boşanıyorlar canım maalesef kötü bir durum yani
bulamadımyaaaaaa[/QUOT
bizim bebeğimizin doğum tarihini gösteren bölümün altındada var kadınlar kulübü hamilelik takvimi diye yazıyor oraya tıkla bebişin doğum tarihini gir kaydet
sayfanın en üstünde kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla , oradan açılan sayfadan sol tarafta profili düzenle var oraya bas , gelen ekranda kişisel bilgiler diye bir alan var orada Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: alanı var oraya bebeğin ne zaman doğacaksa tarihini yaz mesela benim bebiş 26-01-2013 de doğacak. sonra sayfanın en altında değişiklikleri kaydet var ona basman gerek
Yaptımşekerim çok mersii:)
bulamadımyaaaaaa[/QUOT
bizim bebeğimizin doğum tarihini gösteren bölümün altındada var kadınlar kulübü hamilelik takvimi diye yazıyor oraya tıkla bebişin doğum tarihini gir kaydet
Nerdeyse aynı zamanda hamile kalmışız ya çok etkilendim![]()
Yaptımşekerim çok mersii:)
Kızlar bir de hastane için sabahlık gecelik falana ldınız mı. Lohusa dönemi için
Ayyyy bu batıl inançlara uyuz oluyorum yaaaa.. ben nerdeyse tamamladımbiz daha ne isim e karar verdik ne benim için ya da bebiş için bişey aldık. benim eşimin sülalesinde 7. ayına girmeden bişey alınmıyor. bekliyoruz bakalım.
Ayyyy bu batıl inançlara uyuz oluyorum yaaaa.. ben nerdeyse tamamladımsabahlık pijama lizöz falan aldım:)
valla ben inandığımdan değil de tek seferde herşeyini alıp bi seferde halledebilmek için bekliyorum o arada da battaniyesiydi , yeleğiydi onları örüyorum. hem zaten cinsiyeti de daha cumartesi öğrendiğimiz için benim açımdan da bi problem yok yani![]()
esin battaniye bitince lizöz örelim gıııııııtabi benim battaniye biterse
Ne gülüyonuz be![]()
esinle beraber battaniye örüyoruzda bitince lizözde örelim dedim ona gülüyoruz okumadın galiba tabii battaniyeler bitersehem çalışıp hem örgü örmek olmuyorda
![]()