2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
annişler herkese merhaba. bugün okuldan gelirken dolmuş da çok kötü oldum, soğuk soğuk ter döktüm midem bulandı elim ayağım titremeye başladı. aç değildim tansiyonum da iyi. bebeğim de çok hareketli o zamandan beri. başına böyle bişey gelen var mı? mide bulantısı hamilelikten değil de hani araba falan tutunca olur ya öyle. ne yapayım sizce hala da biraz devam ediyor :(

bende 13 ekimde gireceğim ayrıntılıya 120 tl bir de benim kendi doktorum bakacak burada hep radyoloji uzmanı bakıyor demişsiniz. gerçi kendi doktorum olmasına çok sevindi normal ultrasyonda da çok ayrıntılı bakıyor. Merakla bekliyorum

bi sorum olacakdi, benim yaklasik 1 haftadir kasik agrilarim var ve vajinamin üstünde agri var. bide dün gece sabaha kadar uyuyamadim cok sidetli bacaklarim agiryordu acaba kötü biseymi benim gibi yasayan varmi aranizda????

canm bole bısı yasamadım ama ıkıkere yazmısın cevap vereyım dedım valla rahım buyudukce olabılecek seyler ama ıcın rahat etmıosa doktora gıtmenı tavsıye ederım

ya bende ismimin altına yazı yazmak istiyorum neden yapamıyorum

kullanıcı kontrol panelıne gırıosun ordan profılını duzenleden yapıosun
kızlar ben bu ısı seve sev yaparım ama gamzelı actıgı ıcın o lısteyı ben ekleme yapamam ama sunu yapayım yenı bır konu acayım orayı o dan ısmı cınsıyetı dogum tarıhı dıye duzenleyeyım eklenmek ızteyen olculer topıgındekı gıbı yazsın altına

olurr canm bı tablo halınde gorelım de nasıl olursa olsun hadı bı el at:)

bugun oğluusma hastane cıkısı aldım bebettonun
Bebetto Online Satış / grısını aldım bunun

Bebetto Online Satış / bunun mavısını
Bebetto Online Satış / bunun da mavısını aldım
2 lı pantolon ve 2lı body kadıfe onları bırbırıyle capraz olarak takımlayabılıyorum mıs gıbı bır takım oluyor bu 2 grubuda 6 aylık aldım​

meltemcim çok güzeller güle güle giysin oğluşunn.
bu arada topic sahibi sen olsan keşke diyoruz biçok arkadaşda aynı fikirde .sen ne dersin???
listemizde vahim durumda.ne yeni bilgiler ne de yeni akadaşlar eklenmiş.
gamzelihatun pek uğrayamıyor.nasıl değiştiriliyor ki acaba??
kk yöneticilerine mi iletmek lazım acaba??

annişler herkese merhaba. bugün okuldan gelirken dolmuş da çok kötü oldum, soğuk soğuk ter döktüm midem bulandı elim ayağım titremeye başladı. aç değildim tansiyonum da iyi. bebeğim de çok hareketli o zamandan beri. başına böyle bişey gelen var mı? mide bulantısı hamilelikten değil de hani araba falan tutunca olur ya öyle. ne yapayım sizce hala da biraz devam ediyor :(

canım benimde ara sıra midem hafif bulanıyor.hatta şimdi de var. bazende işte birden böyle sıcaklıyorum kan beynime çıkıyor sanki ama hormonlar değişiyor ya normal diyor işteki arkadaşlar

Bi süre önce banada otobüste oldu senin gibi soğuk soğuk ter döktüm ama çok sıkılmıştım trafikte vardı elim ayağım titredi resmen..benim şekerim düşüyo sürekli aç veya tok olmamda farketmiyo ondan oluyo acaba seninde şekerin düşüyo olabilirmi?

meltemcim bu topiği başka biri açmıştı atıldı.onra gamzalihatuna geçti.yönetim ona devretti sanırım.yani sen de gamzeliden devir alabilirsin bence.
şahsen bölünüp yaniden açılmasındansa burayı düznlemen daha güzel olur.yönetime sorsak mı yada nasıl yapsak acaba??

iyi akşamlar kızlar
genellikle sizleri takip ediyorum ama arada yazanlardanım
aynı dönem hamilelerin bir arada olması paylaşımda bulunması hepmiz için faydalı oluyor bence
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum iyiymiş
aynı zamanda şeker yüklemesi yapıldı ,sıkıntı yaşamadım ben
aynı gün tetenoz aşısının 2. sini oldum ilki çok kötü olmuştu
üç gün kolumu kullanamamıştım fakat bu defe çok şükür çok iyiyiym sadece hafif ağrım oldu
bana 5 doz yapılıcağını söylediler sonraki 6 ay sonra
inşallah birbirimize hep güzel haberler vermek nasip olur

Son düzenleme:
ben de 20 haftaya girdim hissetmiyorum hala. hatta hemşireye hissetmediğimi söyleyince bi kalp atışlarını dinleyelim deyip korkuttu beni. dinledi kalp atışı var dedi çok şükür.biz de hissetmeye başlarız inş en yakın zamanda:)

ayy insallah canim bizde en kisa zamanda hissederiz bebeklerimizi yarin doktor kontrollum var cok korkuyorum ya bisey olmusa bi gitsemde rahatlasam ins hersey iyidir cok cok korkuyorum.
senin bebegin dogacak tarih kac cnm?

Son düzenleme:
kızlar ben bu ısı seve sev yaparım ama gamzelı actıgı ıcın o lısteyı ben ekleme yapamam ama sunu yapayım yenı bır konu acayım orayı o dan ısmı cınsıyetı dogum tarıhı dıye duzenleyeyım eklenmek ızteyen olculer topıgındekı gıbı yazsın altına

canım hiç ayrı konu olmasın bence
gamzeliye mesaj atalım eğer girmiyorsa yöneticilere danışalım bir şekilde devredilsin sana konu

Ben 20.hafada hissetmeye başladım ama pıt pıt şeklinde şimdi 23.haftamıza girices ve artık daha rahat hissediyorum.Muhtemelen bu hafta daha fazla hissetmeye başlicaksın canım:34:

Ins merakla bekliyorum. Kendi elimi koyunca nabzimi hissediyorum sadece. Esim elini karnima koyuyor Öyle hissetmeye calisiyorum. Bi kac Kerr las seyirmesi Gibi hissettim sanki AMA tam anlayamiyorum. Normalde zaten hic hissetmiyorum. Bi de Ben 84le hamile kaldım. Kilodan dolayi da gec olabilir.

canım hiç ayrı konu olmasın bence
gamzeliye mesaj atalım eğer girmiyorsa yöneticilere danışalım bir şekilde devredilsin sana konu
onuda dusundum ama orda pasıf kullanıcı cok kalabalık lıste artık hıc gırmeyen cok var kafa karısıklıgı olmasın dedım ben kendımce bı duzen olusturdum bak bakalım

meltemcim bu topiği başka biri açmıştı atıldı.onra gamzalihatuna geçti.yönetim ona devretti sanırım.yani sen de gamzeliden devir alabilirsin bence.
şahsen bölünüp yaniden açılmasındansa burayı düznlemen daha güzel olur.yönetime sorsak mı yada nasıl yapsak acaba??
yok canım bolunmeye gerek yok ama lıste ısını ayrı sayfada actım, en azından gun ıcınde yenı gelen arkadasları eklerken zorluk cekmem, gecmısı okumak cok uzun zaman alabılıyor lıstenın altına bılgılerı ekleyenı yazarım

iyi akşamlar kızlar herkese...msjları gün içinde parça parça okuduğum için aklımda hiçbişey kalmamış umarım herkes çok iyidir...sonlarda meltem topiği devralsın diye bişeyler vardı öyle bişey yapılabiliyosa oyum sana canım :1:

iyi akşamlar kızlar herkese...msjları gün içinde parça parça okuduğum için aklımda hiçbişey kalmamış umarım herkes çok iyidir...sonlarda meltem topiği devralsın diye bişeyler vardı öyle bişey yapılabiliyosa oyum sana canım :1:
Yok be kuzum devralacak bısey yokk yenı bı lıste ayarladım sayfa basındakı lıstede sıkıntı vardı ben de onu kendımce halletmeye calıstım
ekle bakayım sende bılgılerını:54:

bilgisayarımdan nefret ediyorum...belim ağrıya ağrıya alıntılarımı yaptım.. kendi kendine kapandı sinir oldum...

canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...
boğazımda çok ağrıyor...Allah yardımcım olsun yani.. bugün de sizinle çok olamayacağım...ama sizi takip ediyorum...
öptüm hepinizi...

Yok be kuzum devralacak bısey yokk yenı bı lıste ayarladım sayfa basındakı lıstede sıkıntı vardı ben de onu kendımce halletmeye calıstım
ekle bakayım sende bılgılerını:54:

aaaa hangi sayfa bilmiyorum ben dur bakıyım da hemen yazayım

bilgisayarımdan nefret ediyorum...belim ağrıya ağrıya alıntılarımı yaptım.. kendi kendine kapandı sinir oldum...

canlarım okul konusunda bana destek olan arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum... menemen asarlığa verdiler beni.. çok kötü bir yer...her gün vukuat var.. bugün arabamın arkasına takıldılar sanki at arabasına takılır gibi.. inin diyorum inmiyorlar.. yavaş gitsem bir dert hızlı gitdem bir dert.. hızlı gitsem başlarına bir şey gelecek.. sonra aşiret başıma toplanacak sanki ben tutundurmuşum onları gibi.. nefret ediyorum ya....Allah ım tez zamanda kurtarsın bir daha da nasip etmesin böyle okulları...
boğazımda çok ağrıyor...Allah yardımcım olsun yani.. bugün de sizinle çok olamayacağım...ama sizi takip ediyorum...
öptüm hepinizi...

canım yaa üzülüyorum senin için duyduğumdan beri...bir bayan öğretmen üstelik de hamileyken öyle yere gönderilir mi yaa akıl var mantık var sanki ellerinde dosyalar yok...kimbilir kimi kaydırmak için seni oraya aldılar..allah sabır kolaylık versin ne diyeyim..

aaaa hangi sayfa bilmiyorum ben dur bakıyım da hemen yazayım

canım yaa üzülüyorum senin için duyduğumdan beri...bir bayan öğretmen üstelik de hamileyken öyle yere gönderilir mi yaa akıl var mantık var sanki ellerinde dosyalar yok...kimbilir kimi kaydırmak için seni oraya aldılar..allah sabır kolaylık versin ne diyeyim..

hiç sorma.. dayım yok ki...benden düşük puanlılar daha iyi yerdeler.. ben nerelerde.. geçen sene de öyle bir okuldaydım.. ama bu kadar kötü değildi öğrenciler.. hiç sorma bu haksızlığa nasıl moralim bozuluyor.. hayatımda ilk defa beddua ettim.. hakkımı yiyorlarsa onlardan çıksın dedim.. ilk gideceğim gün hiç uyuyamadım ve araba sürerken bile ağlıyordum... oysa ben hiç beddua etmem.. ama artık çok sıkıldım...

Back
X