2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun
canım aşı olduğun gün hiçbişey olmuyor da sonrasındaki 2 gün ağrı oluyor kolun kalkmıyor benim öyle olmuştu

Sağooll canımm..Hemşire aşılar eskisi gibi değil çok ağrı yapmaz dedi ama pek inandırıcı gelmedi..Vurduralı bi kaç saat oldu ağrı sadece ufaktan var ama yarın görüces bakalım

Sağooll canımm..Hemşire aşılar eskisi gibi değil çok ağrı yapmaz dedi ama pek inandırıcı gelmedi..Vurduralı bi kaç saat oldu ağrı sadece ufaktan var ama yarın görüces bakalım

ay canım inş. ağrın olmaz :5:bende olmadı mesela benimde 2.ci aşım ayın 19 unda:) 3.cü doz ise 2013 de vurulacakmış:27::27:

[/B .!.:
Bende ölee umut ediorum canım ya bide sol kolumdan vurdular ağrı yaparsa zor yatarım soluma..benimde 2.aşı 5 kasımda

evet soldan vuruluyor:5::5: sana tavsiyem çok ağrın olursa hemen buz torbası koy benim kardeşlerimde çok ağrı oldu ancak ağrıyla buz ile başettiler :27:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 524738 bakın bakalım büyümüşmü göbişimmmm :1:

oyyy maşallahh teyzesi yesi onu sıpa kocaman olmuşşş :16:

işlerde yoğunlaştı ama hiç çalışasım yok :1: ama çok işim var esin ne yaptın kız aldınmı ip :6:

aldım kuzum aldım hafta sonu kayınvalideme gidicem o battaniyeyi bitirdim son 2 sıra sık iğnesi kaldı koca şeyi yanımda taşımayayım dedim dün krem kahve kırçıllı akıllı iplerden almıştım bu sefer de kesme şeker battaniye başladım bakalım o nasıl olacak :nazar: bi de kuzuma mavili , yeşilli bi iki ip daha aldım onlara da düğme aldım çok güzel şeyler var yaa :16:

senin nasıl gidiyo baya olmuştur ?

slmlarr... nasılsınız hanımlar?

biz iyiyiz kuzum aklımız sende asıl sen nasılsın ? iyi ol inşallah dualarımız kabul olacak, sağsalim alacaksın kucağına :17:

3 haftadır olamadığım tetenas aşımı sonunda bugün oldum..Kolumda ufaktan bi ağrı var ama umarım daha artmaz :44:
oyy hadi geçmiş olsun canım dikkat et aynı gün ağrı olmuyor sonraki gün çıkıyor acısı :50:

Hayırlı Cumalar kızlarr:3::3::3::3:

aminn canım hoş geldin

aldım kuzum aldım hafta sonu kayınvalideme gidicem o battaniyeyi bitirdim son 2 sıra sık iğnesi kaldı koca şeyi yanımda taşımayayım dedim dün krem kahve kırçıllı akıllı iplerden almıştım bu sefer de kesme şeker battaniye başladım bakalım o nasıl olacak :nazar: bi de kuzuma mavili , yeşilli bi iki ip daha aldım onlara da düğme aldım çok güzel şeyler var yaa :16:

biz iyiyiz kuzum aklımız sende asıl sen nasılsın ? iyi ol inşallah dualarımız kabul olacak, sağsalim alacaksın kucağına :17:

Esiin annemde kesmeşeker battaniye örüyo çok güsel görünüo bitince daha güsel olcak inşallah bide üzerini işliceklermiş.Tammm kızıma göre olcak:16:
oyy hadi geçmiş olsun canım dikkat et aynı gün ağrı olmuyor sonraki gün çıkıyor acısı :50:

Ayy benim göbüşte de bi yayvanlık oldu kızı olanların mı göbüş yayvanlaşıomuşşş:44:

evet evet kız olunca yayvan erkek olunca sivri

aminn canım hoş geldin

evet kuzum kocaman oldu valla annesiiii yesin onu yesin anammmm valla ne hızlısın kız maş. :nazar: nazar olmasın arkadaşım bacım işine karışmak gibi olmasın ama yeter gı örme battaniye 2-3 tane penye alırsın bide kadifelerden alırsın yete bence ama genede sen bilirsin onun yerine hırka yelek atkı sapka falan örsen daha iyi olur bence ellerine sağlık fotosunu çek emi benimki henüz 60 cm oldu akşam eşim geç geldi yemekte hazırlamadım oturdum ördüm bi güzel ama henüz 60 cm oldu bakalım bitince nasıl olacak diyorum ki kenarına oya yapayım kumaşı diktirince

Esiin annemde kesmeşeker battaniye örüyo çok güsel görünüo bitince daha güsel olcak inşallah bide üzerini işliceklermiş.Tammm kızıma göre olcak:16:

güle güle kullansın kuzucunn ben de merakla bekliyorum bitince bize de gösterr :16:

evet kuzum kocaman oldu valla annesiiii yesin onu yesin anammmm valla ne hızlısın kız maş. :nazar: nazar olmasın arkadaşım bacım işine karışmak gibi olmasın ama yeter gı örme battaniye 2-3 tane penye alırsın bide kadifelerden alırsın yete bence ama genede sen bilirsin onun yerine hırka yelek atkı sapka falan örsen daha iyi olur bence ellerine sağlık fotosunu çek emi benimki henüz 60 cm oldu akşam eşim geç geldi yemekte hazırlamadım oturdum ördüm bi güzel ama henüz 60 cm oldu bakalım bitince nasıl olacak diyorum ki kenarına oya yapayım kumaşı diktirince

akşamları sardım bi yemek hazırlıyorum gerisini eşim hallediyor ben battaniye örüyorum :1:

çok mu olmuş bi o var ördüğüm bi de bu olacak onun haricinde başka yok çok mu ki ? yapmasam mı ? ama kullanırım dedim. 2-3 yaşına falan bile gelse gesmeye falan gidince , arabasına falan örterim dediydim çok mu ki :50:

onları da örücem kuzum da şu battaniye işi bi bitsin dediydim bi de bayadır örmüyordum şişte elim açılsın diye önce battaniye örüyodum.şimdi çok mu sence???

evet kuzum kocaman oldu valla annesiiii yesin onu yesin anammmm valla ne hızlısın kız maş. :nazar: nazar olmasın arkadaşım bacım işine karışmak gibi olmasın ama yeter gı örme battaniye 2-3 tane penye alırsın bide kadifelerden alırsın yete bence ama genede sen bilirsin onun yerine hırka yelek atkı sapka falan örsen daha iyi olur bence ellerine sağlık fotosunu çek emi benimki henüz 60 cm oldu akşam eşim geç geldi yemekte hazırlamadım oturdum ördüm bi güzel ama henüz 60 cm oldu bakalım bitince nasıl olacak diyorum ki kenarına oya yapayım kumaşı diktirince[/QUOTE

Valla ikinizede maşallah :nazar: azimle örüosunuz..Bende örgü örmeyi çok seviorum ama anane ve teyze habire örüyo vazgeçtim örgüden nereye koyucas o kadar ciciyi..Ördüklerinizin fotolarını çekinde bisde görelim :16:

allahım geldim topikte gene neler olmuş seda-ecrin arkadaşımıza allah yardımcın olsun canım senin için çok zor bird urum allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın tez elden bebişin sağlığına kavuşur bir mucize olur allah büyüktür :(

güle güle kullansın kuzucunn ben de merakla bekliyorum bitince bize de gösterr :16:

akşamları sardım bi yemek hazırlıyorum gerisini eşim hallediyor ben battaniye örüyorum :1:

çok mu olmuş bi o var ördüğüm bi de bu olacak onun haricinde başka yok çok mu ki ? yapmasam mı ? ama kullanırım dedim. 2-3 yaşına falan bile gelse gesmeye falan gidince , arabasına falan örterim dediydim çok mu ki :50:

onları da örücem kuzum da şu battaniye işi bi bitsin dediydim bi de bayadır örmüyordum şişte elim açılsın diye önce battaniye örüyodum.şimdi çok mu sence???

ne güzel valla ben eve git hemen yemeğe gir sofra hazırla bi güzel bulaşıklarını at makinaya eşime çay kahve meyve derken öremiyorum hiç :( serviste gelip giderken örüyorum :1: bende örme ama genede sen bilirsin tabii ben örmem daha yeter yawww 3 tane penye battaniye alırım 2 tanede hastane çıkışı alıcak annem onun içindende çıkıyor battaniye birde kadife battaniye alırım birde ördüğüm bide böyle değişik gördüm 1 tanede ondan istiyorum yeter bacım yawww daha ne onun yerine yelek patik falan ör :6: valla maşallahımız var hem iş hem ev hem örgü ne diyeyim nazar deymesin :nazar:

Son düzenleme:

Sağol teyzesiii..Hepimizin kuzuları cicilerini güle güle kullanır inşallah.Bitsin fotolarını koyarım canım.:16:

geldimmm:3::3::3: valla ben örgü biliorum dantel vs. ama örmek istemiorum sıkılıyorum:27: hazır alıcam herşeyini:9:annem birşeyler örerse başımın üstünde yeri var:27:

kızlar ne dicem ben son 1 aydır kilo almadım aksine vermişim şu an 79 um:9:10 kilo aldım derken eksildi:27::27::27:

Back
X