2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet ortalık sakin ben de anca işlerimi bitirdim geçmişi okudum. ama az sonra benim koca bebek başlar
aşkııımm meyve yiyelim miii aşkııım mısır patlatalım mıııı!....
ye kardeşim bebebekmisin ne patlatıyosan patlat alla allaaa! bazen kzıyorum da sesim çıkmıyo tabi burdaki gibi:D

bende de var ondan bitane kim hamile belli değil. ben onun yeme hızına yetişemiyorum. benden daha çok kilo alacak bu gidişle

kızlarr bebek bakım ürünleri içnde hangi markaları düşünüyorsunuz? nivea chicco veya sebamed düşünüyorum ama sebamed pahalı gibi sankiii....

ben sebamed düşünüyorum belki biraz pahalı ama zaten uzun süre kullanıyormuşsun. b-daha sonraki yaşlarında janshons a geçebilrim

kızlarr bebek bakım ürünleri içnde hangi markaları düşünüyorsunuz? Nivea chicco veya sebamed düşünüyorum ama sebamed pahalı gibi sankiii....
kızlar bubchenı sıddetle tavsıye ederım ben oglumda kullandım o zaman yoktu burda almanyadan getırttım ama sımdır turkıyede de satılıyor ufaklıgada onu alcam ınş.

valla benim o konularda ne bi tecrübem var ne bilgim hiç bilemiyorum o yüzden sizlerden ne duyarsam onları alıcam :) ama sebamed en profesyonel olanı gibi geldi sankim :)

burzu öncelikle saol haberim yoktu bu sayfadan

meltem ablacım :) ihtiyaç listene bayıldım. şunu sorucaktım giyim adına yazdığın herşey 0-3 aylık mı olsun. Ona göre oluşturuuyorum listemi senin listene göre...
ya hastane cıkısını ve zıbınları 0-3 ay alın aama ben alışverıslerımı 3-6 ay olarak yapıyorum cogunlukla 1. Aydan sonra cok buyuyorlar

ben sebamed düşünüyorum belki biraz pahalı ama zaten uzun süre kullanıyormuşsun. b-daha sonraki yaşlarında janshons a geçebilrim

hiç geçmene gerek yok cidden uzun dayanıyor çünkü
ben kızımda sebamed kullanmıştım ama bunda mustela düşünüyorum son zamanlar bakacam
ihtiyaç listesi de hangi bebek dükkanına girseniz elinize listeyi veriyorlar da gereksiz şeyler de olabiliyor içinde
bir de diyelim ben aspiratör hiç kullanmıyorum diğeri çok kullanıyor falan
gerekli gereksiz de kişiden kişiye değişiyor çoğu zaman

kızz bu herkese gelen enerjiden değil seninkisi :9: Pillimisin şarjlımısın valla maşallaahhh süpanallah:nazar:
şaka bi yanada bu biraz tecrübe brazda yetenek meselesi her baba yiğidin harcı değil takdir ediorum seni..

mecburıyetten yardım eden olmayınca alışıyorsun cok calışmaya

Yaaa benımde uykum var ama uyuyamam alıştım hamıle kaldıgımdan berı en erken 1 de uyuyorum sabahın korunde uyanıyorum salıhte tam tersıydı akşam 8 de uyurdum

Back
X