2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gökçe yok mu ne iki gündür yaaa hayır mı acaba???

asaaaa da gelır sımdı gecmıs yapıyordur:)

Gökçeye itafen;
sakın geç kalma erken geeel
aman geç kalma erken geeel! :9:

:):) garibim bu sayfaya gelince cok gülecek şimdi:1:

geldiiiiim :1: merakınız için teşekkür ediyorum şekerler anca okudum yazdıklarınızı napayım :9:

şimdiiii gelelim günün özetine...bugün uyuyamadım 7 de kalktım 8 gibi de annem kalktı halamı da aldık gittik havuzlu hanaaaaaaa....neler neler aldım anlatamam size tulumlar altlar üstler patikler çoraplar battaniyeler offf kızımın kıyafet eksiği komple bitti yarın doğacak olsa 6 ay idare edecek kadar kıyafetimiz var :9: bi tek büyük eşyalar alınacak bebek arabası,yatak,nevresimi,küveti ve biberon emzik olayı kaldı çok şükür rahatladım yaa para olarak hafifledik ama biraz :9:

neyse millet toplanana kadar ben de size mide yanması şikayetiniz var mı onu soruyum bari :)

ya bende var mide yanması doktor rennie verdi günde 6 taneye kadar alabilirsin dedi ama ben yine de korkuyorum içmeye ne olcak böle bilmiyorum:(

için gitsin yaa çektiğiniz acıya değer mi? onun hiç bi zararı yok midem yandıkça ben de içiyorum gerçi hiç günde 6 taneye ihtiyacım olmadı ama 1-2 içiyodum bi ara çok midem yanıyodu şimdi düzeldi...ayrıca o rennie ler gaviscon lar hamilelerin başucu ilacı yaw hiç bi zararları yok rahaaaat rahat içebilirsiniz :46:

bu arada fotoğrafları koy diyen olacak büyük ihtimal...onlara ithafen;

valla koyacaktım da fotoğraf makinemin pili bitmiş yarına inşallah :9:

kız sen neden sürekli meltem abla diyosun :9::9::9:
:):):):)):)::)
bu arada fotoğrafları koy diyen olacak büyük ihtimal...onlara ithafen;

valla koyacaktım da fotoğraf makinemin pili bitmiş yarına inşallah :9:
benımde bugun markafonıden aldıgım zıbın geldı kargocuya hamıeleyım dıye ajıstasyın yaptım daaa:)
pzrtesı ceker koyrım bende

:):):):)):)::)

benımde bugun markafonıden aldıgım zıbın geldı kargocuya hamıeleyım dıye ajıstasyın yaptım daaa:)
pzrtesı ceker koyrım bende

anaaaaam o kadar çok kıyafet oldu ki hangi birini çekip koyacam onu da bilmiyorum :1: maşallah hamileliğini sonuna kadar kullanıyosun yani :9: ben de bugün otobüste kullandım azıcık...ya yaşlılar falan vardı içgüdüsel olarak kalkasım geldi o kadar yorgun olmasaydım da dönerken muhtemelen kalkardım ama ayaklarım zonkluyodu başım dönmeye başlamıştı artık,başkası kalksın diye bekledim valla :17:

ay bide bugün ağır çekimde bi düşüşüm vardı gülmekten ölürdünüz rezil oldum valla :1: askıdakilerin alt taraflarındakine bakayım diye eğildim sonra yere çömeleyim azcık dedim bi anda ağırlık merkezimin değiştiğini de unuttuğumdan dengem bozuldu yavaaaaş yavaş acele etmeden arkaya doğru devrilip yere oturdum çok komikti ya :9:

ay bide bugün ağır çekimde bi düşüşüm vardı gülmekten ölürdünüz rezil oldum valla :1: Askıdakilerin alt taraflarındakine bakayım diye eğildim sonra yere çömeleyim azcık dedim bi anda ağırlık merkezimin değiştiğini de unuttuğumdan dengem bozuldu yavaaaaş yavaş acele etmeden arkaya doğru devrilip yere oturdum çok komikti ya :9:
annemmmmmmm kıyamam sana bende yere comeldıgımde kalkarken zorlanmaya basladım yaaa

ay bide bugün ağır çekimde bi düşüşüm vardı gülmekten ölürdünüz rezil oldum valla :1: askıdakilerin alt taraflarındakine bakayım diye eğildim sonra yere çömeleyim azcık dedim bi anda ağırlık merkezimin değiştiğini de unuttuğumdan dengem bozuldu yavaaaaş yavaş acele etmeden arkaya doğru devrilip yere oturdum çok komikti ya :9:

gece gece hiç gülesim yoktu kız allah iyiliğini versin:1::1::1::1::1:

annemmmmmmm kıyamam sana bende yere comeldıgımde kalkarken zorlanmaya basladım yaaa

ben de yaa yarın üşenmeyeyim de göbüşümün de fotosunu çekip koyayım size...önümüzddeki ay doğurcam desem herkes inanır heralde top gibi oldu iyice :9:

çıkarken aklıma güvenlik kamerası varsa görüntülerimi alayım da youtube a koyayım diye geçti valla tıklanma rekoru kırardım heralde :9:

ben de yaa yarın üşenmeyeyim de göbüşümün de fotosunu çekip koyayım size...önümüzddeki ay doğurcam desem herkes inanır heralde top gibi oldu iyice :9:

çıkarken aklıma güvenlik kamerası varsa görüntülerimi alayım da youtube a koyayım diye geçti valla tıklanma rekoru kırardım heralde :9:

Yaaa benımde uykum var ama uyuyamam alıştım hamıle kaldıgımdan berı en erken 1 de uyuyorum sabahın korunde uyanıyorum salıhte tam tersıydı akşam 8 de uyurdum

offfff bnd uyuyamıyorum yaa yok böyl bişy gce kaç dfa kalkıyorum sinir bozucu gerçekten şu an uyumam grekirken pc önündyim uykuyu özledimm saatte bir uyanıyorum nolacak benim bu halimmmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

herkese günaydın bugünün erkencisi benim. Hafta içi uyuyamıyorsun hafta sonu yat uyu di mi ama yooookkk ben illa erkenden kalkçam.
Kalkar kalkmaz aynada göbişime baktım biraz küçülmüş gibi tam tersi olması gerekmiyor mu :17: hızla alınan 5 kilodan sonra kilo almam durdu galiba.

selam kızlar bişi sorcam hergün meyve yemek zorundamıyım ?

kız gece gece aklına bu mu geldi :1: canım meyve hem doğal tatlı hem vitaminiyle hasta olmamızı engelliyor. malum hamileliğimizin son ayları kışa denk gelecek. bende yemeği çok sevmem bazı hamileler bir oturuşta 4-5 meyve yiyormuş ben ancak günde 1-1,5 yiyebiliyorum ama hiç yoktan iyidir

günaydınnnnn
benim cadı kızım erkenden uyanıyo inadınaaaa, ben de bi kere uyandım mı bi daha uyuyamıyorum
ufaklık da karnımdan ben uyandım diyo zaten maşallah:21::46:

meyve 4-5 tane yersen şeker fırlar zaten yaa
1 porsiyon yemek gerekiyor şekerli meyveyse en fazla da 2
ben de her gün en azından 2 mandalina yarım elma gibi bişiler yemeye çalışıyorum
ama ben de çok fazla sebze tüketemiyorum yeşil salata yapıyorum yemek yanına bir de

bugün doğumgünüsüne gideceğiz biz akşam da yatılı misafirlerim var
işim bol yani:)

$kk.webp

bu da benim gobişim :49:

günaydınnnnn
benim cadı kızım erkenden uyanıyo inadınaaaa, ben de bi kere uyandım mı bi daha uyuyamıyorum
ufaklık da karnımdan ben uyandım diyo zaten maşallah:21::46:

Meyve 4-5 tane yersen şeker fırlar zaten yaa
1 porsiyon yemek gerekiyor şekerli meyveyse en fazla da 2
ben de her gün en azından 2 mandalina yarım elma gibi bişiler yemeye çalışıyorum
ama ben de çok fazla sebze tüketemiyorum yeşil salata yapıyorum yemek yanına bir de

bugün doğumgünüsüne gideceğiz biz akşam da yatılı misafirlerim var
işim bol yani:)
aynen ya 8 de bı acıyorum gozumu bı daha uyku yokkk:((

bende dunku mısafır trafıgını atlattım bugun de ıngılızce kursuna baslıyo oğluş alsancaga gıdıcem donusum akşamı bulur artık

Back
X