- Konu Sahibi papatya3459
- #18.101
günaydın herkese ...
seda nasıl üzüldüm bilemezsin Allah yardımcın olsun yaşadığın durumda verdiğin karar da o kadar zor ki ama seni o kadar takdir ettim ki herşeyini geçtim yaşayamamasından korkmuşsun mübarek insansın Rabbim yüzüne gülsün de inşallah sağsalim sağlıkla heryeri herşeyi tam ve yerinde nasip etsin evladını sana seni de ona . dualarımız seninle kardeşim hayır haberlerle gelirsin bugün heyetten inşallah
berrak canım normalde 37. haftana kadar çalışabilirsin ama 32.haftadan sonra çalışmak istersen doktorundan çalışabilir kağıdı alıp iş yerine vermen gerekiyor ki kullanmadığın doğum izni doğum sonrasına aktarılabilsin.
defneelma durumun zor arkadaşım ben çiğli de oturuyorum çalıştığın okulun namı bizi bile bulmuş durumda dikkat et kendine, bi dilekçe falan versen durumundan dolayı seni daha iyi bir okula alamazlar mı ? daha 32. haftamıza çok var![]()
aybukeahmet çok güzelmiş beşik ben de bunlardan istiyordum kızım olursa ama oğlum olacağı için park yatağa döndüm ileride de içinde oynasın sıpa
canım bilen biliyor.. anlattığım kadar var ama değil mi?Rabbim bebeğimi korusun... zaten beş sene sonra kavuşmuşum oğluşuma.. hem madi hem manevi yıpranmalardan sonra... Rabbim çabalarımı onu nasıl beklediğimi biliyor... Rabbim e emanetiz...