2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese ...

seda nasıl üzüldüm bilemezsin Allah yardımcın olsun yaşadığın durumda verdiğin karar da o kadar zor ki ama seni o kadar takdir ettim ki herşeyini geçtim yaşayamamasından korkmuşsun mübarek insansın Rabbim yüzüne gülsün de inşallah sağsalim sağlıkla heryeri herşeyi tam ve yerinde nasip etsin evladını sana seni de ona . dualarımız seninle kardeşim hayır haberlerle gelirsin bugün heyetten inşallah

berrak canım normalde 37. haftana kadar çalışabilirsin ama 32.haftadan sonra çalışmak istersen doktorundan çalışabilir kağıdı alıp iş yerine vermen gerekiyor ki kullanmadığın doğum izni doğum sonrasına aktarılabilsin.

defneelma durumun zor arkadaşım ben çiğli de oturuyorum çalıştığın okulun namı bizi bile bulmuş durumda dikkat et kendine, bi dilekçe falan versen durumundan dolayı seni daha iyi bir okula alamazlar mı ? daha 32. haftamıza çok var :50:

aybukeahmet çok güzelmiş beşik ben de bunlardan istiyordum kızım olursa ama oğlum olacağı için park yatağa döndüm ileride de içinde oynasın sıpa

canım bilen biliyor.. anlattığım kadar var ama değil mi?Rabbim bebeğimi korusun... zaten beş sene sonra kavuşmuşum oğluşuma.. hem madi hem manevi yıpranmalardan sonra... Rabbim çabalarımı onu nasıl beklediğimi biliyor... Rabbim e emanetiz...

canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaa :( aklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa :(( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde

cnm yazdıklarını okurken tutamadm kendimi ağladım halada ağlıyrm allah sabır versn çok zor bir durum çok kızdm eşine umarım toparlasn kendini bian önce

canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaa :( aklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa :(( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde

karar senin güzelim..insanlar tercihleriyle yaşarmış..umarım tercihinde yanılmamışsındır..ve hep mutlu olursunuz...

inanın benim içinde o kadar zor ki.. bebeğime üzülürken kocamın derdi sardı beni.. eşim olmadan bebeğime bakam mı bakarım ama baba sevgisini veremem.. pahalı hediyelerde alsam gezdirsem de yedirsem de içirsem de babasının yokluğunu hep arayacak.. çünkü ben babasız büyüdüm baba sevgisi görmedim.. babam da başka kadınla yaşadı yıllarca annem hep ağlardı ama hep güçlü durdu.. baba sevgisi nedşr bilmedim annem hiç babamıza karşı bizi doldurmadı sevdik babamızı görmeden sevdik.. şimdi yavrumda aynı şeyleri yaşasın istemiyorum çünkü ben onun acısını çok yaşadım. haa kocam bana kocalık yapmasın ama yawrusuna babalık yapsın baba sevgisinden mahrum etmesin beni aldatabilir ama yawrusunu aldatmaz.. katlanıyorsam bebeğim ve aşırı çok sevdiğim için.. evet belki birçoğunuz kabul etmez ama nolur büyük konuşmayın 4 5 gündğr neler yaşadım bir ben bir Allah biliyor.. o soğuk yatağa yalnız girmek ağlaya ağlaya uykuya dalmak ne demek hiç bilmeyin kızlar.. bu arada bebeğim artık olması gereken yerde yani yukarı çıkmış.. hatta doğum tarihi 20 şubat şuan gelişimi de iyi dedi doktor..

brs85 bebeler sarayına gidicem de yerini bilmiyorum tam olarak tarif etsene

gideceğim yerleri kaydettim bursada : özlem bebe, e bebek, ikea, bebeler sarayı, moremo mobilya, ayşenbebe, bimbo mobilya... başka var mı???

Selam kızlar..dün doktora gittim bana detaylıya istersen gir demişti bende bu gittiğim de detaylıya giremeyeceğimi söyledim biraz bozuldu ve ozaman normal ultrasonla inceleyeyim dedi doktorumda bayan neyse bebeğe bakarken ağzını buruşturuyo yamultuyo falan dedim ne oldu bana hiç suyun geldimi dedi bende gelmediğini söyledim onun dediği bebeğin suyunda biraz azalma varmış ve detaylı ultrasona mutlaka girmeliymişim...dedim yengemin gittiği bir doktor var ona giderim detaylı için bana dediği o bölgede detaylı yapan doktor yokmuşta yol gitmeye ne gerek varmış doktor ayağıma gelecekmiş orda yaptıraymışım...bi nevi zorlama
Neyse çıktık ordan ben inanmadım tabi öyle bişey olduğuna gittik başka özel hastaneye profesör e..dedim başıma böyle olay geldi sizinde bakmanızı istiyorum..Doktor bey de inceledi ve hiçbir şekilde suda azalma olmadığını söyledi ve sağolsun çok ilgilendirdi bilgi verdi. İçim rahatladı ve o hastanenin bu detaylıdan kar aldığını böyle şeyler söyleyerek insanları mecbur bıraktıklarını belitti..ayrıca sen bilirsin detaylıya gir bebeğin böbreğinde sorun çıktı diyelim -ki öyle bir sorun yok dedi bebeğini aldırımısın dedi bende asla öyle birşey yaptırmam ne olursa olsun dedim dedi ozaman ne gerek var sen içini ferah tut hiç de birşey yok dedi.... aradan biraz geçsin başka doktora daha gideceğim bakalım bende birşey olduğuna inanmıyorum ama yine 3. bir doktorla garntileyeyim :) işte başıma gelenler kızlar doktorlarda bazen çıkarları için insanları korkuta biliyomuş demekki...

Canım benimde daha 1,5 aylıkken aynı şekilde başıma geldi PROF dedi bebiş yok o çukur alıcaz diye aklımzı oynattık birde amleiyat dedi 15.000.TL..ne olduğumuzu şaşırdık..!!!
Para için yapmayacakları şey yok bu şerefsizlerin o ka diyim sana !!!...:50:

kızlar bu arada size saçma gelebilir ama çok mutluyum..adanada nihayet yağmur yağdı..hava kapalı..serin...ohhh süperr....çok bunalmıştım ama...tükenmiştim...hergün enaz iki duş alıyordum...yapış yapış geziyodum .....hoşgeldin sonbahar...

ben de adanalıyım :) 16 yaşıma kadar orda yaşadım okudum ... yeşilevler gürselpaşa... o sıcakları bilirim. arkadaşım ordan evlendi ilk defa gitmiş küçük cehennem diyor çok gülmüştüm :)))) biz alışkınız tabi ama hiç gitmeyen daha bir bunalıyor neye uğradığını şaşırıyor. ama gece yıldızlarım altında damda cibinlikle yatmayı, damdan dama sohbetleri, bicibiciyi, çarşıyı, küçüksaati özlemedim değil :((((

Canım benimde daha 1,5 aylıkken aynı şekilde başıma geldi PROF dedi bebiş yok o çukur alıcaz diye aklımzı oynattık birde amleiyat dedi 15.000.TL..ne olduğumuzu şaşırdık..!!!
Para için yapmayacakları şey yok bu şerefsizlerin o ka diyim sana !!!...:50:

İnanmıyorum canım senin ki daha fenaymış :( Valla Allaha emanet kendimizide bebişlerimizi de teslim ediyoruz doktorlara...Gerisi onların vicdanına kalmış..Varsa tabiii..

brs85 bebeler sarayına gidicem de yerini bilmiyorum tam olarak tarif etsene

gideceğim yerleri kaydettim bursada : özlem bebe, e bebek, ikea, bebeler sarayı, moremo mobilya, ayşenbebe, bimbo mobilya... başka var mı???

bak zafer plazaznın ykm tarafı varya ust arasındanpirinc hana gıden yoldan carsıya gıren yol var hemen ılk gırıste zaten carsıda ozlem bebe aysenbebe falanaynı handa ordada kıme sorsan zaferın oralara gelıp bebeler sarayı dıye gosterırler cok yakın oraya kdr gıtmısken bak bebeler sarayının yanında bı ara var o arayada gır cok guzel bebecıler varr hepsını gez derım ben besığin ıcıne uyku setı arıyordum heryerde bıldığimiz o nevresım takımlarından vardı 70 lıraya o arada buldumbeyaz saten kenarları ıslemelı ustu ara ara ıncı ıslemısler harıka bıldığin uyku setı onu buldum ordan her goren bayıldı kesınlıkle bakderim

ben sebamed düşünüyorum belki biraz pahalı ama zaten uzun süre kullanıyormuşsun. b-daha sonraki yaşlarında janshons a geçebilrim

kızlar bubchenı sıddetle tavsıye ederım ben oglumda kullandım o zaman yoktu burda almanyadan getırttım ama sımdır turkıyede de satılıyor ufaklıgada onu alcam ınş.

BENDE mustela alacağım galiba...cildi benim gibi hassas olursa en pahalısı ama ona en çok yarayacak olanı alırız mutlaka....

ben de adanalıyım :) 16 yaşıma kadar orda yaşadım okudum ... yeşilevler gürselpaşa... o sıcakları bilirim. arkadaşım ordan evlendi ilk defa gitmiş küçük cehennem diyor çok gülmüştüm :)))) biz alışkınız tabi ama hiç gitmeyen daha bir bunalıyor neye uğradığını şaşırıyor. ama gece yıldızlarım altında damda cibinlikle yatmayı, damdan dama sohbetleri, bicibiciyi, çarşıyı, küçüksaati özlemedim değil :((((

ah canımmm..ben de eskişehirliyim...tipik iç anadolu iklimi..eşim buralı..8 yıldır burdayım ama alışamadım....bi de hamilelik eklendi..daha da dayanılmaz olmuştu sıcaklar..biz küçükken yazın gelmesi dört gözle beklerdik...havalar ısınacak..10 gün denize gidecez diye göbek atardık..burda yaz hiç gitmiyor ki...

selam canım..topik yoğun da herkes geçmişle boğuşuyo galiba..nasılsın...

ıyıyım cnm ama, uzerımde bı agırlık yenı kalktım gozumu acamıorum stres mafettı valla ne acıkıorum ne bısey. uyku komasına gırcem yakında.. hamıle kaldıgımdan berı ılk kez bebegımı ruyamda gordum aman Allah ım o nasıl bır koku nasıl bır sıcaklıktı ıns. kucagımıza aldıgımız gunlerı gorebılırız habıre yumuyorum gozumu aynı ruyayı tekrar gormek ıcın, cokk etkılendım.. sen nasılsınn?

Back
X